Att hitta gamla bilder i datan är nog bland de roligaste som finns,och visst väcks det gamla goda minnen :P


Innomhus-fotbollsträning 2 timmar

Denna tränings-söndag innehöll träningen många vändningar hit och dit, exempel idioten. Samtliga övningar som kanske inte var ämnade för min fot men va fasiken. Jag kan inte förlora!. Femkamp hade vi också och jag hade Elin:arna i mitt lag, och vi vann WOHO! Efter de blev de match i ca 1 timme.



Vad:
           Innomhus-fotbollsträning
Tid:            2 timmar
Sträcka:     -
Tempo:      Högt
Kalorier:    -

Sömnlös natt

Igår kväll var vi ju hos Aggis som jag nämnde i tidigare inlägg. Vi hade det mycket trevlig och roligt. Agnes var nära på att avlida en gång då hon skrattade så mycket så hon låg på golvet och grät. HAHA det var bland de roligaste jag sett ^^. Vi kollade lite på melodifestivalen och Nothing hill. Men vi pratade nog mer än vad vi kollade på tv. Nicole sov dock inte kvar med oss andra. Hon mådde inte så bra så hon åkte hem i stället, tråkigt  :(. Vi andra förflyttade oss då från TV-rummet till sovrummet där vi gjorde våra revir.

Sova var ju inte på tal! Aggis katt hade damp och sprang och lekte i plastpåsar hela natten! Knäppkatt :P. Sen hostade Aggis massor så jag kunde inte sova. Tur att man har lov och kan sova ikapp :P.


 

  
 
            
                    Inte de bästa fokuset på bilderna direkt. Men där har ni oss och knäppkatten!


Firmafest

Snart kommer Carro och hämtar mig och Elin. Vi ska nämligen hem till Aggis på en så kallade firmafest. Temat är pyamasparty! Roligt :D. Hemmakväll med onyttigheter, ingen alkohol, inga finkläder och inget smink :D. Det som inte är så roligt med denna tillställese är att Frida inte är med! Hon är lite saknad och de hade vart kul om hon kunde följa med. Men hon har det nog för bra i USA så det kanske inte är så himla synd om henne i alla fall ;P


Verkstads meck

Idag har de lagats bilar, så nu är Niclas och mammas bil bra :P . Thomas lagade de nämligen, och det var väldans snällt. Jag fick min antenn infixad så nu kan jag lyssna på radio och inte bara min Eva och Adam hits från typ 2000. Niclas och jag passade även på att leka lite med hönsen.


Fredagsmys

Idag har jag vart ledig. Underbart skönt! Tog lite sovmorgon med Niclas sen har vi gått i Täby och strosat. Som vanligt hittade Niclas saker och inte jag :( :). Efter Täby åkte vi hem och packade sedan hem till pappa.

Ikväll har vi haft det mys. Sitter i soffan med Niclas, pappa och Helena och kollar på TV och äter chips :). Om jag ska erkänna de lite så är jag väldigt trött redan.

 

Tripp till skolan på min lediga dag

lite kort om gårdagens händelser då jag besökte mormor och morfar. Jobbade lite där, år middag och glass. Sen åkte jag hem och städade. Messade Anna panna stekkanna men hon pluggade, tänkte nämligen fråga om hon ville komma till mig. Niclas kom runt halv 11. Sen kollade vi big brother.

Nu ska vi åka till skolan för att hämta teet som vi glömde ta med igår. Efter det ska vi åka till Danderyd, hämta bildelar och sen till Täby Centrum. :). Vad jag ska göra ikväll vet jag ännu inte :)


"Jag tänker inte ta någon mer skit!"

En lugn dag i skolan då de flesta runt bordet spelar Oxie (inte jag). Plötsligt skriker Nicole "Jag tänker inte ta någon mer skit från er nu, nu är det nog". HAHA lilla Nicole, du har ingen talan :P. För att vara lite på Nicoles sida ska jag lägga upp en bil på henne när hon rider :)



Innomhus-fotbollsträning 1 timme + 15 minuter (23/2)

Glömde helt bort att skriva om träningen igår men det gick bra. Denna träning vågade jag göra mer med foten snart jävlar kan jag börja smälla på igen i närkamperna. I början körde vi passnings-övning  med 4 koner. Man skulle slå rakt och diagonalt. Efter det var det fys sen match! Bra fart och skönt att springa av sig.

Idag fick vi även pröva ett matchställ som vi kanske ska köpa!


Vad:           Innomhus-fotbollsträning
Tid:            1 timme
Sträcka:    ?
Tempo:      De jag kände att jag klarade av
Kalorier:    ?

Heta Drycker UF

Efter lunch kommer vi att stå i cafeterian och sälja te och chokladpulver. Kom dit vettja och kika ;)



Fail

Man ska aldrig säga aldrig. De är då det händer saker man säger inte kommer hända. Igår fick vi en ny Svenska lärare som sa att hon skulle vara med oss till studenten och att hon heller inte hade planer på att vara sjuk... Idag, dagen efter! Är hon sjuk! HAHA fail. Nikål, Aggis, Carro, Elin och jag är i alla fall duktiga som jobbar Svenskan trots att hon inte är här :).

