Partysöndag!

Har legat i sängen och kollat på gamla filmer från när vi var små. Så himla roligt haha. Nu ska jag soova och tagga till haloween festen tills ikväll. Vet fortfarande inte vad jag ska klä ut mig till -)

Klockan

I natt skulle klockan vridas bak en timme. Vilket gör en väldigt förrvirrad av alla klockor som visar annorlunda då man vaknar. Niclas hade stängt av sin automatiska uppdatering av tiden på sin mobil och själv dragit tillbaka klockan en timme. Bara det att mobilen levde sin egna värld och ändrade sig automatiskt i alla fall. Så när vi vaknade i morse skulle Niclas ha samling. Då blev det lite brottom. Nu ska jag åka hem till mormor en sväng.

Gårdagens

Orkde inte skriva ett skit här igår, hade fullt upp hel dagen. Jag var med mamma i väsby och shoppade snygga kläder och därefter blev det mat och chillkrök hos Anna och Benni. Det var trevligt eftersom sista gången vi träffade dem va typ i Egypten... Det var även folk där innan som planerade sin åre resa till nyår. Som jag och Niclas inte kan åka med på eftersom Niclas har Hockeycup i Göteborg dagen efter nyårsafton. Vi var hemma vid cirka 02.00 tror jag.

90-taaaaaal


Fredagsmys!

Så här ser ungefär en fredagskväll ut hos mamma. Mamma är lite störd och det ser man här då hon gillar min webbcam ;) Men jag gillar henne ändå ;) <3

         
         

bonde på g

nu ska jag gå o pinka. korna har tur som har sin pissränna. hälsn från bonden

...

Hormonerna flödar i detta hus bland killarna. Vem är störst bäst och vackrast. Säger bara herregud.

Klippning

Whiiiie FREDAG! Nu har sista veckan innan lovet passerat. I skolan idag hade vi en lektion sen fick vi åka hem. När jag kom hem åkte jah till mormor och klippte gräset/löven :-) sista gången för i år. Nu ska jag packa mina grejer och byta bostad i en vecka.

Paradiset

Ligger just nu och kollar på paradise hotel. Kul med parcermoni strax. Annars händer de ju inte så mycket spännande i årets programm (hittills i alla fall..) Förra året var ju betydligt mycket bättre. Det var i alla fall bra att en av dom som åkte idag åkte! Han var ju verkligen sämst. Den andra som åkte var ju dum i huvudet som har sig själv att skylla, idiot! Nu ska i alla fall jag sova. Börjar 10 i morgon!

KÖRKORT!

Idag har Anna tagit körkort :D. Whiie!

                                                           Här blir jag hemmskjutsad från skolan till mormor ;)



Min dag efter det såg ut som så att jag åkte hem till mormor, för kolla på bonde söker fru! Som hon hade spelat in åt mig :) Eftersom vi nu har träningar klockan 19:30-21-00 på onsdagar... Bra tajmat! Efter att jag hade kollat klart gick jag hem till Anna panna stek panna! Därefter tog vi tåget till Täby centrum för att kolla på BIO :D. Vi såg i rymden finns inga känslor :). Den var väldigt skum men väldigt rolig :P Efter det åkte vi hem och nu har jag tråkigt :)


Första innomhusträningen för säsongen!

Första innomhusträningen avklarad. Det var som vanligt samma gammla underbara fys! Och jag är faktist seriös. Älskar att köra slut på mig själv. Men jag kan hålla med om att det faktist var jobbigt idag och det beror ju till stor del av att vi inte har tränat på ett tag nu. Benen kändes som spagetti :-D. Efter det blev det tvåmål med tre lag som turades om att spela. Jag var nöjd med mitt lag där jag spelade med Frida F, Matilda, Mickis och Carro i målet. Vi har typ spelat tillsammans i 100 år :-) och var idag obesegrade. Trots att mitt lag var bra idag vet jag att vi kan bättre :-P utöver det var alla på träningen idag bäst och det bevisar att Frösunda SK är bästa laget ever;-) haha

