Riktigt nära nu...

Igår bjöds det på gubbskivan tillsammans med lärare på tre kronor. Det var helt okej men inget går att jämföra med de rök vi hade på Tallinn båten :-) . Men vet ni en sak?... Jo i morgon tar jag STUDENTEN!!:-D

fotbollsträning 2 timmar

Träningen

Seriematch, Frösunda SK-Uppsla (29/5)

Matchen igår slutade 3-0 till oss. Trodde vi skulle åka på spö men det blev tvärt om och anledninge till det är nog för att vi fick in ett tidigt mål som sämkte dom. Jag gjorde första, sen Mickis och Kikki!

Korv med bröd!

Som sagt spenderades några timmar på Frösundas marknad. Och jag och Frida fick ta över det passet då alla ville ha lunch, så det var full rulle. Frida skötte kassan jag fixade korvarna och Leffe grillade. Har även hunnit klippa gräset hos mormor och städat mitt rum. Nu ska jag lägga mig och kolla på svenska Bachelorette reprisen sen söndags sen ska jag somna.


Frösunda marknad

Idag ska jag och Frida sköta korvgrillningen på Frösunda marknad klockan 12.00-15.00. Har aldig varot där förut men det ska nog bli kul. Är lite smått stressad också nu innan studenten med städning och sådant. Så ska nog åka till pappsen och hjälpa till lite nu innan vi ska bege oss till Frösunda.

I morse var jag typ uppe med tuppen. Niclas skulle gymma så vi gick upp vid 9 och sen kom mamma ocks hämtade mig där runt. Jag fick nämligen inte ta mig engna bil till Niclas igår. Mamma ville skjutsa mig och anledningen till det var att hon har köpt ny bil. En GTI som hon älskar att köra i

Promenad genom stan


6 dagar kvar...


Lisa tar studenten!

Idag har jag hunnit med både skola, studentmottagning och fotbollsträning. Skrapade även ihop 3 MVG idag i projekt, internationella relationer och geografi . Är jätteglad över det. Sen är jag även glad att jag klarade Matte C. Fick godkänt på nationella vilket jag inte trodde jag skulle klara med tanke på att det var så JÄKLA svårt trots att jag hade lagt ner sjukt mycket tid på att plugga. Men är nöjd över G i det ämnet i vilket fall



Klockan 17.00 åkte vi till Lisa och firade att hon nu har tagit studenten, så nu är hon friii! Även Mickis tog studenten idag så lykost dom. Nu är det bara en vecka kvar till min :):)


Estland med klassen!

Klassresan till Estland var grym och det blev en hel del partaj! Första kvällen bjöds det på redovisning, karaoke och disco! Och självklart hände det med saker utöver det men det kommer inte nämnas här . Dagen efter var det avstigning av båter runt 10.00 då vi skulle studera Huvudstaden Tallin. Vi gick upp i ett torn och ner i en lång gång under staden där det var minusgrader! Sen vart de tillbaka till båten där vi bunkrade upp och började om så som vi hade gjort dagen innan.

 


Fotbollsträning 1.5 timme

.

Packat åå klart.

Nu är det bara 10 dagar kvar tills vi tar studenten! Och i morgon drar vi på klassresa till Estland :) Det ska bli roligt. Vi tar båten över till Tallin där vi övernattar 2 nätter och får en heldag i Tallin. Har packat klart nu men vette sjuttsiken vad man ska ha med sig så får väl se hur de går med den saken :).

Seriematch BKV (Norrtälje)- Försunda SK

Idag vann vi mot BKV och det känndes förjävla skönt. Resultatet slutade 3-2 till oss. Och jag gjorde ett mål kändes skönt och det var ganska snyggt också hihi. Fick en bra träff så där ett antal meter från mittlinjen som hamnad i högra krysset, nöjd! Honken fick dessutom två kanonlägen med tabbar från deras målvakt så hon satte två. Men förövrigt tyckte jag att ALLA i laget gjorde en väldans bra insats idag :)

Fotbollsträning 2 timmar (19/5)

.

Matte c nationella!

Lite mycket nu med allt. Har nämligen nationella prov i matte c på fredag så plugg är vad som fyller upp all tid nu.