Sweden

Ny dag
Nya mattetal
Ny lärare
Nytt arbete

Jag är trött idag! Sjukt trött och det är nog alla! På matten var det inte speciellt många och på Svenska lektionen satt alla knäpptysta och höll typ på att somna. Vi har fått en ny lärare i Svenska. En lärare som förmodligen kommer stanna med oss tills studenten. De andra lärarna har nämligen lämnat oss i sticket. Men hoppas på att denna stanna så vi kan få rättvisa slutbetyg.

Efter att ha fått ett nytt arbete i Svenskan (ingen mjukstart direkt) så har vi inte börjat. Bloggar och facebook är typ de som befinner sig på datorernas skärmar. Vi ska nog ta oss till matsalen strax och äta för vi är hungriga :):). Sen blir det kort kort projekt och sen hem till älsklingen som jag inte träffat på länge, längtar! :)


UF-MÄSSAN (Våga vara egen 2011), dag 2

Andra dagen på mässan och dessutom den sista dagen på mässan. Klockan 05.45 gick jag upp i morse. Konstigt nog var jag pigg men låg kvar i sängen ett tag till. Gick till stationen där jag mötte upp Ankis bil, vi fick skjuts till skolan där vi hämtades upp av Nicole och Agnes. Trafiken var tät och det var bra att vi åkte med tiden i god marginal.

Väl framme piffade och fixade vi till montern. Sen var det försäljning! Efter 50 minuter in på mässan hade vi sålt 6 styckna te påsar! Whoo... Vi trodde vi inte skulle sälja lika bra idag men där tänkte vi fel. Idag var vi nämligen lite mer "på" folk och det gav goda resultat. Vi sålde nämligen dubbelt så mycket idag! Bra jobbat tjejer!

Klockan 09.00-14.00 (tror jag) Var de försäljning. Efter det var det prisutdelning i den stora salen. Tyvärr vann vi ingenting :(. Men man kan ju alltid hoppas på ett pris sen i skolan av skolans jury. När prisutdelningen var klar var det snabba puckar till montern för att montera ner den! Vi var nämligen tvugna att vara snabba som blixten för att vi först skulle få plats med våra möbler i den lilla lastbilen som skolan hyrt. Vi var snabba med nedtagningen och städningen så vi kunde rätt snabbt ta bilen hem igen.

Nicole var duktig på att köra hem oss säkert och hela! Tack för skjutsen dessa dagar lilla Nicoolio:). Vi åkte till skolan efter mässan och fixade möblerna som redan var avlastade. Sen åkte vi hem. Elins daddi kom och hämtade oss och släppte oss vid station. Sen skjutsade Anki hem mig från station för mina fötter var döda! Fan var jag frös! Blöta strumpor i converse i -20 ä ingen höjdare. Visst får jag skulle mig själv som inte hade dojjor efter vädret men, men.  När jag kom hem tog jag ett VARMT bad, så sköööönt! Tack för skjutsen de värmde fötterna snabbare thihi.

Nu ska jag kolla Big Brother. Precis som igår så är jag verkligen skit trött nu men ska kolla på programmet sen blir det sova! I morgon är de vanlig skola och mattelektion klockan 08.30. Visserligen inte lika tidigt som i dag men jag kommer nog vara trött i vilket fall. Godnatt!

UF-MÄSSAN (Våga vara egen 2011), dag 1

Nu är jag hemma från en stressig, rolig och tröttsam dag. Nu har företaget vårt eget lilla boende i Älvsjö!

Klockan 09:40 var vi i skolan för att fixa alla saker vi skulle lasta på latsbilen som skulle ta sig till Älvsjö. Själva satte vi oss i Nicoles bil och tog oss dit på egen hand. Vi hittade dit och det gick fin, fint. På något sätt hamnade vi i en knasig kö men det gjorde oss inget, vi fick nämligen gratis parkering  :P Whiiii där sparade vi pengar! När vi kom in i hallen var det full fart, trots att vi hade massa timmar på oss så jobbade vi in i det sista! Men jag är i alla fall nöjd mer resultatet. Klockan 15.00 var det samling i en stor aula med massa läktare och en scen (kommer ikke ihåg vad den hette). Där inne vart det prisutdelning och vi vann alla pris, eller... Haha nej inte direkt va, vi vann inga!