träning

Om lite mindre än en timme kommer Thomas och hämtar mig. Nu måste jag byta om. Är så himla trött just nu. Skönt att vi börjar halv 1 i morgon ;-). Har kommit på att de typ inte går att ladda upp bilder till bloggen (om jag inte gjort fel) från mobilen som jag skriver från nu :-(. Hoppas att jag gjort fel och att det löser sig snart ?:-)

varför göra så svårt av något som är så mycket lättare egentligen!?

Idag har jag haft matteprov, jag är redan medveten om att jag kommer få repetera:-( Fattar inte varför lärarna ska göra så svårt föör oss?! Man är ju lite haj på uppgifterna i boken men sen på proven ställs frågorna i en annan frågeställning som får en att bli förvirrad! Så snälla gör LÄTTARE prob tack :-D Efter skolan skjutsade jag Elin till Lindholmens station, där hon hade ain cykel :-). Efter att jag släppte av henne åkte jag till mormor och morfar. Jag och mormor satt då och lekte med våra mobiler och jag fick bilder och nägra låtar som hon skickade till mig :-) Fick även namnsdagspreaenter av mormor och morfar. Ett par nystickade sockor som jag har önskat mig av mormor och så fick jag även en film, remember me som jag velat se :-D Nu ligger jag i min säng trött som fsn och väntar på att pannkakorna ska bli klara som pappa håller på att laga ;-). Efter det blir det innomhus fotbollsträning :-D

Tiden går snabbt när man har kul!

För exakt 10 månader sedan blev jag tillsammans med min underbara pojkvän. Vi hade i stort sett bara träffats en vecka innan vi publicerade att vi var i ett förhållande på facebook. Känns det rätt så gör det. Det var bara ett fåtal som visste att vi hade träffats och det kom som en chock för många som inte hade vetat det innan. Under vår tid har vi stött på både motgångar och medgångar och ibland har förhållandet varit en berg och dalbana, men det har inte förändrat någonting. 

                                                   Jag älskar dig Niclas Björn Oskar Rosendahl!




Jag har namnsdag idag :)

Whiie fick just ett sms angånde min nya mobil! Den finns nu att hämta. Kunde man fått en bättre namnsdagspresent? :D

Min lediga dag!

Morgonen började med att jag vaknade hos Niclas. Medans han höll på att fixa sig passade jag på att sova, så himla skönt! Jag gick sedan ut till bilen för att skrapa rutorna. MEN det hade vart en fördel om man kunde öppna dörrarna xD. Allt hade frysit så jag fick sitta och värma bilnyckeln och blåsa in i nyckelhålet. Efter ett tag gick dörren att låsas upp, men inte att öppnas. Men däremot kunde vi få upp dörren där bak. Så det blev till att klättra in i bilen :P. Efter att tags skrapande var vi iväg och det var även tåget... Så vi fick åka hem igen, så att Niclas mamma kunde skjutsa honom till universitete,t så att han inte skulle missa sitt serminarium. Det var dessutom jättehalt i morse och tur som fan att pappa hade bytt till vinterdäck på min bil i helgen, Annars hade jag slirat runt ännu mer än vad jag redan gjorde :).

Nu ska jag plugga till mitt matteprov som är imorgon klockan 08.20! Men det går inte så bra när TV:n är igång :). Väntar även ivrigt på att posten ska komma! Eftersom jag har beställt en ny mobil och gärna vill hämta den så snabbt som möjligt.

                                             Niclas under vattnet då vi snorklade i Egypten!


Ångrar

Hemma från träningen nu och mår illa :( Skulle lyssnat på mina nära och kära när dom sa att jag skulle stanna hemma istället. Men envis som jag är åkte jag i alla fall och fixk ta konsekvenserna. Nu ska jag bädda ner mig i Niclas säng och kolla på sista avsnittet av lite sällskap, spännande!

