Utomhusträning 1 timme och ca 45 min

Första träningen på gräs (för mig) eftersom jag var på min studentskiva förra träningen och festade ;D

STUDENTSKIVAN!

Igår var det min klass studentskiva på Gaudi! God mat och fina människor. Kvällen var lång med mycket dans, bilder och prat. Temat var; det här var jag i mitt förra liv. Och jag klädde ut mig till bonde!

Middagen serverades vid 19.00 och jag kom inte hem förens 04.00. Fick nån timmes sömn då jag var tvungen att gå upp för att hinna med 08.15 tåget.

Bildbomb här av några bilder jag snodde från Frida, mer kommer snart på Facebook!



Äktenskap

Idag är det klassens studentskiva och jag vet nog typ vad jag ska klä ut mig till . Är dessutom glad för min kompis skulle som idag äntligen blivit tillsammans med en kille

 


Städdag på Björkvallen

Årliga städet på fotbollsplanen är avklarad!
 


 Bilden tagen av Mickis


Bilder från igår då vi badade, grillade och hade allmänt trevligt med företaget!


Träningsmatch Rimbo-Försunda SK

Idag var det match i Norrtälje. Vi mötte Rimbo som spelar i div 3 och vi i 4:an, men tyckte inte vi gjorde bort oss. Matchen slutade 3-2 till dom, bra jobbat tjejor

påsk hela veckan

Idag blev de stortvätt både på utsidan och insidan av min och pappas bil. Efter de var det påskmiddag hos mormor med den andra halvan. Halva kvällen spenderades på ip tillsammans med carro, John och Nicklas. Dör vi lirade lite boll. Sen blev det en stund hos Niclas framför tv:n. Åkte sedan pappas racer bil hem för att sova, i morgon har vi nämligen en hyfsat tidig match.

Glad Påsk!


Godermorgon

Idag ska jag tvätta bilen, kanske sätta upp studsmattan och äta påskmiddag hos mormor (igen) och nu med den andra hälften, pappa, Malin, Jonas och Carina!


lagret slut

Ikväll har jag sålt te och choklad med carro och Frida. Vi sålde faktist slut på allt choklsdpulver, så nu finns inget o lagret kvar och vi har inte tänkt tillverka några nya :-P avvecklingen av företaget närmar sig med storm och snart ska vår redovisning hållas. Efter försäljningen åkte vi hem till mig och åt chips o dipp och kollade på Big Brother, mums!

fotbollsträning 2 timmar

.

Min torsdag

Försäljningen vid macken idag gick faktist bra och vi fick en hel den sålt . Strax efter 17.00 gick jag till mormor och morfar för att äta påskmiddag :D. Fick påskägg efter en rolig ägg-jakt :P. Carro och Frida åkte och hämtade ut min mössa eftersom jag var på middag. Så nu har vi alla tre våra studentmössor, whiiie! . Efter att jag vart hos mormor och morfar cyklade jag til Frida och badade jacuzzi med henne och Carro i typ 2 timmar. Kom sedan lagom hem till Big Brother




FÖRSÄLJNING!

Idag ska vi stå på ICA i Lindholmen och sälja ut de sista vi har kvar i lagret! Hoppas att vi får slut på allt

Lyckat!

Igår kväll blev det en lycka kväll på Tegel, med underbara vänner och mycket dans .


Varför gömma sig bakom molen just idag?

Idag är första dagen på lovet som jag har vart själver. Tänkte sola men det är inte så lätt när det inte finns någon sol. Var i vilket fall inget behagligt väder så satt inne och finslipade mitt CV lite. Ikväll har jag, Frida och Carro tackat nej till att spela en match som kom med väldigt kort versel. Vi hade nämligen planerat ett födelsedagskalas på Tegel ikväll för vår vän Nicole. Hoppas bara att det blir jävligt kul ikväll så man inte behöver ha dåligt samvete för man svikit alla lagkamrater. Men önskar er lycka till i vilket fall.

