student tider!

Idag var vi lediga :D. Vaknade med niclas och sen åkte vi till mamma och badade. Senare på dagen va de dags för den första student mottagningen hos Johanna :) Efter det tog jag cykeln till Jon ;D. Mys och braiga människor ;). Sen skulle vi möta någon vid tåget så Anna, Frida och jag hängde efter och så kom de en el bil av nått slag helt random som vi hoppade på xD Trodde allvarligt att jag skulle dö för det gick snabbt så in i helvete ^^. När vi var framme vid stationen så hoppade vi av! Men gangster Anna fortsatte åka med dom HAHA. När vi nästan var framme hos Jon igen kom Anna tillbaka med killarna på en släpkärra som drogs av en gräsklippare ^^ Känndes inte lika livsfarligt :P. Rolig kväll i alla fall ;). Skjutsade Frida till Ormsta för hon skulle till Claes :D Sen åkte jag till min Lover :) Nu kollar sitter jag vid datan medans Niclas och Benni spelar :P

mys middag

Igår kom äntligen min plutt hem!! Fick då en av mina smartaste ideer att åka och käka på resturang. Mys så vi åkte till Täby och käka kina. Visserligen va de inte ett av mina godaste matval (säger ju att man aldrig ska byta rätt, utan alltid ta samma eftersom man vet att den är god :D ) Men sällskapet var de bästa :)

Onsdagskväll!

Nu blire att kolla lite X-effect på MTV innan de är sovdags. Måste ju ladda inför kajakturen i morgon i Vaxholm. Jag och nicole kommer äga ;) 
 


Nicole xD

Nicole är min idol xD nog med att hon alltid hittar på konstiga saker men det hon gjorde idag tog fan priset så jävla klockrent! och roligt HAHA att slänga ut carros skåp nycklar genom fönstret mitt på ett tak så hon själv fick försöka klättra upp på taket för att hämta nyckeln. Så jävla roligt och så säger hon typ så här när hon kommer ner; Åhh de där och flygande mattan är det värsta jag har gjort xD kul kul :P ( har de på film! )


Godnatt

Nej faan nu måste de pluggas rättskunskap här, gillas inte! Vill sova men de kan jag ju glömma. Skönt med sovmorgon i morgon i alla fall. Godnatt!

Saknar dig!

Nu är det bara 2 dagar kvar innan du kommer hem :D Har vart tomt i 2 veckor nu :(



Älskar dig!


Bortamatch mot Märsta!

Kom precis hem från bortamatch mot Märsta. Skönt med en vinst så här på tisdagskvällen :D as bra tjejor! de behövde vi verkligen. 1-2 !



 


RSS 2.0