Bildbomb

'
Albins skjutna gris

Anna och jag skottar

Ösa säd

Skottade säden till H-lena

Upp för att rulla lite

Britta, H-lena och Anna tillsammans med fina kattungar

Kattungen

Kossan

Jag fångade en orm

Och sen fångade vi kräftor


Minisemester

Haft en liten minisemester i björkvik från lördags kväll tills idag. Har vart skönt att komma bort från allt här hemma och bara kunnat ta det lugnt och låta tankarna hålla igång på annat. Har hållt igång fullt ut med jakt, fiske, ösning av säd, plockat kantareller, fiskat kräftor, badat, mm! Men jobbet väntade här hemma och jag tajmade in fotbollsträningen till kvällen. I morgon väntas 9 timmars jobba så blev ingen utgång ikväll inte. Är helt enkelt helt slut! Så godnatt allesammans!


Fotbollsträning (frivillig) 2 timmar

.

Fotbollsträning 2 timmar! (20/7)

Frivilliga träningen igen som jag inte har haft tid att rapportera om. Träningen denna gång tyckte jag var betydligt mycket roligare :)

Fotbollsträning ca 105 minuter 13/7

Första frivilliga träningen som jag dök upp på, på grund av att jobbet krockat tidigare. Men det var roligt :)

Springning

5.2 km ca 30 min

Idag den 8 Juli år tvåtusenelva...

Idag hade det stäms träff hos mormor och morfar klockan 09:00. Läget var nämligen som så att i hade bestämt för att rensa en stuga på m och m's tomt. En del gamla saker sländes till loppis, mamma tog med sig och jag nappade på saker som kunde vara bra då man en gång i tiden ska flytta hemmifrån. Helena fick sig en säng och annat sländes. Resultatet blev i vilket fall fint


                                                             Mer får ni inte se!

Hard workwork

Jobba jobba jobba det gillar vi :) Fast vill ändå jobba mera. Har fått ett jobb där jag trivs väldigt bra :). Så dagarna tar slut väldigt fort eftersom det hela tiden finns något att aktivera sig med. Men pengarna rullar in nu och har defenitivt något att lägga dem på nu.

Trots arbete hanns det med en liten tripp Till Björk.... En liten minisemester där Malin och Helena arbetade och jag och pappa gjorde annat. Vi fångade blandannat kräftor och fiskade. Och trots tidigare fisktorkan kunde vi nu dra upp minst 15 stora abborrar och 4 gäddor .



RSS 2.0