Snart kommer brudarna hit för lite fix innan vi tar tåget till tegel. Morsning korsning!



För du betyder mer för mig än vad du kan förstå


Fotbollsträning 1.5 timme

Igår var det träning igen och vi pratade si så där en halvtimme innan vi splade match.

Lycka till

Igår fyllde Nicole 19 år och idag ska det firas. Ledsen fotbollstjejer! Hoppas ni vinner!

Fullt upp!

Igår åkte jag hem till min vän Caroline och kollade på Big brother. Efter de blev de lite webb cam med rabban och så somnade vi till smartare än en femteklassare. Idag har vi gått ut med malte(carros hund) och ätit cupcakes. Sen har jag dessutom vart i kista med världens finaste kille och kollat på bio :-) och ätit:-P . Tack för idag, slut för idag, godnatt

Dagen till ära

Idag vill jag åka och handla, typ kläder och nu foundation! Tror vi ska åka till  idag faktist och köpa inredning till nya badrummet som är klart nu, eller det är bara elen som fattas. Klockan 16.00 är det styrelsemöte för Frösunda. Jessica och Carro ska dit och om jag inte har något att göra följer jag med. Sen hade de skrivit att vi fick träna med veteranderna ikväll om vi ville. Så får se hur dagen formar sig kring allt. 


En fin dag med en fin vän

Idag har jag vart med Carro. Vi har försökt meta på tomten och åkte båt i lillsjön. Vi fick ingen napp men vi fick en flytbrygga på kroken



Sen hittade jag en guldfisk på tomten som simmade runt. Den ska egentligen vara i dammen men på grund av den kraftiga översvämningen så har alla guldfiskar, gäddor och abborrar som bott där gett sig av på nytt vatten


kRaScH

Min dator har kraschat och nu ringer dell snubben (han som ska laga datorn) och säger att han är här på skolan. Jag som lämnade datorn hemma idag :(.

Fick i vilket fall låna Nicoles data :)



Agnes är konstnär


Ansökan inskickad!

Nu har jag skickat in ansökan om till Universitet till höstterminen. Vet inte om jag vill gå eller inte men nu har jag i vilket fall en backout plan om det skulle skita sig med arbeten och så :).

utomhus fotbollsträning 1.5 timme

Vart på fotbollsträning ikväll. Vi passa, sköt sprang och spela match mot 97:orna:-)

crosstrainer 30 min

.

Såååå vad har hänt sen sist!?

I tisdags höll jag mitt Svenska tal i nationella. Det gick ganska bra dock tänker an att man skulle gjort annorlunda när man är klar. Men är väl nöjd i alla fall.

Idag kraschade min skol-dator. Det är andra gången nu och i morgon måste jag ju verkligen ha datorn för då är det skriftliga nationella prov som ska skrivas på dator. Så får låna Malins! Jag fick då ringa till DELL. Men han jag blev kopplad till pratade inte riktigt på samma nivå som mig, fattade ingenting av vad han sa så Claes fick ta över teefonen och snacka! Jättesnällt! Så nu hoppas jag på att de fixar datan snabbt . Fridas dator som pajjade för nån vecka sen har inte ens fått tillbaka sin så hon måste ha sin egna hemmifrån!

Idag hände däremot en rolig sak! Jag, Frida, Nicole och Carro blev intervjuade för Mitt i Vallentuna. Intervjun skulle handla om vår skola och locka fler att välja vår linje. Dock blev det ganska mycket prat om vårt företag :D. Men det var blan det roligaste jag gjort i skolan på länge i alla fall

Utomhusfotbollsträning 1.5 timme (13/4)

Slarver som jag är glömmer jag skriva in mina träningar. Men de är för min egen skull jag skriver upp de här för att veta hur mycket det blir under ett år.

