Ikväll...

Ikväll är det match mot sunnersta klockan 20.00 på Vallentuna IP och vi ska vinna





Innomhusfotbollsträning 1.5 timme

Kom precis hem från fotbollsträningen. Det var skönt att få springa av sig lite. Och löpningen i morse piggade upp en lite mer. Har kännt mig helt sliten och sego-dego i hela kroppen nu ett tag, måste berott på förkylningen. Men nu börjas de känas lite bättre.

Löpning ca 30 min

I morse drog jag ut Niclas på en löprunda. Vi sprang mörbyryndan här hemma som är ca 4.2 km.

sovasovasova

I morgon är alla på skolan lediga, skönt


lunchdate

Efter vårat bokföringsprov(som jag inte vet hur de gick på) så drog jag och Anna till Täby centrum.,vi var där lagom till affärerna öppnade, vid 10.00.jag handlade present till mamma och Malin som fyller år i helgen.sen åt vi på donken:-)

Big brother

Satt med en bokförings uppgift men fick fel då jag skulle ta fram årets resultat... Hoppas de inte händer i morgon, men om de skulle hända behöver man väl inte få IG?!?!?!?



Niclas kom i alla fall till mig och då blev jag glad. Vi kollar på Big Brother nu i alla fall och det är ruuligt



Woohoo

Idag fick Carro och jag tillbaka våra matteprov. Det gick ganska bra faktist hade bara 2 reparation uppgifter. En med rätt uträkning men fel svar :( och sen en som jag egentligen kunde bara att jag drabbades av hjärnsläpp!! Så reparerade de på en gång så jag slipper tänka på dem :D

Sen i morgon har vi prov i bokföring. Det är ganska klurit innan man liksom har kommit in i det. Jag är typ halvvägs in, fattar ganska mycket men kanske inte allt. Aja får hoppas på att de går bra på provet i morgon :). Har faktist vart hos mormor en timme och gått igenom en uppgift. Fattar mer nu för mormor berättar bra så att jag förstår :).





Söndagsmys

Idag har vart en riktig utedag. Fixat ved, gjort brasa, grillat korv och letat efter döda djur!



...


Lördag hela dagen

Idag har jag spenderat tid med min fina pojkvän. Han åkte runt 1 och då gick jag ut i det fina vädret. Hade myror i brallan och kunde inte riktigt sitta still så gick ut och högg och sorterade lite ved. Malin jobbade, Helena var på blommässa och pappa var på Ålandsbåten så jag var alldeles själv hemma. Roger kom förbi och tyckte att jag var duktig som fixade


                          


Du är en fin vän

Sitter i skolan och har det allmänt tråkigt. Men de varade inte långt. Klickade in på Annas blogg och såg något jag hade missat. Jag vill inte skryta men jag har den bästa kompisen man kan ha. Fick en liten tår i ögat då jag läste hennes inlägg. Ett inlägg som hon hade skrivit till mig. Dessutom hade hon läst de som tal inför klassen


Klicka på länken som gömmer sig innanför paranteserna så får ni se vad hon har skrivit


                                      ((http://wassaanna.blogg.se/2011/march/bastiiis-3.html))


Utomhus- fotbollsträning 1.5 timme (24/3)

Nu är jag så där seg igen och glömmer skriva in min träning, så gör det nu istället. Igår var det tränin på Vallentuna IP (konstgräset). Det var roligt att göra massa skottövningar och göra mål på Leffe


Innomhus-fotbollsträning 2 timmar (24/3)

Glömde att skriva in gårdagens träning igår så gör det idag i stället. Först var det passningsövning, fys, match, idioten, match och löpning.



Skoltrött...

Vet inte vad det är med mig men skolan gör mig deppig. Har nog blivit fruktansvärt skoltrött! Längtar till studenten väldans mycket nu.

Idag åkte jag till skolan för att i princip åka hem igen. Var där och vände. Vi hade en uppsats att skriva så tog tåget hem och skrev den istället. Är så svårt att koncentrera sig i skolan, så bättre att vara hemma och tjura istället för att låta de gå ut över alla andra.
 


Godnatt

I morgon har vi bara en lektion! Internationella relationerlektionen blev inställd för att de var så många som bara hade den lektionen i morgon. De beror på om man har inviduella val eller inte. Jag och Carro ska vilket fall till skolan och skriva vårt matteprov! Sköt upp pluggandet så jag var tvungen att missa big brother, illa! Får kolla på det i morgon i stället.

