Hemligt uppdrag!

Åkte hem till mormor för att arbeta lite men hann i princip bara äta där förens mamma ringer och säger att vi ska på hemligt uppdrag. Vad har hänt nu då, tänkte jag. Trode någon hade kört i diket men hon ville bara ha mig med till Arninge för att handla en frukt/grönsakspress! Japp så det blev till att åka till elgiganten!

Eftersom alla verkar velat köpt denna press fick vi ta visningsexemplaret, dessutom var det billigare! Sen handlade vi massa frukt!

När vi var klara skjutsade mamma hem mig tilll mormor o morfar igen. Jag gjorde klart mitt sen åkte jag hem och åt. Nu blir det tv!!!!

Dagens schema!

10.00 Vaknade hos Niclas.

10.15 Åker hem från Niclas och har as ont i magen.

11.00 Åker hem till pappa för att skriva ihop några CV:n (som jag tänkt göra i några månader nu, men inte blitt av)


Meningen var att jag skulle åka och handla med mormor idag klockan 10.00. Men på grund av att jag hade sjukt ont i magen blev det till att stanna hemma. Tänkte åka dock åta till mormor o morfar senare då magen blivit bättre för att arbeta lite. :)

Trött!

I morse blev det uppgång lite inna 11.00. Dags för den första förbrukningen på sim kortet. Japp ni hörde rätt. Jag fick ett års sim kort på gym och sim. Gillar att simma så de kommer passa mig utmärkt. Jag, mamma o Malin bestämde oss för ett stations gympa pass i bassäng. Så vi åkte liute tidigare för att försäkra oss om att få plats i gruppen. Och det fick vi!

Trampa utan att nudda botten och använda motstånd för armarna genom olika rörelser i 45 min var så jobbigt man gjorde det till. Och man tog ju självklart i så det var lite jobbigare än fysen på fotbollen (bara att nu använde man mer armar). Trots att folk kanske dömmer detta som att de bara är äldre som går på vattengympa så tycker jag att de har fel. För detta vill i alla fall jag göra om för det var roligt :D.

Dock ingick intedetta pass på mig årskort... Ingick bara i själva gymkortet, och det SÖG!

Nu ska jag kolla TV. Jag kommer nog somna :) :)

1 år!

Tänk vad tiden går snabbt. Kan inte ens fatta att det var ett år sedan som jag blev tillsammans med Niclas! Jag ska nu lova att detta år som kommer ska jag vara snällare mot dig Niclas :D!


Men vill bara säga att trots våra upp och nedgångar så älskar jag dig väldans mycket <3






Japp

Dålig uppdatering av mig nu! I går firade vi lite jul här hemma hos mamma. Thomas barn, mamma och pappa kom hit till oss :). Det var mysigt och jag gillade att gosa med Liam (Jessicas och Jimmys söta bäbis :). 

Idag har jag dessutom tillbringat mesta tiden hos mormor o morfar. Deras kompis var där med sin hund som jag kunde klappa lite ;D

 


god jul alla

Nu är julen över och jag är trött. I morgon blir det lite mer julafton här hemma med Thomas barn. Jag är i alla fall jätte nöjd med nimina julklappar, tack så jätte mycket:-)

aftonen

Julafton börjar dra sig mot slutet. I morse åkte vi till farmor och överraskade henne lite. Efter de blev det hemgång o Kalle anka hos pappa. Jobbigt att fara runt för att slippa detta dåliga samvete man ska få för att göra alla nöjda. Men är jag nöjd? Nej, jag vill vara liten och ha jul så som man firade förr. Orkar inte men de här konsekvenserna av att ha skilda föräldrar o en morbror som skaffat en annan familj.

Julafton!

Whiiie nu är det julafton, eller.. Aah rätt datum i alla fall men ksnake inte rätt tid. Ska nog sova nu och sen när jag vaknar upp i morgon kommer tiden vara inne och det kommer bli myspys!


Godnatt :)



Här har vi Lisa som träffade självaste jultomten en sommar då vi var i Danmark för nått år sedan :D


4 min kvar...

Om 4 min är det julafton :D Underbart! I kväll har jag bakat knäck och så kom Jonas och Carina på besök :) Nu ska jag kolla på bonde söker fru :)  

Lill Jul!

Trots omständigheterna i går kväll kom Niclas hem till mig :). I morse böt vi julklappar och jag blev jätteglad över mina. Och hans över sina :). Jag fick en ögonfransböjare, kajal och en jacka :) :). Niclas fick en I LOVE YOU tablettask och en fred perry väska :D.


saknar dig

Japp då har man hållt sig vaken i förväntinger att pojkvännen ska komma till en på kvällen. MEN som vanligt så räcker inte tiden till...