Efter prisutdelningarna var det dags för försäljning! Jag är ju inte direkt den kvinnan som är social och kan hålla ett samtal i liv under en längre period (med någon jag inte känner). Alla sa åt varandra var vi skulle göra men det var ändå ingen som tog tag i försäljningen i början. Vi hade inte nått den punkten tills då man vågade att fråga folk om de var intresserade i våra produkter. Tiden gick och efter det vågade vi väl fråga och det blev bättre och bättre. Jag hade räknat med att sälja typ 1 påse men vi sålde betydligt fler än det. Mycket duktigt av oss :)

Ja mer om denna dag orkar jag inte skriva för nu är jag trött och ska lägga mig i sängen och kolla klart på Big Brother, sen kommer jag somna. Det lär behövas för i morgon blir man upphämtad 06:45!


Slutliga resultatet av montern (vårt hem de senaste 2 dagarna) Tyvärr ser man inte soffan i mitten!


Innomhus-fotbollsträning 2 timmar

Nu har jag tränat och det kändes hur skönt som helst. Har typ inte ens sprungit på 2 månader så kändes lite skummt i början då vi värmde upp. Att sparka på bollen trodde jag skulle göra ont men passningsövningen med Mickis gick bra, trots att jag använde vänter dojjan. Sen sprang vi lite till, körde styrka och sen match. Visst var jag försiktigare än vanligt och höll mig ifån alla närkamper, annars tycker jag det kändes bra, det var ROLIGT! Och gjorde inte ont heller :D, tejpningen höll.

Vad:           Innomhus-fotbollsträning
Tid:            2 timmar
Sträcka:    ?
Tempo:      De jag kände att jag klarade av
Kalorier:    ?


Tack för att ni är rädda om mig men nu är det dags att testa igen!

Nu har jag gjort pannkakor tills i morgon. UF- mässan kommer i stort sätt hålla igång hela dagen så gäller att vi företagare äter så vi inte blir suriga på varandra.

Snart är det träning och jag har bytt om. Thomas ska tejpa min fot och sen ska jag vara med på träningen. Det är JAG som avgör om jag har ont eller om jag ska ta det försiktigare. Vet att alla andra är rädda om en men som sagt jag känner nog bäst av det där själv :)

Bye

Farmor


Denna bild tog jag hemma hos farmor & Evert förra veckan.


Uppdatering från helgen!

Lite dålig updatering på mig nu kan jag tycka. Min helg har vart väldigt slapp. I fredags spenderade vi kvällen på Rådmansö och firade Marga för hon hade fyllt år :). När vi åkte hem från henne stannade jag, mamma och Malin på Flygfyren för att handla massa mat, sen vart jag hemskjutsad till Niclas. Vi kollade på film, social network. Dock somnade jag men Niclas tyckte den var bra :P. Igår vart det en hemmakväll med tidig sömn. Niclas var på krogen och jag var för trött i att ta tag i att ringa någon kompis. Somnad typ vid 23.30. Kollade lite på Gay galan som var de enda man kunde kolla på, på tv:n sen var det Solsidan men de somnade jag till.

Insperation!

Idag har jag tillbringat min dag hemma hos Rosendals/Nilsson. Myste med Niclas och åkte till Mekonomen i Täby med honom och Yvonne. Tyvärr hittade vi inte de vi sökte men det var skönt att göra något i alla fall. När vi sedan kom hem lagade jag och Niclas mat. Sen blev det stress! Niclas hade sett fel på tiden då han skulle samlas till dömningen så han kastade maten kring sig och kutede ut i bilen. Själv åt jag vidare och sen hjälpte Yvonne mig med blogg grejer. Intressanta saker som jag nu sitter och filurar i :). Tack för hjälpen

Grattis i efterskott Elin!

Igår fylde Elin år, men jag glömde bort att blogga det, dumma mig. Men bättre sent än aldrig så grattar jag dig här idag istället:D 


Grattis Elin 19 år 2011-02-17


Partaj

Ikväll hade vi planer för en krogenrunda i Vallentuna. Nu ser det lite mörkt ut för de. Agnes nyser så mycket att hennes öga gråter och håller på att ploppa ut, Frida är SJUK! febrig och så typ, Elin är hostig och håller på att bli bättre men mår fortfarande inte jättebra, Carro kännes sig kraslig. Nicole och jag verkar vara de enda friska i företaget :(.

Sammanfatttning med detta inlägg är att 4/6 i företaget är SJUKA det medför att vi skjuter upp denna kväll till en annan gång när alla är pigga :D

Simmning 65 minuter!

Idag fick jag simm-sällskap, vilket gjorde träningen lite roligare. Olivia följde nämligen med mig till simhallen. Vi skulade vid halv 12 idag så vi passade på. Gick till gymmet, babade bubbelbad 10 minuter, simmade 65 minuter, badade bubbelbad 10 min och sen bastade vi. Det var skönt och simningen gick så snabbt då man pratade hela tiden :). När vi var klara gick vi till COOP och handlade kakor som vi svullade i oss medans vi väntade på tåget. Sen fick jag skjuts från tåget ända hem till dörren, skööönt :D. Tickeletack för sjussen :D!