Efter skolan ska jag åka hem till mormor och morfar. Mormor ska få äran att trycka in all bokföring i min hjärna.






Bachelorette

Nu har jag kollat på finalen av Bachelorette. Programmet där antingen en flicka eller pojke får chansen att träffa massa som kan bli deras blivande man/hustru. Ett programm som går ut på att hitta kärleken. Jag tycker att det är ett väldigt fint program och tyckte att kille som valde sin fru, valde rätt tjej!



Ibland får man vara deppig!

Då man kan saker och ting och allt bara flyter på, så himla roligt men däremot när det tar tvärstopp, och man inte fattar ett dugg så blir allt med en gång så himla tråkigt. Det är i vilket fall min filosofi och den stämmer väldigt bra överens med bokföringen... Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Men det tar verkligen tvärstopp! Hade ju fasiken ämnet för ett år sedan men nu kommer jag inte ihåg någonting.

Ändringar på schemat har gjorts och de databaserade redovisningprovet (bokföringen) är flyttad till tisdag nästa vecka. På den tiden ska väl mormor kunna väcka alla debet, kredit och konton i skallen på mig. Har kunskapen en gång funnits så ska den väl inte kunna försvinna på bara ett år?

Datorbaserade redovisnings provet






Mycket nu...

Veckans schema kanske inte ser så jobbigt ut som de i själva verket är;

*Mattereparation(måndag)
*Skicka in Svenska arbetet(fredag)
*Matteprov (onsdag)
*kriva en uppsats i internationella relationer (torsdag)
*Databaserad redovisning prov (fredag)




Upplandscup, Danmark- Frösunda

14:00 drog dommaren igång matchen mellan oss och Dannmark (inte landet utan ett svenskt lag), i Uppsala. De flestas mål med denna match var väl att de inte skulle sluta tvåsiffrigt. Efter första halvlek stod de 2-0 till dem vilket var BRA! Matchen slutade 8-2 till Dannmark! Det vill säga inte tvåsiffrigt.

Denna upplandscup består av olika grupper. Och vinner man sin grupp går man vidare. Knivsta förlorade med 14-2 mot Dannmark som spelar i div 1. Vi ville inte vara lika dåliga som dem, och det var vi inte heller. Whiie!

Min insats var inte bland de bästa. Eftersom jag vart jätteförkyld dagarna innan och typ nästan idag blivit frisk så kanske det inte var så smart att spela, hihi. Men jag böt faktist väldigt mycket och dessutom sa jag till när de var en kvart kvar av matchen att jag inte ville spela mer, duktigt av mig!


Mår mycket bättre idag

I morse vaknade jag hos Niclas, var verkligen skit trött klockan 07.00 när han skulle upp, så jag sov vidare! Vaknade runt 10.00 skit trött men gick upp och pratade lite med Yvonne innan jag åkte hemmåt. Man kan säga att det blev hem och vända för mamma och jag åkte ganska snabbt efter jag hade kommit hem till Täby Centrum för att kolla födelsedagspresenter till Malin. När jag kom hem somnade jag. MEN min förkylning är mycket BÄTTRE! Och de de är jag väldigt glad över
 


En kväll som denna...

Nu är jag hemma hos Niclas. Han har vart och kollat Djurgården ikväll live! Och Djugården vann wohhooo! Nu ska vi sova för Niclas ska upp tidigt i morgon. Han har nämligen tenta i morgon. 


Sommarbild





Kul sätt att vakna på :O

Låg och vilade mig i sängen och plötsligt vaknar man av att nått kittlar på magen, kollar upp och så är det en råtta. Mys...


Studentskiva

Igår var jag på studentskiva. Det var NV3:arna i vår skola som hade den.

Carro och jag klädde ut oss till tanter . Vi hade neon-knästrumpor, tantiga kläder, glasögon och gråtthår. Tågresan in till den stora staden var rolig. Agnes var tvungen att stoppa tåget för att kissa. Hon sprang av och kissade vid perongen där folk gick förbi, haha.

Inne på krogen Gaudi (där även vår klass ska ha skiva) var det mycket dans. Alla verkade taggade, precis som det ska va!