Sista träningen innan uppehåll!

Ja gott folk, var precis på den sista träningen innan jullovet nyss :D. Så nu har man tränat så man kan äta extra mycket under jul :D.

Nästan alla idag skulle till tegel! Så några av flickorna gjorde sig i ordning efter träningen direkt och åkte. Jag skulle egentligen följt med men tackade nej. Eftersom jag skulle julpyssla. Till exempel baka knäck och slå in massa paket. Men när jag kom hem hade tiden dragit iväg och pappa och Helena gick och la sig för dom ska jobba lite i morgon. Japp här sitter jag själv och slår in julklappar och kolla på tv. Japp japp sånt händer :P. Får hoppas på pyssel i morgon :).

Här har vi precis klätt klart granen och sen har vi min pucko katt som gillar blad lika mycket som han gillar skinka


Shopppping!

Skolavslutningen idag var väldans rolig, lärarna bjöd verkligen på sig själva. SÅ JÄLA SKÖNA! Efter aulan var det avskad till Anders som skulle sluta på skolan. Tårta och bildspels bjöds det på :). Anders som fick en live it box trodde att det var en chokladask hahah roligt :D. Efter det åkte jag, Niclas, Yvonne och Fia till Täby där Niclas skulle köpa de sista julklapparn. Själv införskaffade jag mig en ny foundation och ett skärp. Så nu ska nog byxorna inte glida ner längre :P.

Sen begav jag ch Niclas oss till mormor som hjälpte Niclas sy sin domartröja! :)

Efter det hem och laga mat och sen klä granen :). Lisa och company kom även hit en snabbis  :D. Nu ska jag snart på träning. Är inte så sugen! Skulle hellre stanna hemma och slå in massa paket och göra lite juligt men men plikten kallar, MOT FOTBOLLSTRÄNINGEN!


inget vettigt!

Nu ska jag inte skriva nått vettigt här bara så att ni vet! Niclas skulle komma till mig idag men han hann inte för han hade fullt upp hemma efter tentan! Japp så får sova själver i natt IGEN! japp japp :). Nu kolla rjag på Tila Tequila på MTV, de e kul :P.

Japp japp i morgon blir det julavslutning och LOV :D. Hoppas vi slutar tidigt för har lovat Niclas att följa med honom och köpa hans sista julklappar! 



                                                              Godnatt allesammans!


Haha min önskelista jag skrev när jag var 7 år!


Tandläkaren!

Idag fick jag mig en ordentlig sovmorgon! Åt lite frukost och sen tog jag bilen till Vallentuna där jag skulle till tandläkaren. Eftersom det var ström avbrott förra gången jag skulle dit och laga mitt hål fick jag denna tid. När jag låg i tandläkarstolen sa jag att jag ville ha bedövning. Och självklart fick jag det. När dom skulle ta sprutan på mig var båda tandläkarna och höll på i min mun. Den som praktiserade skulle ta sprutan så kände mig som en liten testkanin, som tur var kändes inte sprutan. Dock tror jag inte bedövningen hjälpte för när de skulle borra gjorde det ont! Men ville inte säga nått för ville få allt överstökat så fort som möjligt eftersom jag ville hem.

Elin skrev dessutom att vi inte hade några lektioner idag så jag ålte direkt hem till Niclas efter tandläkarbesöket :). Snart ska han iväg och skriva tenta. Själv ska jag åka till mammas jobb och vänta till hon slutar så jag kan skjutsa hem henne. Medans ska jag nog basta lite, SKÖNT!

Gyllene knorren

I morgon börjar vi inte förens halv ett i skolan :D Jätteskönt därför kan jag passa på att kolla på de tre senaste avsinitten av julkalendern som jag har missat :) Måste även till skolan lite tidigare kanske eftersom jag ska till tandläkaren. Blää. Men kommer nog förmodligen missa sista lektionen  också så det blir nog ingen skola för mig i morgon.  


Försäljning!

I dag på dagen sålde vi även Te, Chokladpulver och de sista bakverken :). Det gick faktist bra och så här såg vi ut :D.


Hästar lösa i mataffären!

Efter skolan åkte jag och Anna till Stinsen för att fixa de sista julklappar. Jag hade Malin och Lisa kvar och Anna hade Ingela och typ Lisa. Efter några timmar köpte vi och jag kan ju lungt säga att den absolut svåraste att handla julklapp till var LISA :D. Hihi!

Inne på Citygross i köpcentrumet hittade vi en häst som gick lös i mataffären! Där skulle du vart Nicole :D


på söndag!



