Tisdags träningen

Träningen avklarad! sköööönt va de att springa av sig lite. Tränade tillsammans med 97:orna! Så blev rätt många på planen då vi skulle spela match, de va roligt förutom att man kanske inte vågade gå på fullt men, men sånt kommer med tiden då dom växt till sig lite ;)

Nu blir de att äta macka, drickaa te och kolla på jersey shore och tagga inför skolans dag i morgon (jippie....)
 

Kan inte sitta still!!!!

Läääängtar tills klockan är 18:30, för då är det fotbollsträning! kan inte sitta stilll !!!!!!!!

Tisdag = LEDIG :D

Idag var det ingen skola på grund av att vi inte hade några lektioner. Vaknade hos älsklingen som började kl 13.00 i dag så det blev en lång sovmorgon. Skjutsade ner honom till tåget och åkte sedan hem :). När jag kom hem åt jag potatisbullar, de är andra gången i hela mitt liv som jag äter de hemma och inte i skolan :P. Efter att jag hade fått i mig mat i magen försökta jag att plugga matte men det gick skit dåligt, räknade på fel sätt så all sket sig........ blääää varför valde jag matte c för :O??? Det slutade i alla fall med att jag satte mig framför tv:n och kollade på Brooke knows best :)


håltimme

Värd dag! Känns som att man inte gör något vettigt i skolan än så länge :P. Först hade vi företag då vi äntligen hittade på vårt affärsnamn :P. Sen var det klassråd och nu en dryg jävla håltimme till matte c lektionen. Men i morgon är vi i alla fall lediga :D




Just nu har adde sex med agnes rygg myspys

Upplands Ekeby - Frösunda SK

Matchen avklarad och dags för söndagsmys (utan älsklingen :( ). Efter en timmes åktur i bilen va vi framme. Men idag gick de ovanligt snabbt att åka till Upplands Ekeby eftersom man somnade och vaknade då vi åkte in på infarten till fotbollsplanen.

Matchen började väldigt bra och slutade bra också! Idag hade vi i alla fall ett ovanligt bra spel och gjorde det inte så svårt för varandra. Det började med att vi höll jämt och Ekeby kom inte förbi. Efter att Ekeby gjorde första målet fortsatte vi att kämpa och gjorde ett mål. Jag nickade fram den till mickis som satte den! Efter det var första halvlek avklarad. När sedan andra halvlek blåste igång fick jag till ett skott på deras målvakt som studsade ut till retur som Mickis satte :D. Sen passade Mickis Kikki som satte den i mål. Vi hade nu övertaget med 1-3. Men sen Fick Ekeby in 2 mål till. ursch fy och blääää. Men 3-3 mot serieledarna är som en "vinst" för oss och en stor "förlust" för dom.

Fick även denna gång matchens "lirare" (eller vad det va). Förra gången fick jag ett par strumpor och denna gång fick jag ett till par strumpor och även en t-shirt där det stod ; VI TRIVS I UPPLANDS- EKEBY. Hahaha


Söndagsmys

Söndagsmys? eller inte! Idag blir det att åka till Upplands Ekeby på match. Känns jobbigt att åka så långt när vi ändå säkert kommer åka på torsk. Men vi kan ju inte göra annat än försöka hålla matchen hyffsat jämn i alla fall. Igår var jag helt sänkt så hoppas de inte ska påverka spelet idag i alla fall men jag ska göra mitt bästa.

Samling Frösunda station kl 14:45
Match start kl 17.00

Kallade:

Tina,Elin O,Matilda,Frida F,Carro,Kicki,Tinna,Amanda,Elin L,Mickis,Malin,Sk,Maria,Frida J,Gro,Moa


Godnatt dags!

Kvällen har vart lugn, då jag och Niclas stannade hemmma pga att vi inte kände oss i toppform. Blev så att vi gjorde en blåbärspaj som vi åt av :D. Men nu måste vi sova så vi orkar upp i morrn när vi ska följa med Yvonne (niclas mamma) till Enköping :D.  nattiiiiiii


stumm??

Niclas Björn Oskar Rosendahl har blitt stumm! Ett väldigt allvarligt problem som innebär att han kommer bli störd i huvudet efter ett tag då han ätit för mycket blåbärspaj. Än så länge har inte problemet uppstått men de kommer så VARNING!


Ge mig en ny mobil!

Idag har jag vart med Älsklingen i Täby för att kolla ny mobil åt mig. Vet inte riktigt vilken än, alla verkar så jävla komplicerade. Men vet vad de är för slags jag vill ha i alla fall och så som det ser ut nu står de mellan dem här fyra modellerna. Vilken ska man välja...





UF-företaget

Idag behövde vi inte ens gå till skolan eftersom vi inte hade några lektioner :D Men vi bestämmde oss för att komma i alla fall, för att komma någonvart fram till  något med vårt nystartade "företag" :D.


UF-FÖRETAGET

UF- företaget är igång och vi har ännu inte kommit på den optimala affärsiden. Någon som har ett förslag? Det kan vara precis vad som helst, något som man saknar i huset, laget, skolan mm. GE FÖRSLAG! tack :) (för vi är inte så smarta, i alla fall inte Carro)


Semifinalen i cupmatchen RSK-Roslagsbro!

Spenderade min kväll på Vallentuna IP där jag var och kollade på cupmatchen för herrlaget som mötte Roslagsbro i semifinalen. Rätt så spännande match då de stod 3-2 till Frösunda då det bara var 10 minuter kvar då de hade värsta pressen på sig men efter lite slit i skiten blåstes matchen av och slutade 3-2 till Frösunda. Grattis!

Semifinalen i cupmatchen RSK-Roslagsbro!

Spenderade min kväll på Vallentuna IP där jag var och kollade på cupmatchen för herrlaget som mötte Roslagsbro i semifinalen. Rätt så spännande match då de stod 3-2 till Frösunda då det bara var 10 minuter kvar då de hade värsta pressen på sig men efter lite slit i skiten blåstes matchen av och slutade 3-2 till Frösunda. Grattis!

Nya skoldatorer! (Y)

Har vart en rätt så bra dag idag! Förutom att man inte kunde sova på hela natten för att man va fucking förkyld så va jag inte ens trött då jag skulle upp. Va en låång väntan på att datorerna äntligen skulle komma till oss och till slut fick vi dem :P känns rätt konstigt att alla sitter med en varsin data istället för anteckningsblocken. Snacka om moderniserat sammhället har blivit!


RSS 2.0