Senare mot kvällen, då jag hade tappat rösten och hostade som att jag hade rökt i 70 år så begav vi oss hemmåt. Nicole och jag åkte med Anna till Hägernäs där Niclas plockade upp mig och Nicole. Det var as skönt att komma hem på de sättet än att stå och vänta på massa tåg och bussar <3



Innomhusfotbollsträning 1.5 timme (16/3-11)

Lite senare uppdatering om träningen igår då:

Eftersom jag vart sjuk kunde jag tyvärr inte delta så mycket men försökte göra fysövningar som jag inte blev ansträng av. Sen på matchen ställde jag mig i mål. Tro mig eller ej de var faan jobbigt. Haha blev svettig av att bara stå, sen fick jag ju massa bollar på mig också.


 


 Anna


Jag har inte tid för detta!

Igår och idag har jag väl inte mått särskilt bra, pallrade mig i vilket fall till skolan igår. Idag blev det dock till att stanna hemma... Har inte tid för sånt här, vi har ett svenska-arbete som ska in på fredag, träning i morgon och studentskiva på torsdag. Som tur är har jag inte ont i halsen längre . Bara massa snor kvar, men som de känns nu så kommer jag kunna fixa dessa 3 saker jag har denna vecka .




Snart klar

Min bort-supta bil är nu tillbaka. Carro kom hem med den till mig i morse . Snällt av henne. Jag orkade inte hämta den igår så Carro ställde upp att ta den hem till mig innan skolan . Igår jobbade jag på med Selma Lagerlöf uppgiften som jag har. Ville nämligen få den så klar som möjligt för att jag skulle ha tid och baka med mormor i morgon :). Gjorde själva basen av arbetet och sen så finslipade Agnes det . Nu ska jag bara ägna klassrådslektionen till att skriva till alla källor i arbetet sen är det klart


Frösundas 75 års jubeleum!

Dagen började med en match mot Vallentuna. Resultatet slutade 0-0 tyvärr kunde jag inte vara med. Men nästa helg ska jag spela. På kvällen firade Frösunda 75 år med hedersmedlemmar och prisutdelningar. De skilde ett enstaka mål mellan mig och Mickis och i år var det hennes tur att vinna. Visst vill man ju vinna priser, de vill väl alla? Men vann skytteligan i både A- och B-laget förra året så får nöja mig med det .

            Förövrigt har jag världens bästa lag, jag älskar dem alla!


Skulle bara säga...

Godnatt, nu ska jag och Niclas sova så vi orkar med morgondagen


Strike

Denna härliga fredags kväll spenderades med tre fina människor. Niclas, Lisa och Daniel. Först käkade vi på våning ett i Vallentuna centrum runt 18.30. Jag åt kycklingsallad och den var väldigt saftig och god . Efter det gick vi en sväng till  för att handla lite godis. Niclas var tydligen väldigt godissugen.

Klockan 20.00 hade vi bokade banor i bowlinghallen. Vi hade två brevid varandra så jag och Niclas hade en och Lisa och Daniel delade på den andra. 1 timme skulle vi spela men de blev 1.5 timme. Banorna krånglade så mycket att jag sa till att vi fasiken hade betalat för att spela inte för att vänta!, så vi fick lite mer tid på oss.

Hur gick det då????
Hmm vet inte riktigt om jag vill svara på de hehe...

1:a plats...      Lisa
2:a plats...      Niclas
3:dje plats...   Daniel
4:de plats...    Amanda

Jag
kom sist hahah och de var/är jag sur över. Jag brukar ju alltid ha tur när jag bowlar. Idag kan man säga att turen inte var på min sida utan på Lisas. Hon fick massa strikar och spare precis som Daniel och Niclas men hon utklassade oss alla för hon fick fler på rad



                                     


I en annan del av Vallentuna

En lektion idag som gav mig absolut ingenting. Har helt glömt bort hur man ska bokföra och vad som ska vara i debet och kredit... Gav helt enkelt upp för blev så jävla ledsen och förbannad på mig själv. De andra räknade på och verkade inte ha några problem överhuvudtaget. Åkte och hämtade mamma på jobbet sen åkte vi hem till mormor. Hon hjälpte mig med bokföringspappretnu ligger jag i vilket fall inte efter...
 


