Träning 4 pass

Fredag 17/6 gång 5.4 km 50 minuter Kl 07.00-07.50
Fredag 24/6 sprungit 5.4 km 32 minuter Kl 11.00-11.32
Söndag 26/6 Sprungit 5.4 km 28 minuter Kl 15.00-15.28
Tisdag 28/6 Sprungit 5.4 km 32 minuter Kl 09.00-09.32

Lunchat

Idag han jag dessutom hem till mormor och morfar efter ridturen. Vi gick då till Veda-golfbanan och åt lunch. Och tro det eller ej men vi hamnade mitt i en golftävling då alla skulle luncha samtidigt som oss, så vi fick tränga oss ner :). De hade till och med prisutdelning då vi satt och åt. Efter det vart det hemmåt och klippa gräset hos mormor och morfar :)


Personbästa

Idag var jag med syrran till stallet. Meningen var att jag skulle ta massa kort och få rida lite. Mycket kort blev det och mycket rida också. Från skritt till trav till galopp och helt plötsligt var det dags för hinder också. Började lågt men sen växte modet, så hoppade 80 cm. Mer än vad man gjorde på ridskolan woohoo. Det var faktist ganska roligt. Malin hoppade ju så klart högre men hon är ju som sagt lite mer van än mig också




2 Veckors semester med fullbokat schema!

Hej gott folk, länge sen sist! Nu har jag knappt en vecka kvar av min semester och har haft fullt upp. Tråkigt bara att vädret har vart grått, trist och regnigt. Det som har hänt är saker som besök hos mormor och morfar, shopping med Frida o Carro, match, träning, tagit farväl av en fin Niclas m.m. Och i morgon ska jag följa med Malin till stallet och rida polle, gnägg gnägg!

Gång 48 minuter ca 5.4 kilometer


Farmor och Evert!

Igår hann jag dessutom med ett besök till Skokloster där Farmor och Evert bor.
 


Ca 3 pass??

Igår kände jag mig väldans hurtig var ute och sprang-gick 40 min i morse en sträcka som är något mellan 5.5-6 kilometer. Med tanke på att det var de första jag gjorde då jag klev upp blev det ingen frukost i magen och utan bränsle i kroppen kommer man inte långt men sakta kan de gå.

Senare på kvällen cyklade jag till Carro innan träningen och hängde där ett tag. Sen cyklade jag till träningen som pågick i 2 timmar och sen cyklade jag hem.

Bilder från Frida (kusins) studentmottagning!


Promenix med mamma ca 1 timme

 

 

 


Grattis! (i efterskott)

Grattis till min sötnos som fyllde 21 i söndags

 


Seriematch Frösunda SK- Knivsta IF (12/6)

I söndagens match tog vi hem segern med 2-0. Visserligen är det inget resultat att kanske skryta med eftersom vi egentligen skulle ha krossat dem. Men fotboll går ut på att vinna och den som gör flest mål vinner och det var vi så 3 hämtade poäng att ta ikapp i serien är bra. Dock kanske inte målskillnaden är så bra men det är sådana smällar som man får ta.


Snart kommer Carro :)


Studentmottagning!

Igår vart det ingen träning för oss istället åkte vi till vår kusin som tog studenten. En vecka och en dag efter oss och jag känner igen känslan av att springa ur skolan och veta att det är över.

Pappa, jag och Malin mötte upp farmor i stan sedan tog vi oss till Helenas jobb där vi hämtade upp bilen och åkte till Årsta. Vi var först där av alla inbjudna och Frida hade redan kommit hem. Det bjöds på god mat, efterrätt och fint sällskap. Så här ofta träffar vi kusiner aldrig varandra så tycker att vi ska ta studenten flera gånger

(Tyvärr har jag inte tillgång till min kamera just nu så får ladda upp lite bilder från kvällen senare)

En liten sammanfattning från helgens tripp

Niclas och jag tog min bil själja till B där Helena och Pappa redan var. Eftersom vi kom fram sent var det läggdaggs då vi kom fram. Lördagen spenderades hos Niclas farfar där vi pratade massor, klappade på Arrak och åt mat. Har inte vart där så många gånger men tycker att det är skönt att komma dit och sitta på den stekande altanen och lyssna på vad som har att sägas. Sen åkte vi hem och åt och fiskade. Söndagen bjöd på trail och lite fiskning sen blev det hemmfärd i min röda snabba bil



Första doppet


Seriematch Frösunda- Hävredal 1-2

Idag var det hemmamatch och vi skulle möta Hävredal. Vi visste redan innan att det skulle bli en tuff kamp och det var precis vad det blev. Kanske lite farligt spel till och med då dommaren tillät VÄLDIGT mycket så det blev bara fulare och fulare spel. Ett rättvist resultat hade varit 2-2 men tyvärr nådde vi inte dit. Vi var riktigt nära då Jennica var jättenära på att göra mål men fick en skrul så den rullade precis utanför. Däremot satte Malin dit den vilket var rioligt för henne, alltid lika kul att göra mål.

 


För jag har tagit studenten!

Detär helt sjukt att jag nu har gått i skolan i 12 år och att det nu är över (men förmodligen ska jag plugga vidare). Jag minns att jag sa när jag gick i sexan att jag längtede tills jag tog studenten och se här är jag 6 år senare. Nu väntas jobb hela sommaren och sen får jag se hur det blir med allting, det får tiden utsluta.

Min studentdag var igår men eftersom jag hade fullt upp så hade jag absolut ingen tid till att blogga. Dagen började med att vi sågs hos Paulina (en tjej i klassen) där hade vi champangefrukost tillsammans med hela klassen. Efter det åkte vi till skolan där vi blev fotade i våra fina outfits. Klockan tre var det utspring och vi fördrev dagen med att skriva fina saker i varandras mössor, lunch i matsalen och betygsutdelning. Sen var det bara en väntan då vi stod i fönstrerna uppe på vår våning och såg den stora folkmassan som befanna sig på skolans mark. Sen säger de att det är vår tur att springa ut! Klassen sprang upp på en "bro" och bara skrek. Sen fick man gå till sina nära och kära. Blev så glad när jag såg alla som hade åkt dit bara för min skull så de blev lite känslosamt då jag stod och inte kunde hålla tillbaka tårarna, men jag var egentligen hur glad som helt och både skrattade och grät. Mamma, mormor, pappa, helena, thomas, niclas, yvonne, sofia, lisa, jonas, carina, gro, olivia och lena var där och jag fick massa halsband kring halsen.

Efter att vi hade stått bland de nära och kära var det dags för ombyte till flaket. Och flaket... blev väl kanske inte så lyckat som vi hade hoppats på. Vi hann åka ett varv i rondellerna i Vallentunas centrum, ca 15 minuter då vi fick 4 varningar och blev avkastade. Detta på grund av att några idioter brutit mot den enda regeln, att kasta saker från flaket. De hade alltså kastat burkar på vägen och mot mötande trafik, smart gjort. Men dom som gjorde de kan ju känna sig dåliga som förstörde för alla. Dock fick vi Lindholmenbor åka hösläp/skrinda hem efter traktor, vilket var mysigt :).

Jag hann till och med hem innan alla gäster kom. De enda som hade kommit var farmor och Evert :). Men jag han durscha och byta om innan alla andra kom. Därefter kom fler och fler och det blev tipspromenad, mat, presentöppning, efterätt och kvällsmys.

Tack alla ni som kom dit för min skull och tack för alla fina presenter



RSS 2.0