Nu är jag trött, så trött som man blir av att hänga i badhus och plaska i klor-vatten. Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på Top model :)


Vad:             Simmning
Tid:              65 minuter
Sträcka:      1.5 km + lite till
Tempo:        Lugnt
Kalorier:      ?


Ligger han i diket eller?!

Nu sitter jag i soffan med pappa och kollar på fuskbyggarna. Dom får nästan skylla sig själva folken som anlitar de billigaste skiten. Dom får ju liksom för de dom betalar.

För mer än en timme sen sa Niclas att han skulle åka hem till mig. Han har ännu inte kommit! Har han kört i diket eller?! Som tur var så hade han inte det för han ringde mig nyss men blev lite orolig där ett tag. Jag är faktist ganska trött och vill sova strax :).

Hade aldeless nyss lite tråkigt också så jag fixade en ny ihoppsläng design. Tråkigt med samma hela tiden liksom :). Så nu får denna vara kvar ett tag till, tills jag har tid att fixa yttligare en ny.


Skulle söka på bilder som bestod av "köra i diket". Det här var den bilden jag hittade, tyckte den passade bra in på Niclas! Hihi!


Ett sådant ironiskt inlägg eller kanske sarkastiskt!?

Vi har använt oss av orden IRONI och SARKASTISK. Ahh sånt som vi använder oss av varje dag i skolan.

IRONI= innebär att det finns en skillnad mellan vad som sägs och vad som egentligen menas

SARKASTISK= Avsikt att håna den eller det man syftar på. Sarkasmens sakinnehåll är ofta en stark överdrift

Ja de går till som så att Carro exempel säger till Nicole att man ska börja använda bälte på tågen (ironi) Nicole går så klart på det och säger vaa varför det?? Då säger exempel jag jo för att du är dum (sarkastiskt).
Ahh de är ungeför så här våra disskutioner låter i skolan. Men det är faktist ganska roligt för Nicole är knäpp och går på allt vi säger :D<3


Det här var bland annat något som Nicole sa idag:

Amanda: jag har Sunes jul och Grevleholm på min dator.
Carro: hur har du fått in dom i datan? har du pressat in dom eller?
Nicole: Men vi har ju inte ens så man kan stoppa in cd skivor i datorn!

Haha Nicole är gullig och knäpp hon! Jag och Nicole har dessutom hängt hos vaktmästarna idag. Jag lämnade tillbaka min hissnyckel som jag inte längre behöver :P. Sen kollade vi en soffa och sen bad vi om papper :P. Fick as mycket papper och en soffa, som vi paxade :P. Sen fick jag och Nicole även ett uppdrag av Helena. Vi skulle gå till LIDL för att handla lite frukt till personalrummet. Vi tjänade faktist pengar på de så nu ska jag köpa mig en ferarri av den slanten!

Denna dag har faktist varit lite flippat! helt flipp flopp. Kändes som att man var full i slutet av skoldagen. Jag var så himla trött att jag bara sa massa knasiga saker och skrattade massor, i alla fall på tåget tillsammans med Elin och Carro.


Mycket nu!

Idag har vi hunnit med lite saker. Först åkta vi till Arninge för att handla saker till vår monter. Vi hittade lite saker men det är top secret! Jag lämnade in 3 st CV. Men det är top secret det med :P. Efter det racade vi tillbaka till skolan för att det var god mat idag, trodde vi ja... Eller det var god mat pastasallad, MEN det fanns ingen dressing :'(. Så då blev inte maten lika god. Efter lunchen skjutasade jag hem Carro sen åkte jag och hälsade på mormor och morfar en stund. Efter besöket åkte jag och matade hönsen. Då låg de en död tupp vid ingången och en höna som höll på att dö vid andra. (dom var gamla). Så jag gick slalom mellan dom. Nu är jag i alla fall hemma. Har skickat in UF-dagboken och pluggat lite :). Men nu vill jag nog lägga mig i sängen och kolla på tv! :)





Arninge!

Nu har vi vart i skolan i 1.5 timme. Snart börjar en genomgång och sen ska vi åka till Arninge och shoppa loss med företagets bankkort. Nu är det inte långt kvar till våga vara egen mässan. Och vi måste i full fart och fläkt fixa allt till vår monter. Den måste ju vara snygg!

?

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Skulle vilja åka till Niclas men vill hels undvika det kalla vädret och risken av att inte bilen startar i morgon.

Jag har i vilket fall bakat ikväll, det var gott :)


Simmning 1 timme!

Efter skolan idag släpade jag mig till Gym och Sim för att ta en simmtur. Var inte så sugen på att hoppa ner i badet då det är så kallt ute och inne, men det var faktist inte så kallt. Var skönt att simma! Så nu har jag fått röra ordentligt på mig.


Vad:             Simmning
Tid:              1 timme
Sträcka:       1.5 km + lite till.
Tempo:        halvsnabbt
Kalorier:      ?