Utomhus- fotbollsträning 1.5 timme

Utomhus träning idag med skott övningar och matcher. Orkar inte skriva så mycket för jag ska kolla Big Brother nu

Vad:           Fotbollsträning
Tid:            1.5 timme
Sträcka:     -
Tempo:      snabbt
Kalorier:    -



Första för i år...

Har sedan middagen suttit i soffan och inte gjort något. Eller jo jag har öppnat kylen 100 gånger för att hoppas på att en godispåse ska stå där. Snart är det faktist den första utomhusträningen för mig i år. För de andra i laget också men de spelade faktist match ute i söndags



Dagen efter?

Var de fest igår eller? Man kan ju undra, vaknade upp med världens huvudvärk (jag har mycket sällan ont i huvudet). Kände som dagen efter liksom. Till slut gick det över så det var väl skönt. Vi hade EN lektion idag. Vi åkte till skolan för att efter typ en timme åka hem igen! Mycket värt men hade man inte vart där hade man missat saker och de vill man ju inte. Detsamma gäller imorgon då vi också bara har EN datorbaserad redovisningslektion. Men jag är ingen skolkare för jag får så dåligt samvete av att missa saker.

Fick även tillbaka mitt internationella reltioner prov del 2. Blev så glad så fick nämligen 35/36 poäng, MVG!


Let's zumba 1 timme + innomhusträning ca 15 min

Idag när vi kom till träningen var det något som inte stod rätt till. Det var någon tjej där som vi aldrig sett och det såg inte direkt ut som hon skulle provspela. Ingen visste vem det var förutom Frida som hade haft henne i zumba på gymmet. Så träningen bjöd på Let's zumba! (För er som inte vet vad Zumba är så är det när man dansar och vickar på alla härligheter av kroppen. Det är mycket koordination och steg som man ska komma ihåg). Koordinationen var ju kanske inte den bästa och alla såg roliga ut. Faktist så var det ganska svårt man hängde inte med på allt och när man väl kom in i det så var det dags för nästa steg. Jag tyckte att det var roligt att göra detta för det bjöd på mycket skratt. Efter 1 timmes pass med henne böt vi snabbt till benskydd och körde match! Tyvärr blev det inte mycket spel men vi har ju träning i morgon igen så vi får överleva tills dess.

Vad:           Zumba och fotbollsträning
Tid:            1.5 timme
Sträcka:     -
Tempo:      snabbt
Kalorier:    -



Fröken, katten somnade i mina böcker så jag kunde inte plugga klart...

Nu tycker jag att jag har vart duktig som typ är klar med Semlan. Tur att jag han läsa klart Selma Lagerlöf boken innan min katt somnade i den . Istället för att bråka med katten så kollar jag på Bachelor på . De är nog de näst bästa dejtingprogrammet efter bonde söker fru.




Semlan

Niclas kom och hämtade mig från skolan idag. Det var skönt att äntligen få träffa honom. Igår blev det nämligen för sent så han fick stanna hemma. Hoppas han sover hos mig idag i stället. I vilket fall åkte jag hem till han i nån timme och kramades. Skönt att få rensa hjärnan från all Svenska. Vi har nämligen ett arbete som ska in nästa vecka som ska innefatta 10-15 SIDOR


Mamma kom och hämtade mig och nu har jag precis läst en bok om Selma (semlan) Lagerlöf. Lättläst bok på 46 sidor, men den var ganska intressant i alla fall. Ska försöka skriva klart om kvinnan och hennes mästervek innan träningen ikväll, för då blir Aggis glad på mig



Onsdagsmorgon!

Igår när jag var hos Anna glömde jag min tröja med busskortet hos henne. Det var inte så bra för fick lite smått panik i morse då jag skulle gå till tåget. Men det löste sig fin, fint. Jag gick hem till Anna så fick ja skjuts till skolan.

Mattematiken i morse gick faktist mycket bättre än vanligt. Carro och jag gjorde alla G-uppgifterna och jag kunde de mesta själv utan att fråga Carro om hjälp.

Födeldedags fika och spontan-besök

Idag flyller min morbror år så vi åkte dit en snabbis och grattade honom . Efter födelsedagsbesöket gick jag hem till Anna och suprisade lite. Ville vara med henne idag eftersom hon inte hade tid med mig igår . Vi kollade på tv, snackade och höll på med datorn. Eftersom jag ska upp tidigt i morgon gick jag hem för att lägga mig i sängen och kolla på Big Brother.