Håltimme!

Idag hade vi försäljning i skolan. Meningen var att Nicole skulle ropa upp i skolans högtalare att vi skulle sälja. Men hon fega ur :D. Men jag ska inte säga nått för jag hade absolut inte vågat prata i de högtalarna :D. Men vi sålde i alla fall lite te påsar i cafeterian och det var ju bra :). Nu har vi håltimme enda fram till matte c lektionen som börjar om 1 timme och 10 min... Efter det ska i alla fall jag och Anna åka till stinsen för att handla de sista julklapparna :D

Vallentuna julmarknad 2010

Idag var det dags för julmarknaden :). De tillfälle som vi ansåg att vi skulle sälja mest på. Man kan ju i alla fall säga att vädret inte var med oss idag. Kallt var det och snöigt :(. Men det var tur att vi var många, för vi delade in oss tre och tre och turades om att stå vid ståndet. Försäljningen gick bra och vi sålde ganska mycket :D. Typ nått runt 100 påsar skulle jag tro :). Dessutom såndes alla bakverk förutom tre :).
 



Bilder från gårdagen!


Tidig morgon!

Var jättetrött när klockan ringde i morse och ville inte alls gå upp. Gårdagen var trevlig och det blev ganska sent. Tack som fan till John att han skjutsade hem oss från festen. :). Återkommer om detta lite senare då jag dessutom kommer kasta upp några bilder.

Nu däremot kommer Elin snart och hämtar upp mig kakorna och chokladpulvret! Sen blir det


-VALLENTUNA JULMARKNAD 2010!


Cocktailparty?

I kväll ska jag på cocktailparty :P. Det jag tänker på först när man hör det ordet är att man ska vara så fin som möjligt! Får se hur det går med det ;). Har i alla fall duschat så nu är det bara håret och sminket kvar som jag snart måste fixa :).

Här är i alla fall klänningen jag ska ha :)



Lördag

I dag sov jag och Niclas till klockan 12 :O. Snacka om att sova bort hela dagen, men det var skönt :). Efter det kollade vi robinsson och sen gick vi ut och högg en julgran :D

Granen är ännu inte inne men här har ni bilden från granen vi klädde hos mamma i torsdags :)

(än så länge är det bara jag och Malin som lagt klappar under granen :) )
 


Fredags bak!

Ikväll har företaget haft storbak hemma hos mig :D. Vi har nu förberett oss helt inför Vallentunas julmarknad :D. Hela veckan har vi haft fullt upp med förpackning av te och choklad. I kväll bakade vi bullar, muffins och kakor som vi ska ha att sälja under marknaden :).

Kvällen har vart jättemysig och här finns lite bilder, men inte lika många som Frida tog :D!



Chokladpulver!

Idag har vi förpackat 42 styckna chokladpulver påsar i skolan :). Och så här såg det ut!


Sista filosofin!

Nu har vi vår sista filosofilektion! Skönt att önnu en kurs är avslutad. Under lektionen har vi skrivit en utvärdering sen skickade jag in den sista uppgiften vi hade. Vem är jag om 20 år? Är rätt nöjd med det brevet och hoppas på högt slutbetyg i kursen :)


18 år                             38 år 

Japp vem är jag om 20 år? Svaret på denna fråga är; det får tiden avgöra!


Stressig morgon!

Gick upp vid 9 tilden i morse och åt frukost. Dock ingen bra frukost, bara ett glas pro viva! Så är rätt hungrig nu   :(. Sminkade mig snabbt sen sprang jag ut och skottade fram min bil till snögubbe! Efter det åkte jag till Macken och hämtade idgredienserna till vårt chokladpulver och Elin! Senare idag ska vi nämligen packitera allt chokladpulver :)


166...

dagar kvar till studenten! :D


blogg trassel

Att blogga från datorn i dag var ett nog NO! Det ville helt enkelt inte funktionera, trassel på sidan. Som tur är har jag min kära mobil! Nackdelen med mobilen är dock att de inte går att lägga upp bilder. Så får lägga upp dom under ett senare tillfälle. Tänkte berätta lite kort om dagen bara. I skolan förmanade vi o företaget 200 påsar te. Efter det blev jag upphämtad av min mormor vid skolan. Vi åkte hem till henne och morfar och vakade knäck :-) . Visste bäcken hittills!!!! Sen kollade vi på bonde söker fru reprisen. Hihi spännande. Efter de åkte jag hem och vakade ytterligare knäck hos mamma dessvärre blev dom inte lika lyckade. SYND! Sen blev det att klä granen :-) :-)

blod

Hemma från träningen nu. Var skönt att springa av sig. Dock var jag irriterad som vanligt på fotbollen. Idag var det på grund av att jag mosades in i carros rygg och bröt näsan. Gjorde skit ont och så började det blöööööda! Nu ska jag kolla på Paradise hotel så jag blir på lite bättre humör :). Sen blir de nog sova.