Träning

Dags för träning nu igen då! Skönt att få springa av sig lite. Nu måste jag packa mina kläder som jag ska ha efter träningen då jag ska hem till Niclas :) Sen kommer Malin Öberg hit. Hon har bestämmt sig för att träna lite och det är roligt tycker jag :). Så ska vara chafför till Lillmalin och Stormalin nu då. Håller tummarna på att det finns parkeringsplatser på IP idag bara. Det brukar vara ganska smockat där på kvällarna eftersom alla hockeynördar har träningar och matcher :)



Man kan inte alltid vara på topp!

Min dag idag har inte vart så värst bra. Hade svårt att sova i natt och mådde jätte illa. Ville inte väcka Niclas så jag gick upp för att se om det kunde bli bättre. Men det slutade med att jag satt i badrummet och spydde i toan! Ursch, inte likt mig att spy :S Så vet inte vad det kan vara. Efter ett tag somnade jag om och efter nån timme ringde väckarklockan. Jag gick då upp för att ta på mig dagens outfit, men insåg ganska snabbt att det inte skulle funka. Gick och la mig igen för att vila upp mig så jag kunde gå på sista matteliktionen innan provet, kändes att det behövdes!

Nu mår jag mycket bättre och ligger i sängen och kollar på MTV. Laddar inför kvällens fotbollsträning men först skas det ätas hamburgare som pappa lagar nu :)

 


Natt

Nu ska jag och Niclas sova, GODNATT!


Bjuder på denna "vackra" bild...


Egypten i repris tack!

                                                         Nu vill jag åka utomlands, så det så!


Ändrade planer

Skulle gått på bio med Anna idag men det sket sig! Eftersom hon skulle höa åt sina älsklingar ikväll och inte hittade någon som kunde göra det år henne. Så vi får ta det på torsdag istället. Nu ska jag istället ta min tid till att rå plugga matte till provet på onsdag, det kan ju behövas!


Gillar veckan jag har framför mig!


Söndag

Söndagar lika trista och meningslösa! Har tänkt i några timmar nu att jag ska börja plugga matte men har inte kommit så långt än. Istället sitter jag och tänker på ett nytt bloggnamn! för jag är ju inte direkt en bonde som söker! Aja får se hur det slutar, ge gärna förslag :P

Tajming!

Ännu en tajming på G. Klockan 18.05 i dag började reprisen på the Hills som jag gärna hade velat sett men då kom nått i vägen och jag skjutsade pappa till P1 plus att jag Malin och Marcuz shoppa loss i macken. Men hann hem till extertexten av programmet i alla fall.. Nu håller det på att hända igen. Kollar på reprisen av Paradise hotel på tv6 under veckans avsnitt. Och vill se den där galna tjejen alla snackar om. Men snart kommer Niclas ringa och säga att jag ska hämta honom, hej hopp jag är TV-nörd!


Jag älskar dig ♥


Mys

Vad har denn kväll att erbjuda då? Jo hemma kväll anrat jag, i alla fall som det ser ut än :) Kanska ska till stan idag igen men ytterst tveksam faktist! Nu ska jag i alla fall gosa ner mig i sängen och kolla på tv. Är jättetrött! Sen får vi som sagt se vad som händer!


Promenad genom stan!

Idag jag spenderat min dag hos pojkvännen. Skönt att sova uuuuuutttttt för en gång skull! För det brukar alltid annars vara något i vägen. Efter att vi hade gått upp lagade han sin favoriträtt åt mig :) Jättegott :) Sen blev det bara att slappa framför teven, kollade på typ amerikanska bonde söker fru :P.  Efter tv-tittandet gick vi ut och gick med han mamma :). Sköönt att snön försvann lika fort som den kom :D. 