En annan bra sak är att Niclas kommer och ger mig sovsällskap inatt. Hatar att sova själv utan honom för tänk om det kommer ett spöke.



Visste ni att:
Våra cup-matcher har dragit igång nu och Dannmark och Knivsta ingår i vår grupp som vi ska möta. De lagen har spelat sin match mot varandra nu och Dannmark vann över Knivsta med 14-2! Undra hur de kommer gå för oss när vi möter dem! Vi har ju liksom svårt att ens vinna över Knivsta...



>>Godnatt
<<

 

Kamerafix

Åkte hem till mormor och morfar för att äta kakor. Passade då på att hjälpa mormor med sin kamera och tror vi lyckades



Sleep well god kväll

Trots att man är ledig i morgon så ska jag inte kasta bort timmar på onödigt data-nördande. Tänkte lägga de timmarna på sömn i stället, smart va. Har ju faktist en Ronja (katten) som ligger och sover redan. Är de någon som kan sova så är det hon! Jises, katten sover längre än mig. Trots att hon somnar tidigare ligger hon alltid kvar när jag vaknar (och nån timme till). Riktig tjuv-sovare.


 
>>>Godnatt<<<


I brist på annat kan man ju alltid göra ett collage!


Juste...

Idag fick vi våra slutbetyg i psykologi och jag fick MVG


Big Brother

Det blev en tripp till macken med min snabba bil. En Non stop och en Chokladkaka. Visst ska man inte äta sådana onyttigheter mitt i veckan, men idag fick de bli ett undantag .

Kollar nu på Big Brother. Sämst att de visar repris typ halva programmet... Gör dom inget kul på dagarna så dom måste visar repris från gårdagens avsnitt för att fylla ut sändningstiden . En annan konstig sak är att de redan är typ 5 styckna som lämnat programmet. Har dom gett sig in i leken får dom väl leken tåla, eller? Sägs att dom typ måste prata med psykologer för att dom ska klara sig där inne utan att gå in i väggen. Kan dom inte bara gå in i väggen då dom är fulla och roliga än då dom är psykbryt och tråkiga.



En bild säger mer än 1000 ord!

     

Jag vill ha choklad, MASSA choklad. Fick ett sånt där riktigt sug och så messade jag Anna Panna Stek-Panna för hon tackar inte direkt nej till choklad. Och om hon nu skulle säga nej så måste hon typ vara sjuk . Tyvärr så skulle hon gymma så får svulla med henne en annan kväll Själv vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Funderar på att baka något mumsigt eller åka till macken. Men kanske inte är värt de. Hmm... behöver nog lite betänketid om mitt svåra val, Baka eller Handla(Choklad)?


Dagen till ära

Idag var det första dagen efter sportlovet. Kändes som en skön mjukstart att börja 10:00 med databaserad redovisning. Klockan hann bli 10:10 tills vi började undra vart fasiken läraren var. Vi fick sen veta att hon inte var där så vi hade ingen lektion, VÄRT! vi satt och väntade 1.5 timme för att få äta lunch och efter lunchen väntade vi 1.5 timme på att mattelektionen skulle börja. Jag och Carro skulle utnyttja vår tid och göra vår reparation till förra provet men vi kollade på Big Brother 24/7 och en debatt som Dalia visade från SVT då de debatterade Big Brother och bloggare. Innan vi viste ordet var så var tiden inne för att gå ner till mattelektionen. Den där reparationen får vi ta nån annan gång

Som tur är så är vi lediga imorgon, de kan vi behöva efter denna slitsamma dag haha .

En annan sak som hänt idag också är att Frida och Molly kommit hem från USA



Mitt schema denna vecka. Lagon mycket, lagom lite GILLA


Pang i bygget

Idag har jag och mamma shoppat. Vi var i Täby centrum och strosade. Jag fick nya fotbollskor som var as sköna och som jag kommer göra många mål med :).

Snart är det utgång, vi ska äta i stan och sen spela biljard eller något liknande :).





Slarvig

Slarvig design, jag vet. Den blev inte så bra men hade tid över. Och nu orkar jag inte ändra den, vem bryr sig liksom.