Crosstrainer 20 min

Vågade mig på en lättare träning idag. 20 minuter på crosstrainen gick snabbt som attans. Hade gärna fortsatt men de tyckte inte dom här hemma. Asså jag känner mig bra men alla är på mig om att jag ska ta det lugnt. Vet att de vill mitt bästa men jag känner mig ju faktist bra nu att börja träna lite i taget.
 
Vad:             Crosstrainer
Tid:              20 minuter
Sträcka:       4.5
Tempo:        Långsamt
Kalorier:      101


Hemma från en liten biltripp!

Idag var Helena lite rastlös och ville göra något. Pappa, jag och hon åkte då till Flisbergs och handlade stavar till henne. Efter det åkte vi hem till farmor och Evert och hälsade på. Vi fikade och jag åt min första semla för i år :). Gott gott. Mamma och mormor är nog avundsjuka på mig nu eftersom dom älskar semlor ;). Sen pratade vi och kollade på farmors nya dator :).



En sådan lördagskväll!

Har precis laddat upp bilder från cuppen på Frösundas sida på Facebook :)

Alla andra som jag känner verkar vara på Tegel. Anna erbjöd sig att köra men orkade inte. Är fortfarande trött sen igår och sen pallar jag inte gå med skyddet och ha mina reebok SKOR på mig. Får liksom inte på mig några andra, och dansa hmm kanske inte är så bra. Hade hoppats på en lite spårad krökkväll hos Anna med mysigt folk, spel och Josef som lagade mat men de gick inte eftersom renovering sker i det huset just nu :).

Sitter hemma och kollar på tv i stället med pappa och Helena. Var längesen som jag var här nu så nu ska vi umgås! :). Har även smakat vår nåa te sort äppelkaka och den var good. Jag är ju en sån som brukar dränka teet i honung men detta te vr gott utan :D. Sen har Henena dessutom hjälp mig att skicka mitt CV till lite olika företag :)


Tycker liksom inte om snö

Gör precis som alla andra och säger något negativt om snön! Jag hatar den! I går när jag skulle köra från Anna så fastnade bilen typ så kom knappt ifrån. Det hade ju snöat sjukt mycket. Lindholmsvägen till Ormsta var hemsk. Spårig och måddig. Var glad att jag kom fram. I morse var det nästan ännu värre. Niclas fick hjälpa mig skotta fram bilen så jag skulle hinna i tid till skolan. Blev stressigt då jag inte trodde de var så mycket snö som det var. Måddigt och snöigt. När jag skulle köra till skolan så lossnade plötsligt all snö från träden framför bilen så jag såg ingenting. Det var bara vitt framför bilen. När jag kom till skolan var det skottat på ena parkeringen bara och inte alls skottat till ingången på skolans baksida så fick plöja mig igenom.

Ikväll är det Rimbocuppen. Hoppas att vädret har lugnat ner sig och att vägarna är ordentligt skottade. Vill ju att alla ska komma fram hela och slippa bilar i snödrivorna. Ser ut som så att bilarna till samlingen inte kommer att räcka. De flest verkar åka till samlingen och ta för givet att de ska finnas bilar. Så vet inte om jag ska ta bilen och ställa upp med skjuts.

Del 2 avklarad!

Nu är provet skrivit jag svarade på allt sen om det är rätt eller fel har jag ingen aning om. Kändes väl att jag missade en sak som vi skule ha kunnat men chansade på den så hoppas jag får ett poäng på den i alla fall.

Nu blir det mer internationella relationer. Vi ska ha något muntligt nu sen blir det mat. Senare idag ska vi packitera vår te sen finns det att köpa för alla som är intresserade.

Håll tummarna!

Har nu läst igenom de sista och nu får det gå som det går. Kan jag inte så synd för mig! Men tror nog att det kommer gå lite bra i alla fall, håller tummarna på det. Tänk vad skönt det kommer kännas när provet är över. Då ska vi förpacka vårt nya te som har kommit och sen ska jag vara med Anna om hon inte ska gymma.

Anna sa nämligen så här; Köp inget jävla gymkort till mig i vilket fall! Och nu har hon köpt ett hihih roligt tycker jag :D. Ärligt talat vill jag nog också ha ett :D. Fast har mitt simkort som jag ska utnyttja mer nu när foten är bättre :D.


Nu har jag babblat på om allt och inget! Eller jo juste en sista grej är ju att jag har kört Amandas minigym här så IMORGON lär jag få träningsvärk!

GODNATT!


Sveriges mästerkock

Sitter i soffan och kollar på Sveriges mästerkock, blir hungrig av att se all mat och efterrätter. Hittade dessutom en gammal bild på katten från när den var liten, lite gullig faktist :P



Sista spurten...

Nu när dom andra ska på träning ska jag passa på att plugga lite. Pratade med Niclas om vad jag hade prov på och när jag förklarade sakerna för honom kändes det faktist ganska bra. Jag tror det är så att jag kan mer än vad jag tror. Ska ägna lite av min dyrbara tid för att läsa på om allt lite och sen ska jag kolla på TV! :D

2a bilden: En bild på dig själv.