Lite sällskap

Gårdagens kväll slutade i globen hemma hos bagaren (Niclas) men trevligt sällskap :). Kvällen bjöd på dans, ölspel och sms chatrolette :D.

                
                                   Hade inga andra bilder än dessa, men Frida hade kamera :D


Vill för övrigt säga en cool sak och det är att dessa maskiner går att smsa nu :P. Så jävla smart! Det finns inget bättre än att äta godis då man har vart ute!





Sug och svälj, trevlig helg!

Äntligen är denna dag över! Känns så himla skönt att ha redovisningen gjord :) Var jättenervös för att stå och hålla mitt redvisningstal eftersom alla innan mig va så bra! Var även rädd över att jag inte skulle komma ihåg vad jag skulle säga och därmed stå och läsa innantill. Men jag tycket det gick hyffsat bra i alla fall! Är ju inte min grej att stå och snacka inför en större grupp men jag gjorde mitt bästa. Efter att var och en hade redovisat fick man skriva lappar där man skulle nämna tre bra saker som personen som redovisade gjorde. Och 1 sak som personen skulle tänka på till nästa gång.

I mina lappar som alla hade skrivit om mig tyckte de flesta att det jag gjorde bra var att jag;
Kunde min text, hade tydlig röst, kollade upp och inte kollade ner i mina anteckningar så mycket, bra med andningspauser och att jag var ganska lugn, mm.

Det jag måste träna på är; Att vara med säker och tro på mig själv, använda mitt kroppsspråk mer, att inte läsa innantill papprena, våga stå och prata utan talbänken framför mig och försöka att inte låta så nervös, mm. 

Det lyder inget tvivel om att det var delade åsikter och alla tycke lite olika. Men det var roligt att få veta vad man gjorde bra och vad man gjorde såligt så att man kan förbättra sig till nästa gång. :)

Nu är redovisningen klar och alla inlämmningsarbeten inskickade! Dags för helg! :D

ZzZ

Ser verkligen inte fram emot mitt tal som jag ska hålla i morgon för det är sämst och jag har inte övat in vad jag ska säga än. Nu blir det i alla fall sängdags för mig. Hoppas att Niclas kan kika förbi i kväll och att han få låna bilen av sin snälla mamma :)



Godnatt!


Lyxfällan

Ligger och kollar på lyxfällan. Snackad om puckad brud! Jag har till och med högre inkomst än henne! Det sjuka är att hon inte ens verkar bry sig om att hon inte har några pengar utan bara lever på krediter. Men hon verkar ju fatta mot slutet i alla fall :P 

Har funderat på att beställa en mobil ikväll men får se hur det går med det! 

Min bil gillar inte kallt väder!

Idag har jag ängnat min tid för att bli klar med filosofin och svenskan! Är trött på det nu och längtar bara tills morgondagen då allt kommer bli överstökat. Efter jag vart klar tvingade Malin att följa med mig till macken för att handla godis, så jag offrade mig mohahha. Men då jag skulle öppna min bil så ville inte nyckeln vridas. Hatar kylan :( Och hatar tanken av att dörren kanske inte går att öppna om man verkligen måste ha den nån gång. Men tog mammas bil i alla fall och till slut kom vi fram till macken :D.Det blev en chokladkaka (A).

Nu sitter jag i soffan med Malin, Mamma och Thomas och äter choklad och kollar på biggest loser :)


Så här kul är det att gå i skolan!


               Rabban, Carro, Jag                                                          Carro&Jag


                Elin, Nicole, Frida, Agnes                                                Dino, Micha, Claes&Rabban


natti

Nu blir det läggdags! Så får vi se vad morgondagen bjuder på för spännande saker :)

 


Min dag

Idag började skolan med matte, ursch! Ser verkligen inte fram mot matteprovet nästa vecka :( :( ! Måste verkligen plugga gärnet nu! Andra lektonen bestod av svenska! Tycker att vi fått en väldigt bra lärare som ger tydliga instruktioner till skillnad från vissa andra... Efter var det projek arbete men gruppen kom överens om att strunta i lektionen och låta alla medlemmar ängna sig år sina filosofi-arbeten och svenska redovisningen. Bra beslut (Y). Dagen efter det har jag suttit och pluggat och pluggat. Förhoppningsvis är jag nästan klar annars lär jag nog bli det i skolan i morgon under våra två filosofi-lektioner.