Mot träningen!

Efter middagen tog jag tar i presentinslagningen. Nu är alla paket klara förutom Lisas och Malins (eftersom jag ännu inte köp till dem än). Nu har jag lite brådis för att hionna byta om innan vi ska åka. Inte hinner man se julkalendern heller :(. Men nu måste jag kila byye!












städa?

Har nu skickat in arbetet för feedback men han svara seegt! Så kanske ska passa på att städa rummet lite. Det ser ut som en jävla röra där inne. Nu fördriver jag i alla fall tiden framför tv och kolla på färjan och äter negerbollsmet. gott fast de blev nog lite mycket smör hehe

Borta bra men hemma bäst!

Blev en kort skoldag idag eftersom jag redan är hemma :). Matteprovet gick förvånandsvärt bra. Kommer trots det få repitioner men förhoppningsvis inte så många.

Anledningen till att vi slutade så tidigt var att vi hade filosofi och man fick gå hem och skriva klart uppgiften . Så nu ska jag skriva massa!

 


Längtar!

Jag längtar tills morgondagen är över. För då har jag skrivit matteprovet och lämnat in filosofin :D. Då kan jag bara fokusera på träningen på kvällen. Längatar dessutom till torsdagen då vi slutar tidigt. Efter skolan ska jag hem till mormor och baka knäck :D. Hoppas äver på att hon har spelat in bonde söker fru så jag kan kolla på det där :D

No life!

Plugga, plugga plugga = no life har jag just nu! Mattematik är det som finns i min hjärna nu. Efter att ha gjort de flesta uppgifterna känns det ganska bra. Jag kommer i alla fall ihåg dom nu :). Känns så pass bra att jag slipper utnyttja min bästaväns hjärna ikväll :). Hade nämligen gått över till henne om jag fastnade.

Idag fixade vi massa ettiketter och satt på våra te påsar. Ganska kuligt att sitta med gruppen och ha klassrummet för sig själva. Vi satt och gjorde massa ord lekar som tillslut spårade :P. Efter de gick jag och Carro till mattestugan för att kolla en grej. Efter det åkte vi hemmåt :D.

ett år sedan...

Bloggar inte så mycket nu och det beror till stor del att det helt enkelt inte finns tid över för det. Denna vecka är det verkligen fullt upp. Prov och inlämningar.

Idag gjorde jag mina reparationer i matten. Tack så himla mycket Carro för att du hjälpte mig och fick mig att göra uppgifterna så jag hann lämna in dom i tid. Massa tack du är en undedrbar vän! Som jag inte skulle klara mig utan.

Vill förövrigt tillägga att idag var det ett år sen :
* Jag var med i Vallentunas Luciatåg.  
* Jag "träffade" Niclas för första gången.

Nu blir det sova med min underbara pojkvän och sen upp tidigt i morgon för att plugga matte!

Godnatt på er!


ångest

Varför valde man inte specialidrott, där man var garanterad ett mvg. Gjort är gjort och de är för sent att byta nu. Orkar inte plugga matte och mår dåligt av att tänka på provet vi har på onsdag. Trots att man försöker plugga finns det inget sug. Det är inte ens roligt när man är sämst på de och alla andra bara jobbar på. Blä snart är det träning i alla fall. Där kan man bara koppla bort allt som har med skolan att göra .

julklappar

Idag åkte jag, mamma och Malin till Väsby centrum för att handla de sista julklapparna. När vi kom till centrumet var det inte ens öppet. Det visade sig att alla affärer öppnade klockan 11.00 och inte 10.00. Så vi fick gå runt i en timme för att fördriva tiden :-). Nu har jag i alla fall köpt klart alla julklappar så det känns jätteskönt

pigg

Hej på er! Igår var jag mamma och Malin i arninge och handlade lite julklappar. Skönt för nu har jag inte många kvar att köpa till :-) efter det åkte vi hem och kollade lite på idol. Sen åkte jag hem till Niclas vi kollade på när jay vann sen somnade jag. Sen när jag vaknade hade Niclas somnat. Fredagar är typ värst. Då är man så himla trött efter skolveckan. Nu är jag hemma hos niclas. Men han är inte hemma. Han är på någon domar återträff men hoppas han kommer hem snart för nu är jag pigg.Yvonne (Niclas mamma) fyller år idag också, så massa grattis till henne :-)

Te leverans på 22 kilo :D

Har nu filosofi och jobbar med uppgiften vi fick :), Har i alla fall kommit igång med den så det känns skönt. Sen om man gör rätt eller inte visar ju sig hehe.