Motivation!

Har nu skickat iväg ett mail som jag borde ha skickat för länge sedan. Nu är det i alla fall gjort och känner att motivationen till att klara det är lite större nu. Dessutom vill jag ha ett jobb. Att göra något och sedan få pengar för det är ju as najs. Dessutom har jag funderingar om jag nu ska plugga vidare eller inte. Som man har lärt sig nu under internationella relation lektionerna känns det som att man är körd om man inte har en utbildning. Man ska helt enkelt vara unik och efterfrågad är man en i mängden så kommer man inte tjäna på det i längden.

Kanske jobba ett år och sen plugga?


Minigym (Y)

Nu har jag pluggat lite, slulle behöva läsa mer men jag vägrar. Mamma gick igenom pappret med mig lite så nu känns de lite bättre i vilket fall. Istället för att ängna mig åt pluggandet startade jag mitt lilla gym i rummet. Har kört lite mage med en sån blå man kör framför sig då man ligger på knä. Sen lite armar, kommer nog ha väldans träningsvärk i morgon men det är det värt!

Åkte inte till Niclas utan stannade hemma istället :). Kelar lite med katten och kollar på tv, Godnatt :)


1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.


Vi tar en dag i taget!

1a bilden:

Någon du umgås väldigt mycket med.

2a bilden:
En bild på dig själv.

3e bilden:
En bild på någon i din familj.

4e bilden:
En bild på en konstig tid i ditt liv.

5e bilden:
En gammal bild på dig själv.

6e bilden:
En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.

7e bilden:
En bild som du aldrig lagt upp.

8e bilden:
En person som du saknar.

9e bilden:
Någon i din släkt.

10e bilden:
Någon du tycker är väldigt snäll.

11e bilden:
En person du kan berätta allt för.

12e bilden:
En bild på din vardag.

13e bilden:
Du och någon klasskompis.

14e bilden:
En bild som påminner dig om gamla tider.

15e bilden:
En person som du vill vara med.

16e bilden:
En bild på dig själv.

17e bilden:
En ovanlig bild.

18e bilden:
En bild på din fritid.

19e bilden:
En person som är snygg.

20e bilden:
En bild på dina närmaste.

21e bilden:
En person som alltid ställer upp för dig.

22e bilden:
En bild på en tid du saknar.

23e bilden:
En bild från i somras.

24e bilden:
En bild som gör dig glad.

25e bilden:
En person som alltid gör dig glad.

26e bilden:
Någon/några som du alltid har roligt med.

27e bilden:
En bild som du alltid skrattar åt.

28e bilden:
En tokig bild.

29e bilden:
Den nyaste bilden på dig själv.

30e bilden:
Någon du aldrig kommer släppa taget om

Blod, plugg och lite mer!

Idag fick vi veta hur våra UF-presentationer gick. Vi hade lyckats mycket bra och jag är glad med den respons jag fick :). Vickade tydligen fram och tillbaka under presentationen när jag pratade men de var för att mina ben skakade :P. De var de enda hon påpekade annars var allt bra :D:D.

Idag lagade jag mat och skar mig i tummen på en crame fraische burk. Det blödde mycket och gör ont.

Nu pluggar jag på internationella relationer. Denna del är betydligt svårare än första så tror inte jag kommer få mvg igen.

Sen ska jag kolla på tv och kanske åka till Niclas men har inte bestämt mig än, måste ju som sagt plugga!


Rast-Paus!

Visste ni att;

* Niclas, min pojkvän inte kan se med sitt högra öga. Han är jättesvullen och ser rolig ut. Tror de är en reäl ögoninflamation. Men de är faktist lite synd om honom så ska inte skratta åt honom längre fast han ser så söt ut :P.

* Vi har fått vårt te nu så på Torsdag blir det förpacking av dem!

Nu
Sitter jag i skolan och gör massa frågor. Är ganska stolt över mig själv som tog mig tid att göra frågorna i boken igår under min dyrbara-lediga tid. Har nu 3 frågor kvar att göra, men ska först samla lite kraft till att ta tag i dom. Vi har ju trorts allt rast nu.


Skolans dag!

Vissa åkte till romme, spelar tennis, bowlar, mm. Ja skolans dag då man ska göra några aktiviteter. Själv stannade jag hemma och pluggade. Har gort massa uppgifter i reflexboken men har typ 4 kvar. Frågorna är jobbiga och stora så nu ska jag ta en liten paus och fortsätta med dom lite senare :).


Lite bilder från Egypten som jag snodde av Anna och Benni!


Tips; gå inte in i en parfym butik i Egypten! Vi gjorde de misstaget nämligen och de var mitt fel :P. Vi blev liksom instängda i ett rum och man vågade inte gå därifrån så kändes att man var tvungen att köpa parfym för att bli utsläppt. Läskig känsla men vi kom därifrån hela MED PARFYM :P Som har skit kvalite!

