anställd eller inte ?

Idag på temadagen fick vi lära oss att alla bilder vi lägger upp på internet kan påverka vår framtid. Vissa kan komma på en arbetsintervju och vara as bra och sen söker chefen på ditt namn så kan massvis med olämpliga bilder komma upp och då kanske han ändrar åsikt! Därför tänkte jag bara vara snäll mot Carro :D för ser dem den här bilden kommer dom ju anställa henne på en gång :D ^^ 





min dag!

Idag vaknade jag upp hemma hos Niclas. Han åkte 20 över 5 i morse så jag sov vidare :P Åt frukost med sofia sen fick jag skjuts till skolan av Niclas mamma och sofia :D. Samling halv 9 på Nova för en halv temadag som handlade om datorer. När jag kom hem läste jag en jävla massa i 1984 som ska vara klar till på torsdag :S samma dag som nationella i matte b :(. Har i alla fall bara 40 sidor kvar i boken och har pluggat matte timmarna efter bokläsningen. Kollar också på dating in the dark samtidigt som matten;P men jag e ju trots allt tjej och kan göra flera saker samtidigt :D


ny bakgrundsbild

Juste min mamma har förövrigt lekt lite med min data och lagt min "idol" som bakgrundsbild, eller vad säger ni! x)





1948

Nu tänkte jag gå och lägga mig i sängen och läsa lite i boken 1948 så jag får den färdig någon gång, vi ska tydigen börja disskutera den snart :O!!! ikke bra!! känner mig i alla fall lite duktig som skrivit klart träningsdagboken, eller har en träning kvar som jag missat men den ska jag fråga carro om i morgon för jag har glömt vad vi gjorde då ;)

slappt

Imorgon är det torsdag vilket betyder att det snart är fredag och HELG!!! as najs! denna vecka har gått snabbt med tanke på att vi inte haft så många lektioner och i tisdags var vi ju lediga ;D. I morgon har jag baa en gympalektion, börjar 12:20 och slutar 13:40. lagom lång dag :). Hade matteprov i dag också "/ hoppas det gick bra!  På fredag kommer Niclas hem mummmmmmaa<3.


pause

Nu har jag pluggat matte tillräckligt för stunden i alla fall. Orkar inte sitta med det längre. Ska ta en pause och kolla på 2 avsnitt av sex and the city nu som visas på trean. Sen blire middag. Har träning i kväll också klockan 19:00 får se hur det går har ju så jävla träningsvärk i mina vader, kommer ju knappt upp för trappan :P. Men det blir nog bättre och bättre ju varmare man blir :P. Sen har vi ju boken 1984 som ska läsas på engelska :O jag har kommit 50 sidor av typ 350-400... Illa måste börja ta tag i den.

miniräknare vart är du

Idag är jag ledig :). Gick först upp klockan 10 över 5 i morse för att krama Niclas hej då sen somnade jag om och hade väckarklockan på 10. Gick upp och gjorde frukost och nu letar jag som en galning efter en miniräknare! Har matteprov i morgon och måste ha en miniräknare med roten ur! hittar ingen och hittar det inte heller på internet någonstans... hur ska detta sluta!...

Har förövrigt världens träningsvärk i mina vader inte sköööönt!

ledig ;D

I morgon är jag ledig :D sköönt att ha specialidrott ;D! Nu ska jag gå och möta Niclas vid tåget :D sen måste jag plugga lite matte också :( tråkigt!

Pengar pengar...

I helgen ska jag åka till farmor och hennes kille för att köpa deras bil :D. Dom har nämligen köpt sig en ny och ville att jag skulle ha deras gamla. Tycker det är perfa :D För snart har jag körkortet förhoppningsvis :) 2 månader kvar :). En polo -99 gått 9000 mil och dom köpte den ny så den är fläckfri och helren :D 15000 kronor!

Sen ska jag Carro, Frida och Nicole ta oss en trip till ullared bara för att handla :P går väl på 1000 kanske.

Varav efter det ska jag i sommar den 17 juli åka till Egypten med Niclas, Anna och Benni ca: 8000 + lite mer

Måste skaffa mig ett sommarjobb!!! Har pengar på lager. Hittade en summa igår någonstans som jag inte visste jag hade :P Noll koll :P. Tur att man är världens snålaste :P


Skol DM

hejsan hoppsan!
Idag var det första dagen "i skolan" efter lovet. Men vi var inte i skolan utan spelade skol DM- i Åkersberga. Frida körde så hon och Carro plockade upp mig vid gamla sadelmakarna i morse eftersom jag hade sovit hos Niclas, och han hade åkt tidigt tillbaka till Lumpen :).