Igår tränade jag fotbol på kvällen också. Det var roligt och vi körde bland annat pass- och skottövningar och sedan match med prioteringar att skruta massor på mål.

Träning Crosstrainer 20 min (12/4)

Igår ville jag ha chips. Men så insåg jag att jag inte kan äta chips och choklad HELA tiden. Så eftersom Niclas nu har blivit duktig (han e alltid duktig gällande sånt) men han har slutat med onyttigheterna nu och då vill inte jag vare den sämre i förhållandet :P. Så istället för att gå till skafferiet och rota fram chpspåsen så tränade jag 20 min. Inte länge men ändå något.

Km typ 4.8
kalorier typ 104

Agnes Johansson



Hej hej Monica hej på dig... Agnes ..... Glad tjej som alltid har tummen upp. Lyssnar du inte på Håkan Hellström har du ingen chans på denna läckra brud! Kraven är höga och om du inte utmärker dig för denna unga dam kan du lika gärna gå och köpa en triss lott, för det är ungeför samma chans att vinna på den som att få Agnes på krogen. Kvinnan är 18 år och dricker alkohol lagligt på krogen och tar gärna en bira!

Lagar du mat och agnes slänger ut sig kommentaren: de här skulle jag lätt kunna äta varje dag! så behöver du inte oroa dig för att äta samma rätt varje dag i 100 år, för de är nämligen ett uttryck hon nästan dagligen använder vid matbordet:P.

Om Agnes börjar gråta när ni pratar med henne så är det för att hon fattar gårdagens skämt och börjar att skratta så mycket tills de övergår till tårar. Och se upp för att nysa och sånt för det kan också få henne till gråtattacker :P

Så om ni nu skulle vara intresserade av denna unga dam så skriv en kommentar ;)


Träningsmatch Frösunda sk- RÖ

Idag var det tränongsmatch mot RÖ. Personligen tycket jag att vi ägde hela matchen, dock gör vi inte mål. RÖ hade 2 "anfall" på oss och lyckades göra mål på en utav chanserna. Så matchen slutade 1-0, ett orättvist resultat!

rolig historia

Äkta make-supervaruhus öppnade nyligen där kvinnor kunde gå och välja en make bland många män. Det består av fem våningar, där männens positiva egenskaper ökade ju längre upp man kom.

Den enda regeln var, när du har öppnat dörren till en våning, MÅSTE du välja en man från den våningen; om du gick upp en våning kunde du inte gå tillbaka förutom för att lämna varuhuset och aldrig komma tillbaka igen.

Ett par väninnor gick till varuhuset för att hitta några äkta makar...

Första våningen: På dörren satt en skylt som sa: "Dessa män har jobb och älskar barn." Kvinnorna läste skylten och sa: "Tja, det är bättre än att vara arbetslös och inte gilla barn, men jag undrar vad som finns längre upp?". Så de gick en våning upp.

Andra våningen: Skylten sa: "Dessa män har välbetalda jobb, älskar barn och ser extremt bra ut." "Hmmm, " sa damerna, "Men jag undrar vad som finns på nästa våning?"

Tredje våningen: Den här skylten sa: "Dessa män har välbetalda jobb, ser extremt bra ut, älskar barn och hjälper till med hushållsarbetet." "Wow, " sa kvinnorna, "mycket frestande." Men det fanns en våning till så de gick högre upp.

Fjärde våningen: Den här dörren hade en skylt där det stod: "Dessa män har välbetalda jobb, älskar barn, ser extremt bra ut, hjälper till med hushållsarbetet och är väldigt romantiskt lagda." "Oh, kära nån!" utbrast kvinnorna, "Tänk bara vad som måste finnas på nästa våning!" Så de gick vidare upp till den femte våningen.

Femte våningen: Skylten på dörren sa: "Den här våningen är tom och finns bara till för att bevisa att kvinnor är helt jävla omöjliga att behaga. utgången finns till vänster, vi hoppas att ni ramlar i trapporna.