Mys med min omtänksamme prins

Niclas har nu bäddat ner mig i soffan med foten i högläge. Han är i köket och gör te till mig nu. På något konstigt sätt gör den liksom ondare nu än förut gaaaah. Blir tokig, ska den aldrig bli bra. Måste nog ta det lite lugnare men det ör svårt när man är en person som har svårt att sitta still längre än typ 5 minuter.

Snart ska jag packa kläderna och bege mig till mamma. Men först ska vi till mormor och fika :).




Skidåkning 30 min

Efter middagen gick jag och Helena ut på baksidan och gjorde upp ett skidspår i hagarna. Vet inte exakt hur långt spåret var men vi åkte i vilket fall tre varv. Vi antar att vi åkta ca 2-2.5 kilometer men vi är inte riktigt helt säkra. Tog ju ett tag att spåra med tanke på den djupa snön :P. Vi slutade ju åka då det var som mest glid på spåret skulle man ju kunna säga, så åker man där i morgon kommer det nog gå snabbare än vad de gjorde ikväll :)

Har kommit på att skidåkningen är ganska bra träning för foten, för behöver inte använda den så mycket. Så får väl fortsätta med den träningen då ;)

Vad:           Skidåkning
Tid:            30 minuter
Sträcka:    Ca:2- 2.5 kilometer
Tempo:      Lagom
Kalorier:    -


Nu kom det...

Niclas har nu varit lite förkyld och hostat massor! Och nu när han börjar bli bättre sätter basillerna sig i mig :(. Har ont i halsen och hostar :O Ursch! Hade ju tänkt åka med mormor idag och handlat men istället fåt jag bädda ner mig framför TV:n


Fotbolls-träning 1 timme +15 min

Ännu en träning idag men nu vart det fotbollsträning. Det var bara 8 tjejer där idag, vart är alla :O?? Eftersom träningen bara var 1 timme och en kvart körde vi lite snabb teknik, skottövning och två mål. Tyvärr ömmar foten så ställde mig i mål den sista tiden. Hoppas den blir bättre snart för jag klarar inte av att sitta still!

Vad:           Fotbollsträning
Tid:            1 timme + 15 min
Sträcka:     -
Tempo:      -
Kalorier:    -

Skidåkning ca 1 timme

Helena och jag hade inget att göra så vi tog oss en sväng ner till Veda och åkte spåret på golfbanan. Skidspåret var ca 5.7 kilometer långt men det kändes mycket längre haha. Men det var väldigt fint väder och solen gav mig  fräknar.

Vad:           Skidåkning
Tid:            1 timme
Sträcka:     5.7
Tempo:      jämn fart hela varvet  
Kalorier:    -


Lite om lovet ;)

Börjar bli dags för en liten uppdatering då. Som ni kanska vet så är det sprotlov nu. Tro det eller ej men det sista sportlovet föralltid för mig! Så nu gäller det väl att fylla det med fina saker :).

I måndags...
var jag hemma hos mormor och morfar, fikade med dom och deras kompis som bakat. Dessutom hade hon sin vovve med sig inne så jag myste lite med den. Det var en Schäfer! Och om jag nån gång i framtiden ska skaffa hund så kommer det nog bli en sådan :P. För dom är läskiga och om jag går med en sån kommer inga tjuvar våga vara i närheten av mig ;). Efter fikat så jobbade jag lite och nu har jag allt under kontroll, så nu är det bara mormor som ligger efter ;) hihih :).

I tisdags...
 
åkte jag hem till Jessica (plastsyrra) i norrtälje för att umgås med henne. Det var roligt att göra något som man inte brukar göra och komma iväg ett tag utanför husets dörrar. Vi tog oss en tripp till Rådmansö för att fika och ta en promenad med Marga och Kurre. Sen for vi till Rimbo för att lämna en stol och sen bar det hem till Jessica :). Jag åt iddag tillsammans med familjen Wahlqvist/Jansson och sen kollade jag och Jessica på Prinsessan och grodan :P. Det var en trevlig dag som jag gärna gör om :).

Idag (Onsdag)...
Vaknade hos Niclas som skulle upp vid 7 för att sedan ta sig till skolan. Jag hade planer att åka till gymmet och simma då men de blev ändrade planer för jag orkade inte :P. Dessutom ville jag vila foten till kvällens fotbollsträning.


Haha jättegammal bild på mig och Jessica


RSS 2.0