Träning 2 timmar (17/5)

.

Hemmamatch, Frösunda SK- Vaksala (15/5)

0-5

Servitris =)

Ikväll ska jag agera servitris tillsammans med mina vänner. Det är nämligen så att Frida och Mollys mormor fyllt år så hon ska ha lite partaj. Så ikväll blir det till att vi ska parta med våra mormorar och morfarar




För inte så längesedan var jag en sådan liten skit, men tiden går snabbt och bara om någon vecka har jag tagit STUDENTEN!


Fredagsmys!

Idag har jag vart och lämnat tillbaka en skjorta som jag fick i födelsedagspresent. Så jag och Niclas brummade iväg till Sollentuna centrum. Blev inget ytterligare köp utan istället gick vi runt, runt runt och kollade massa och blev förvånade över hur stort, rymligt och fräscht de var där

Blev sedan hemfärd för att släppa av Niclas och åka hem å äta. Sedan åka till krauta med mammi för att handla jord. Har fått tillbaka min kliande gom, nysningar och snor!!! gaah jag har tydligen blivit allergisk mot typ pollen, jätteirriterande eftersom jag alltid tålt allt Så blev till att handla tabletter innan jag och mamma åkte hem för att slänga oss i soffan och kolla på tv.

Ikväll var det bonde söker fru!!!!!

Utomhusträning 1.5 timme (13/5)

Fotbollsträning på björkevallen!

Utomhusträning 1.5 timme (10/5)

Fotbollsträning på Björkövallen i går.

Detta har hänt....

Jag har fyllt hela 19 år!

Jag har fått ett arbete!


Thuns

Idag var jag i skolan för att komplettera ett prov för högre betyg, sen skjutsade Fridolf hem mig till mormor. Jag och mormor skulle nämligen åka till Thuns och kolla idag. Thuns ligger ungeför i väldens ände :P, Men som tur var så hittade vi saker som vi kunde ta hem :)

Andra seriematchen norrskedika-frösunda sk (6-5)

Andra seriematchen var i norrskedika och matchen slutade 0-0.

utomhus fotbollsträning 1.5 timme (5/5)

.

Utomhusfotbollsträning 1.5 timme 3/5

Minnet är inte bra, igår hade jag faktist träning på Björkvallen

Missnöjd, ledsen och väldigt arg!

För några veckor sedan blev jag, Nicole, Fida och Carro tillfrågade att vara med i ett reportage i Vallentuna Steget. Det kom en kille som intervjuade oss och tog massa bilder. Reportaget skulle handla om Vallentuna Gymnasium och vi pratade om allt som hade med skolan att göra för att försöka locka elever till att börja på just vår linje. Idag publicerades reportaget i Vallentuna Steget och jag börjde fan gråta när jag såg bilden. Det ser verkligen inte ut som jag och den är så jävla ful!!! Tur att Vallentuna är en liten ort och att den snart kommer glömmas bort!



Klicka på länken som gömmer sig innanför paranteserna om ni vill se reportaget.                             

         (( http://arkiv.mitti.se/erez4/online/mitti/vallentuna.html ))


Studenttid!

Dålig uppdatering här för lilla mig. Men senast jag skrev var det om vår studentskiva som jag tycker blev lyckad. Efter den har det faktiskt vart mösspåtagning. Den var faktist ganska töntig, om jag får säga det själv. Alla treor samlades i matsalen och åt kyckling-pastasallad och skolan festade till  och med det med LOKA som dryck. Rektor snackade om tre L som hon ville skrivas i allas mössor och sen skulle vi plötsligt sätta på oss dom. Ganska rörigt faktist och sen skulle vi sjunga en sång som inga hade hört .

Efter att mössan åkte på köpte vi mjukglass och sen satte vi oss på våningen!



Första seriematch, Frösunda SK- RIMIK (Märsta) 30/4

Vinst med 6-1!!!!!! Dom hade ett straff mål på oss annars hade de aldrig gjort mål. Vi var räääätt överlägsna men tyvärr gick inte andra halvlek lika bra som första. 6 olika målskyttar hade vi i alla fall, och jag var en av dem WOOHOOOP

RSS 2.0