På båten påväg till snorklings-stället. Mysig resa och fint blått vatten :D

Snorkling i de klarblåa vattnet. Vi såg mycket fiskar och korallrev. Men jag var mest rädd för att en haj skulle komma och äta upp oss. Annars var det en skit kul upplevelse. Anna tog kort. Benni där fram och jag och Niclas i bakgrunden.

Puss i solnedgången i självaste öknen (Anna&Benni).
Niclas och jag i solnedgången (som inte syns längre) i öknen. Tyckte inte att jag blev brun när jag var i Egypten men nu när man ser bilder därifrån och jämför med hur man ser ut nu så var man ju faktist lite brun :D


Träningsvärk av charader (Y)

Min träningskategori jag startade har ju gått skit. Vill träna och det är nu. Pinsamt att man är så otränad att man får träningsvärk av charader hahah. Bungy jumpen på ett ben fasen va det känns i högra skinkan.

Vad ska vi göra?

Har spenderat hela dagen med min pojkvän. De vi har gjort är att komma på något roligt att göra. I brist på fantasi och ork blev det ligga framför tv:n och kolla på tv! Själv tänkte jag sätta mig ner och läsa lite i böckerna för vi har prov på torsdag. Men få se hur det går med det. Tänkte i vilket fall hoppa över träningen och ägna den tiden till plugg i stället. Niclas ska dessutom åka sen så då kan jag ägna lite tid åt pluggande.

Lördagsmys!

Vaknade för inte så länge sen, snacka om att sova bort hela dagen... Niclas ligger fortfarande och sover. Men vi kom hem ganska sent igår från Anna och Benni så inte så konstigt att vi är så trötta :). Vi gick till ICA och hyrde folm, inspection (ingen tjejfilm) men den var bra ialla fall :P efter det böt vi alla egyptenbilder som jag ska kolla på lite senare idag :P

Shopping!

Nu kom jag precis hem från Täby med mamma. Vi tog min bil dit och mamma tankade upp den :D. Snällt :D! I Täby hittade mamma lite kläder och jag hittade en tröja! En tröja jag ska ha på mig när jag ska köpa jobb, alltså en lite seriös tröja haha.

Nu ska mamma börja med maten, fläskfile och potatisgratäng muummma! Niclas kommer dessutom snart också. Han har vart i stan med Benni och shoppat :).


Aj!


Heta drycker!

Har haft de supermysigt med företaget i kväll. Vi gjorde massa scharader, sjöng lite kalioke och kollade på en as bra film som jag inte sett förr, minns heller inte namnet på den. Efter kvällen åkte jag hem till Niclas. Då vi gick ut till bilarna hade isen redan lagt sig på rutorna så vi fick skrapa. Sen var de full fart till Niclas för jag är sjukt trött :) godnatt

Photoshop!

Sitter i soffan hemma hos mamma och kollar på 2 and a half men! De är faktist roligt mycket bättre än alla de där scrubs och how i meet your mother! Mattias har nyss fixat Photoshop på min dator :D Så nu kan jag pyssla lite i de programmet :P.

Snart ska jag hem till Frida och sno hennes popcorn :D

Sköna knappar på en gammal sköning!

Hittade min gamla mobil liggandes i fönstret. Satte in mitt sim kort i den och undrade; varför köpte jag en ny mobil. Denna funkar ju alldeles utmärkt och duger gott och väl för mig än den komplicerade stora x10:an som jag har :p. Tänkte i alla fall se om de gick att ladda upp bilder från min gamla mobil på bloggen men de funkade inte:(. Tråkigt de funkar inte på x10:an heller. Ja detta var ett onödigt inlägg men roligt att skriva på mina sköna knappar istället för på tutchen (eller hur de nu stavas:)). Nu ska jag packa de sista sen ska jag åka hem till mamma :)

Sovmorgon!

Inatt sov jag i 9 timmar, det var skönt! :D. Och i morse när jag vaknade och kollade ut genom fönstret så snöade de :( :(. Det gillar jag inte! Tycer den perioden ska vara över nu så vi kan få lite sommar och sol.

Vi har tre projektarbete idag så vi i företaget bestämde oss för att komma hit och fixa lite. Problemet är bara att vi inte har nått att fixa, alla sitter och spelar frågespel på facebook :P. Snart ska vi i vilket fall äta lunch, min mage kurrar som bara den men så blir det när man hoppar över frukosten... Potatisbullar och blodpudding blir det i alla fall till mat och det är as gott :D! Efter maten tänkte jag åka hem till mormor och morfar och hänga lite, ammam kommer också dit :)!

Vi kör en duette!

Nu är jag hemma från öppet hus. Det var faktist över förväntar roligt. Nicole och Agnes fick stå på scenen i aulan och presentera vår linje för massa nya elever och deras föräldrar, modiga tjejer :D. Tyvärr fick vi inte se det eftersom vi var tvungna att vakta tet och chokladpulvret. Försäljningen var ju inte direkt stor, men vi hade ju inte direkt väntat oss en större.

