inflyttningsfest

Denna helg har vart rätt så intensiv jobbat hela veckan och dessutom i helgen. På lördag efter jobbet hade jag en liten "inflyttningsfest" med mina fina tjejer. Efter att vi hade förat litebegav vi oss till Vallentuna för ett besök på tre kronor där vi hade de trevligt :-) så bilder från kvällen dyker upp så småningom då jag har tillgång till en dator:-)

handla mat

När man jobbar 10-15 pass på kårsta känns de som att man bara åker dit för att äta :-P. Ä. Lunch kl 11 och mellis 14.30 sen slutar man :-) Idag har jag handlat med mamma å det var min första storhandling gällande uppfyllning av kyl, frys och skafferi. Har gjort av med så sjukt mycket pengar på bara några få dagar att jag får lite ont i magen. Men tv:n var ju inte direkt gratis, som tur är får vi lön snart :-) Har också hunnit med att måla sängen och luckorna i köket, 2 grundmålningar sen har jag hunnit med en målning ned den riktiga färgen. Bara en omgång kvar sen är jag klar =D. Dock fick jag se att jag hade missat en lucka haha. Men den får jag fixa till i morgon!!

IKEA

Imorse då jag skulle fixa disken råkade jag krascha ett glas, så Anna och jag åkte till IKEA! Hata att åka dit för vi hittar aldrig på första försöket hahah men denna gång hittade vi i vilket fall bilen när vi skulle åka hem. Det fick bli ett inköp på ytterligare tallrikar och några glas, samt annat nödvändigt som tillexempel skålar. För de märkte vi i går när vi skulle hälla upp chipsen att jag inte hade nån skål, men nu finns det =).

Efter vår upptäcktsfärd i Barkaby blev de till K-rauta i Arninge för att handla lite färg å jissses vad dyrt de var!Färgen kostade ungefär lika mycket som allt de jag köpte på IKEA!! Men men tycker jag är värld att lägga ut de slantarna nu efter allt mitt jobbande =)

Natten...

Natten var bra och vi sov som stockar :). Inga monster eller spöken och tv var awesome!

Fin främmande

Idag har min käre farmor och Evert kommit och hälsat på. Har fått lite saker och är nöjd över allt som händer just nu :). Saker börja hamna på sin plats och idag är det premiär.
 




Pappa var så snäll så och följde med mig till Expert, där jag slog till! Utöver det fick jag en dvd med lite extra tillbehör av min käre far =)


 


Ååh nu tar jag helg =)

Idag var en dag då jag inte riktigt hann med det jag skulle. Bytt däck på mormors bil och sen packat två fulla kartonger med lite glas och former :). Klockan 14-20 hade jag mitt pass på ICA, och idag var det inte lika mycket folk, sköönt :) Men nu har jag jobbar mån-lör och tar äääntligen helg och i morgon är jag heeelt ledig :D. Då kommer farmor och Evert sen ska det flyttas en hel del grejer ;)
 


Har mina anledningar till att vara trött just idag..

Idag har det varit en dag med mycket ståhej! Tidig uppstigning och gasen i botten till Kåsrta där jag hade sexåringarna tillsammans med Therese. Var en lugn dag där och sedan klockan 13.30 var det gasen i botten till andra jobbet. 14.00 började jag på ICA så fick byta om på jobbet. Och guuud så mycket folk det var idag! Kände verkligen att idag var det en sån dag då alla verklgen handlade och det tog ju aldrig stopp heller, så hann inte göra mycket annat än sitta i kassan.

Såå ja, jag har mina anledningar till att vara lite smått trött när jag haft en arbetsdag från 8-20. Dock ska man väl inte klaga då de finns andra som har det värre :)



Min lilla bebis


Dagens funderare...

Hmm vad ska man lägga pengarna på först!?





Deltidsanställd på ICA och numera utöver de även "fröken"

I samband med det som snart ska ske känns de skönt att bli inringd från skolan utöver mina fast tiden på ICA. ICA ger mig en säker inkomst varje månad vilket känns skönt. Och skolan ger mig extra timmar att fylla ut vardagarna med, samt extra inkomst i min så kallade ekonomi.

Idag har jag tillsammans med Fia arbetat på sexårs. Vi har haft genomgång vid tavlan och man får lite flasch backs från då man själv var den som satt i skolbänken. Klippt snäflingor/stjärnor, klistrat samt gått igenom vinter månaderna. December, Januari och Februari! :). Ett sjuhelsike ansvar har man i vilket fall, vilket inte alltid är så roligt.



 Å man får betalt för att sitta å rita med de små barnen, bra jobb ;D


Finn ett fel...


Dagens snackis!

Att ta tag i denna blogg och uppdatera om mitt steg in i det så kallade, vuxenvärlden ;)


Hektisk vecka!

Åhh jobba jobba och jobba.

Denna vecka har jag fått rycka in som vikarie på Kårsta förskola, vilket är så himla roligt. Barnen är änglar och de är fullt upp hela tiden. Ett jobb som passar mig perfekt då jag inte är en sån som kan sitta still och väldigt snabbt blir rastlös :). Sen har jag ju även mina tiden på Ica, onsdag, fredag och lördagar, som mina fasta dagar. Så könns skönt att kompletera med mer jobb, och det är bara passa på att ta jobbchanserna då man får tillfället i akt. För nästa vecka kommer det då inte vara så mycket jobb :(.



 Carro


Resultatet

I Söndags spelade vi ju upplandscupfinalen. Och de är ju inte direkt en match att skryta om, för vi kunde faktist bättre. Hade lite oflyt bara. Dom skulle ju helt klart vinna men kanske inte med så mycket som 6-0. :)

RSS 2.0