Hoppade över träningen idag till och med :(! Men skolarbetet går före i alla lägen!

Bonde söker fru avsnitt 2

Hej jag är nörd och tycker bonde söker fru är så braaaa! :P




Tyckte så himla synd om bond-tjejen (Ann-Katrin) förra veckan under hennes speed dating eftersom det blev ROGER-tystnad i rummet. Men hoppas hon hittar någon i alla fall :)!


Det är inte lätt när det är svårt!

Ska nu ta tag i mitt liv och göra något vettigt av det. Har vart deppig och grinig en längre tid nu men nu är det slut på det och dags att plocka fram den gamla glada Amanda igen!

skolan mycket nödvändig, eller ....?

Känns väldigt nödvändigt att gå i skolan. Idag har jag tillexempel kollat på ett avsnitt av Lite sällskap och ett avsnitt av svenska biggest loser (Y). Längtar tills studenten är kommen då jag kan skaffa mig ett jobbb och göra lite nytta under dagarna samt tjäna PENGAR! :)

hard work work!

Träning idag igen då! Så himla skönt. Behöver verkligen komma igång nu igen. Min och Carros lilla tävling ligger nu lite på is . Vi var faktist duktiga ett tag :D. Just nu sköter jag mig inte speciellt bra. Slinker ner lite godis här och där. Carro är nog duktigare än mig :). Jag måste sluta äta godis men det säger jag jämt och det håller i tyå 2 veckor sen glömmer man. Men nu blir det skärpning på mig och TRÄNING, TRÄNING och massa TRÄNING :D. 

Eftersom vi nu haft uppehåll har jag i alla fall försökt träna 2 gånger själv i veckan. Men det är så tråkigt att göra det själv. Löpträningarna på onsdagarna är faktist jättebra eftersom man då får sällskap :) Nu har vi även fått träningstider på Måndagar på Vallentuna IP klockan 20.00-21.00 för dom som vill komma :D.

Liams dop

Idag var det Liams dop i Norrtälje som stod på schemat. För alla er som undrar så är Liam barn till Jessica och Jimmy. Jessica är min plastsyrra, alltså mammas killes dotter. Vi bänkade oss förstås längs fram i kyrkan där man såg som bäst. Fint var det och det bjöds även på live uppträdande. Hon som sjöng var grymt bra och tönt som jag är höll jag på att börja böla under den först låten dels för att den är så fin och dels för att jag har en annan koppling till låten. För senast jag hörde den låten var på ett bröllop då bruden sjöng den live för sin nyblivna man. och då storgrät jag för att jag tykte det var så fint :D haha.

Efter kyrkan begev vi oss till en lokal där det bjöds på smörgåstårta, smörgåstårta och ännu med smörgåstårta + bullar, bullar och ännu merbullar! Så blev rätt proppmätt! Efter presentöppningen åkte vi hem och nu sitter jag och kollar på tv med katten i knät :)!



Sexigaste ever (Y)


Carro dampbarn


Badkalas

Idag har vi haft vårt filosofiprov... men det gick bra faktist :D. Efter det hade vi yttligare en "redovisning" för att träna och efter det bar det av till gym och sim! Frida, Matilda, Caroline och jag :D. Föst simmade vi en kilometer och efter det lekte vi, badade bubbelpool och bastade :D. Sköön avslutning av en fredag tycker jag. Nu är jag helt slut i kroppen och trött :) Så ikväl blir det fredagsmys :)




Sorry Carro att jag skrev Frida två gånger men nu har jag ändrat :D


HATA HATA HATA

JAG HATAR FILOSOFI! fattar verkligen INGENTING! Tror dessutom att jag inte är ensam om att tycka det.....