Fösta matchen vann vi med 2-1. Andra matchen förlorade vi med 2-1 då de gjorde mål i sista sekunden. Sista matchen skulle vi av någon konstig anledning skulle vi köra taktiken " vi förlorar denna match med flit så Tibble går vidare istället för ett annat lag. JAAA. Vi lär ju! JaJa. Jag och många fler ville fan inte lägga oss så vi kämpade på. Sista matchen blev då 1-1. Fast jag vet att om alla hade hjälpt åt hade vi vunnit! Vi hade inte gått vidare men skönare att komma hem med fler vinster än förluster!

Tillbaka i skolan åt vi lunch och sen hade vi en mattelektion på 40 minuter, prov på onsdag... Sen fick jag skjuts hem av Fridolf :D. Nu ska jag plugga matte för att sedan gå till morbror som fyller åt i dag. Och så hoppas jag på att min söta boyfrien kommer hem i kväll till mig :)

Skidor

Idag har jag vart med Niclas ;). Sov hos honom och sen tog vi tåget hem till mamma. Hade inget att göra så vi åkte lite längdskidor :D över åkern hem till mormor och morfar som precis skulle gå till hönsen så vi åkte med på vägen och sen åkte vi vidare till pappa. Där gjorde vi lunch och kollade på "kanske världens sämsta pojkvän" :P. Sen åkte vi hem till mamma igen :). Ikväll är det fest men vet inte om jag ska gå eller inte, ska vara med Niclas men vi kanske går dit om vi inte har något att göra sen, de skulle vara kul i alla fall :)

Dating in the dark

Har precis kollat reprisen på Dating in the dark på datan för jag missade det i veckan. Haha snacka om pinsamt program ^^

hoppsan

oj det förra inlägget blev väldigt stort

Nått jag snodde från Syrrans bloggggggggggggggg

Namn: Amanda Österberg.
Piercingar: Naveln och öronen.
Tatueringar: Nope.
Längd: 160.
Skostorlek: 36.
Hårfärg: Blond.
Är du kär i någon: Jaaah :D
Önskar du att du bodde någon annanstans: Nope.
Tänker du på självmord: NEJ!
Dricker du alkohol: Har alldrig testat... ^^
Röker du: Nää.
Vilket shampoo använder du: Rosa flaskor brukar oftast lukta godas och gröna.
Vilken parfym använder du: Britney spears.
Vad är du rädd för: När någon skrämmer mig.
Gillar du att tvätta: Det måste ju göras liksom.              
Gillar du Berg-och-Dalbana: Inte frittfall

SENASTE..
Film du hyrde: Nån sämst med Niclas
Film du köpte: I dont know
Låten du lyssnade på: Sanning eller bullshit i Annas bil på väg hem från Sälen ^^
Låten du hade på hjärnan: En bonde i vår by, en bonde i vår by....
Personen du ringde: Niclas :D
Tv program du tittade på: The voice.
Personen du tänkte på: Niclas :D

ANTAL..
Gånger du varit kär: Nu nu nu :)
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Lucia ^^  
Ärr du har på kroppen: Finns massa.

SENASTE..
Bok du läste: Körkortsboken.
Personen du fick mail av: I dont know.
Personen du fick brev av:
Personen du fick sms av: Niclas
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Skilda föräldrar så va ett tag sen.
Saken du köpte: 1.5kg godis.
Vad har du gjort idag: Vaknat
Var det kul: Japp skit kul ^^
Hur tidigt stiger du upp: Beror på är man somnar
Gillar du att slåss: Lite kanske ;)
Vad ska du göra idag: Vara med my boyfriend :D
Är du seriös: Jag är alltid stenseriös ;)
Vad är du allergisk mot: Dryga peoples
Var har du ont: I min lilltå som jag tänker amputera snart ^^
Använder du hårspray: Händer i bland.
Kan du stå på händer: Absolut, jag e grym!
Favorit serie: Bonde söker fru, Ensamm mamma söker, X-effekt, Mammas pojkar, Alla dejtingprogram och relationsprogram är Amanda program!


Hemmma! :)

Nu har jag tillbringat mitt lov i Sälen :) Har vart skönt och nu är man riktigt utvilad också :)! Kom hem i går kväll vid 21:00 tiden efter att ha tillbringat mer än 6 timmar i en bil, och ett stopp på Donken i Luddvika ^^ :P. Här kommer lite bilder :)


Martin, Jacob, Anna & Amanda

Anna typ baaah flyger fram!


Riktigt proffsigt må jag säga *stolt* ^^
*********************************************************
Alla ramlar nån gång



RSS 2.0