Att träffa folk utanför "skoltid" och umgås är mycket roligare än när man sitter i klassrummet och stirrar ner i datorn. Man lär liksom känna andra på andra sätt när man inte behöver tänka på skolarbetet och gör lite som man vill. Lärarna var i full gån med "teatcher" som de kallar sig. Ett band som består av lärare som sjunger och spelar instrument. Jag och Nicole gick fram och drog en duett i pokerface! Hahah trodde inte jag skulle våga men Nicole var på. Det var roligt och inte alls så pinsamt. Efter de kom Carro och vi sjungde några andra låtar, fett roligt ju :D. Dt var dock inte så många som hörde oss men vi fick några applåder i vilket fall ;).

Nu sitter jag i Niclas rum och ska snart lägga mig i sängen. Han är inte hemma än och jag lurade honom om att jag inte skulle komma till honom utan att jag hade åkt hem för att packat. Han blev lite surig när jag sa det i telefonen men snacka om vad glad han kommer bli när han kommer hem och se min bil på uppfarten :D

Jag vill...

vara med Anna men tiden räcker inte till :(

 


Mumsfilibabba!

Nu är magen full av tunnbrörulle mmh så nu kommer jag klara av hela kvällen i skolan. Ja vi ska ju som sagt till skolan runt halv 7 ikväll för att ställa ut vårt te och chokladpulver under öppet hus :) Ruuuligt! Efter kvällens försäljning (om vi nu säljer nått :P) så ska jag hem till älsklingen! Mumsfillibabba

Glad!

Nu känns livet lite enklare! En uppgift inskickad och ur världen, känns underbart :D


Tåg blev till buss!

Imorse skulle jag ta bilen till station för att jag inte tror jag klara att gå så långt. När jag kommer till station så står det typ 1000 människor vid busshållsplatsen. Hade tydligen skett en olycka mellan en lastbil och tåget. Så fick tränga mig på bussen. Dom andra var tydligen redan i skolan så fick åka själv. I skolan har det skett lite framgångar på mitt arbete. Är klar med första delen som blev två sidor. Maxsidorna var 2 sidor men jag har ännu bara skrivit om en produkt så får skriva lite kort om nästa. Hoppas verkligen jag blir klar med allt innan 11.00 så jag har detta arbete ur världen. Hinner nämligen inte göra klart det i kväll för då ska vi stå på öppet hus i skolan!

Klippning

Idag efter skolan åkte jag hem till Niclas. Vi hade inte så mycket att göra och ingen ville plugga så vi kom på att vi skulle klippa hans hår. Vi tog rakapparaten och klipte på sidorna, så nu är det inte lika långt längre :). Niclas fick även klippa mina klyvna toppar men de syndes inte :P. Älsklingen blev fin i alla fall och de är huvudsaken :). Åkte sedan hem och hjälpte till med laxen som blev as god sen snabbt iväg på träning. Tränade inte utan satt och kolla på med Jessica och Liam. När jag kom hem insåg jag att jag ligger efter på min internationella relations uppgift som ska lämnas in i morgon så nu har jag suttit och skrivit på den så känns lite bättre. I morgon är det öppes hus i skolan på kvällen, då ska vi stå och marknadsföra vårt te, så då hinner jag absolut inte med att plugga! Får ge gärnet i morgon helt enkelt men för att jag ska orka de så krävs några timmars sömn! Nu ska jag sova, godnatt :)

Matteprov!

Har precis haft matteprov. Igårkväll kände jag mig totalt sämst och kunde ingenting. Idag kan jag nog säga att jag kunde nog lite mer än var jag trodde. G- delen gick ganska bra (kändes så i alla fall) Dock var den sista uppgiften konstig så kommer få minst 1 reparation i vilket fall.

Återbesök!

Imorse bar det av till Danderyd sjukhus för att kolla upp foten. Helena skjutsade mig och lämnade av mig på röntgen avdelningen. Vi var där runt 08.00 för att vara säkra på att jag skulle hinna med röntgen innan jag skulle gå till ortepeddoktorn. Brukar ju vara väldigt mycket folk på sådana ställen men tydligen inte idag för jag fick min fot röntgad på en gång :). Därefter väntade jag på en remiss sen gick jag ner till ortepeden för att prata med doktorn. Hade til halv 11 men blev mottagen redan vid ca: 09.30. Fick se bilder på foten och han förklarade vad jag hade att vänta mig. Så hann med 10.00 bussen och tillbaka till lunchen!

Doktorn sa;
Simma om 2 veckor!
Ta bort stödskenan om 4 veckor!
Därefter träna försiktigt och ta de försiktigt.
Efter ca 3-4 veckor efter det träna
fotboll!

Aah låter som att jag blir borta ett tag till och det suger! Men hellre vänta en vecka till än att bli skadad igen och vänta ännu längre!

RSS 2.0