är jag trögfattad? eller är det du som är ....?

Äntlligen kom man hem från en värdelös skoldag! Allt började med att vi skulle vara i klassrummet klockan 9.00 för att kolla på en live sändning från ungföretags verksamhet. Dessvärre lagga ljudet och bilden hela tiden så det blev till att alla satt och fördröjde tiden till lunch! Efter lunchen väntade 2 filosofilektioner... jaa asså antingen är det jag som är trögfattad eller så förstår jag inte vad som sägs. Efter en lång dag är jag glad att jag är hemma och ska snart laga mat, mums:) Ska bara chilla lite framför teven projekt runaway (Y) tills pappa ringer då jag ska ställa mig i köket :)


Besvikelse?

Kvällen börjar lida fram till slutet och jag är trött! Som vanligt... måste vara nått fel. Paradise hotel var till en besvikese jämtemot Paradise hotel danmarks första program som ägde till skillnad från det svenska. Man kan ju bara hoppas på att det blir bättre :). Nu blir det till att lägga sig i sängen och kolla på Lite sällskap på femman och somna in,

Godnatt!

Hej då

Idag har min lilla älskling åkt och kommer inte hem från och med i morgon. Jag saknar den redan... Pratar förstås inte om Niclas nu för dom som trodde det utan min BIL :D hahah. Som idag besiktigast och ska hämtas i morgon :). Efter bilturen till besiktningen kom pappa och helena och hämtade upp mig. Efter det åkte vi och handlade mat i Arninge. Fisk blandat i en god röra och egengjord potatismos, mums :). Men som jag som hade planerat att ut och springa ikväll men det sket sig. Blev för mörkt ute :P. Får ta det nån annan dag i stället :D Har ändå inte tid nu eftersom om exakt 13 minuter börjar första avsnittet av Svenska Paradise Hotel :D

?

Jaha vad ska man göra nu då, ingenting! typiskt söndagar. Men så kollade jag vad de va på teven och såg/kom på att det är ju ensam mamma söker ikväll, nu är jag glad :D

Suprise

Kom hem nu älskling så ska du få ett paket :D 
 


Porrigt värre! Elin x2 18ÅR!

Var inne på den andra datan aldeless nyss och hittade lite bilder. Detta var från när Elin Öberg och Elin Larsson firade sina 18:års dagar tillsammans :D. Vi åkte då in till stan för att spela in en platta. Låten var redan bestämd och vi skulle sjunga hope and glory med Måns Zelmerlöv :D. Det var as kul och vi fick använda oss av studions garderob snacka om kuuuuul :D



                   Nicole & Matilda                                               Molly & Carro

                                             Nicole wannabe en pudel hahah

        Carro, Molly & Matilda                                   Matilda med världens minsta brillor :P

                  Militär- Molly                                                Elin turist? :P

                                                 Malin snygg i blått hår :D

              Haha afro-Frida                                                     Gänget!

                       Carro                                                      Gänget

                     Amanda                                                              Nicole

borta med vinden

Ännu en söndag! Har städat i huset lite och pluggat matte.. Matteprov om två veckor typ men bra att börja i tid :). Skulle även kolla klart på dom 4 sista avsnitten av Paradise Hotel Dannmark säsong 6 men då verkar de ha tagit bort klippen :@ Gahh har jag nu suttit och slösat massa timmar på att se 59 avsnitt och så tar dom bort det när jag äntligen kommit till finalen :O Hoppas hoppas att det bara var fel i mina datorer och att de funkar i morgon :) :). För ville se klart säsongen i dag för i morgon börjar Svenska paradise hotel på 6:an klockan 19.00! Det ska jag se!!!!!!!!!

Fredagsmys!