Länge sen sist

Japp nu var det länge sen jag bloggade man har haft fullt upp med skolan. Nu är det bara en vecka kvar sen är det lov. Under denna vecka är det nationella tal och prov i svenska b. Dessutom har vi ett databaserat prov.

Denna lördag var menad åt att skriva mitt tal. I morse vaknade jag med min prins som sedan drog vidare till en kompis. Efter det böt jag däck på min bil. Efter det kom farmor och Evert och hälsade på. Det blev då fram med motorsågen och så gjorde vi upp en brasa. För nån dag sen kommer ni väl ihåg att det var sttoooooorm ute. När jag kom hem till pappa i går fick jag en chock. En stor fet tall hade blåst omkull utanför huset, hela roten låg i vädret. Så man kan säga att vi tog bort den idag.

Efter blev det fika och sen när farmor och Evert åkte hem tvättade jag min bil. Dock onödigt eftersom min katt gick på den precis efter så det är kattspår på huven.....

Svenskatalet har jag sedan dess suttit med och nu är det 5 min långt :D. Nu ska jag bara justera och finslipa lite på det :D.

Är ganska sugen på att dra ut men det får vänta till lovet!


Utomhusfotbollsträning 1.5 timme

Idag var det då träning igen på Vallentuna IP. Kändes skönt att röra sig:). Vi körde teknik-, pass- och skottövningar samt match!

jaaaa, eller... nej

Prov i internationella relationer i morgon och just nu pluggar jag in alla eu länder, vilka av dem som blev medlemmar efter 2004 och vilka som har euro. Kul, kul. Sen har vi nationella i Svenska nästa vecka då ska vi skriva ett tal och så har vi en svenska uppgift som ska lämnas in urrrsch. 56 dagar kvar sen är detta slut!!!!!


Utomhusfotbollsträning 1.5 timme 5/4

Igår var det träning på IP. Dessutom hade vi en timmes möte innan också.


Veckans schema


58 dagar kvar

Har suttit och fixat inbjudningar till min studentmottagning tillsammans med mamma. Det är närmare än vad man kan tro. Snart springer vi ut från skolans dörrar för sista gången i en vit mössa och fina kläder. Länktar


Fyllehelg!

Denna helg har Mamma och Malin fyllt år!Så det har vart lite firande. Annars har jag bara vart hemma. Pluggat lite svenska och hjälpt mamma. Inte ska hon behöva göra allt när hon fyller år inte och ordnar kalas.

Löpning 35 min (3/4)

Vet ej hur lång, men det var en regnig tur i vilket fall...


Upplandscuppen Frösunda- Sunnersta (31/3)

Igår var det match igen då och alla verkade taggade innan matchen. Men sedan när vi kom ut på planen spelade vi väldigt svårt. Det var enmansspel och man lät en i taget springa med bollen istället för att ta hjälp av varandra, genom att passa. Tror det slutade de 0-3 eller 0-4 till dom efter första halvlek! Vart tog allas vilja vägen?

Andra halvlek ryckte vi upp oss. Passningsspelet var betydligt bättre och vi tog de lugnare. Jag tyckte vi ägde dom i andra halvlek dock hade vi ingen som gjorde mål. Vi måste nog bli lite hetare där framför mål, för vi KAN! På träningarna så smäller de men sen när det kommer till match så känns de som att man seifar och försöker hålla laget tätt bakåt istället för att tänka på att vi ska göra mål.

Matchen slutade tydligen 0-5 till dom (tror jag) tappade räkningen. För mig var det här den första "riktiga" matchen efter min skada (förra matchen var jag ju brultalt dålig då jag var sjuk och gick av) igår kändes de i alla fall som att jag gjorde en bra andra halvlek, för att precis ha kommit tillbaka. Matilda gick av planen så fick ta hennes plats som mittback. Men de gick väl bra



RSS 2.0