Ja så var det äntligen fredag kväll och dags flr mysig middag med älsklingen. Till förätt blev det rostat bröd med gravad lax, skagenröra och färska räkor :)

      

Till huvudmål blev det tacos :P visserligen inte så fint om man ska göra sig till men är man sugen så är man :P

                                 


                                        Till efterätt blev det blåbär/hallonpaj med vaniljsås

 

                                 

Nästa halv åtta hos mig! Kanske är enda chansen för mig att bli TV-kändis eftersom jag nu har Niclas ;) Så bonde söker fru och ensam mamma söker är nog inga program jag kan vara med i :P. Om inte Niclas är en av dom som söker förstås och han lådsas som om att han inte känner mig :D

 


Fredagsfjoll

Äntligen fredag! Här sitter gruppen (utom Jag och Elin) och jobbar satan... haha. Stenseriösa eller inte .. haha maten var i alla fall rolig då vi körde skrattleken mm. fokl måste trott att vi var efterblivna, men dom ska ju inte säga nått ;)


Carro, Frida, Nicole & Agnes


Myspys

Är nu hemma hos min älskade pojkvän som betyder jättemycket för mig. Vi ligger nu och kollar på lyx fällan, idioter som satt sig i en sådan situation. Det skulle aldrig hända mig i alla fall med tanke på att jag är världens snålaste :P.


Vill bara säga att jag älskar dig Niclas Rosendahl<3

Rimbo marknad

Dagen började med att jag gick upp kvart över nio och åt och fixade. klockan 10 i 10 kommer Frida och hämtar mig. Därefter åker vi till sation och plockar upp Anna panna och efter det var det full fart till Carro. 20 kronor kostade det att parkera och parkeringsvakterna var rätt snygga ;) hahah. Jag har själv bara vart på Rimbo marknad typ 3 gånger i hela mitt liv. Men anledningen att jag åkte dig var för att handla KOLAREMMAR! För dom är då jävla goooda :D.
 



Men det var fan bra att vi åkte dit för vi hittade förpackningar som vi skulle kunna förpackitera vårt te och chokladpulver som vi ska sälja i skolan. Det var ett stånd där som sålde te och jag frågade vart dom hade köpt sina förpackningar sen frågade vi saker om de och hon gav oss telefonummer, adressen och hemmsidan angående förpackningsföretaget och det var jävvligt schysssst! sååå det lönade sig att ta ledigt idag :D.

När shoppandet var slut åkte vi hem till Carro för att fixa vår Svenska redovisning inför i morgon. Det blev as bra tycker jag och Anna var bäst som hjälpte oss :D

Nu ska jag kolla på Paradise hotel och äta kolaremmar MUMS!


NATTTTI

Ne nu blir det sovddags för i morrn kommer Frida och plockar upp mig tidigt, då hon Carro och jag ska till Rimbo marknad och hänga lite. Men först blir det att kolla på paradise hotel danmark. Det börjar närma sig finalen SPÄNNANDE!

 


Lilllördag

Idag har vart en sån där skön dag fast ändå tröttsam! Slutade klockan 2 och sköönt att man hade bilen så man kunde åka hem med detsamma utan att passa massa bussar och tåg. När jag kom hem gick jag ut och gick med mamma och kom hem med massor av svamp! Efter det fick vi besök av Thomas morbror.

Klockan 19.00 var det frivillig träning, dom som var där var jag, Frida, Carro och Leffe! :). Skönt att man kan tvinga sig ut och springa en gång i veckan i alla fall :P. Men man kan ju inte tjocka hemma hela tiden! Det gick as bra att springa i alla fall och efter blev det lite "gymma". Sprang fort som fan så jag skulle hinna hem och kolla Bonde Söker fru xD hahaha. Dagens program var inte så jävla kul :P men det är ju så med dom första programmen innan dom kommer till gården. Därefter kommer det säkert bli jättebra, det är jag ikke orolig över ;P.


RSS 2.0