Snart är det pannkakor till lunch, gott :D För jag är jättehungrig :) :)

Vi har dessutom precis fått vår te leverans på 22 kilo :D. Så nu finns det massor med te att köpa av oss :). Vi fick dessutom choklad med i lådan och så här såg den ut :) :)


 



God kväll!

Ikväll har jag legat och kollat på tv Paradise hotel och sen lite robinsson. Efter jag inte följt Robinsson så kollade jag typ inte utan låg och pillade på min mobil. Sms massa folk och lekte trevlig heheh :D. Sen kom pappa in med en Chokladkaka och sa grattis på namnsdagen i förskott. Japp i morgon är det Malin, de som jag heter i andranamn :). Efter nån timme senare kommer Niclas in i rummet. Haha Suprise :) Visste inte att han var hemma hos lilla mig :). Blev i alla fall glad :). Nu blir det nog en avrundning på kvällen men sömn :).

Imorgon är det den efterlängtande sovmorgonen :D. MEN Niclas ska upp tidigt ... så blir nog tidig morgon i morgon igen bläääää



Dubbelpuss! Tänk om det fanns två Niclas, då kunde ena vara med mig och andra vara på hockeyn <3


Dikt


The Hills

Nu blir det lite soffmys framför The hills :) Älskar det programmet (A)! Synd bara att det är samma program som visas hela tiden, har typ sett vissa avsnitt 4 gånger :P. Varför kan dom inte visa den nya säsongen :(.

Snart kommer nog pappa och Helena hem med maten :D. Gott.
 


låt att lära



Bonde!

Dagens redovisning gick väl över förväntan :P. Ganska bra faktist, trots att vi läste mycket innantill :D. Men skönt att ha det gjort så att vi slipper det i morgon :D.  Efter skolan gick jag hem till mormor och morfar :). Åt lite tomtegröt och drack te :D. Därefter åkte jag och mormor till ladgården och fixade hönsen. Mormor hade köpt nytt foder så jag tog in allt från bilen till ladgården. Japp ni hörde det själv, ladgården. Jag är bonde och det skäms jag inte för ;D. Jag vill bli mjölkbonde men nackdelen är att man inte kan göra så mycket annat då. Kanske får sommarjobba på en gård i stället :)

Mormor skjutsade i alla fall hem mig efter :) När jag kom in kollade jag på gårdagens paradise hotel och Bonde söker fru! Spännande! och mycket dramatik, stackars Tomas säger jag bara. Nästa vecka är det sista valet och det ska jag se :D.


Mys med min finaste katt zigge, som jag fick när jag fyllde 9 år :)


Blääää

Träningen igår gick skit dåligt för mig. Tempot var på noll verkligen. Japp det är allt man kan säga om det.

Nu sitter jag i skolans bibliotek med Varro och Frida. Vi har typ skrivit klart vår redovinsning nu. Vill inte ha religion och vill absolut inte ha filosofi. Jag vill bara åka hem och vara med Niclas för det är så jävla tråkigt i skolan!


Tävlingen avgjord!

Under cirka 4 månader har jag och Carro verkligen nördat ett spel. Vi sa försten som kommer till level 100 vinner! Och idag blev det avgjort.. Tro det eller ej men Carro vann tävlingen av att vara mest nörd, men jag var inte mycket efter. Hihi trots hennes stora förluster av pengar och 0 i kassan kämpade hon sig från botten till toppen.

Ett stort grattis Caroline! :D



Grupparbete

Nu sitter jag Frida och Carro i bibblan och håller på att skriva klart vår religion. Det går faktist bra och vi är nog snart klara :D. Snart är det i alla fall Lunch :D Potatismos och korv fett gott :D:D Längtar.

KANSKE VÄRLDENS SNABBASTE TANDLÄKARBESÖK!

Lite kort om dagen. Vi har fått ett grupparbete som går ut på att vi ska jämföra två olika religioner... Och dessutom ska redovisningen av det ske på Torsdag! Fattar egentligen inte hur man ska hinne med tanke på att redovisningen ska vara typ minst 10 min :P. Jag är i alla fall med Frida och Carro och det är roligt :).

Sen har ja dessutom varit på kanske världens snabbaste tandläkarbesök! Japp jag kom och jag gick.. Heheh. Nej men det var lite svårt att borra då det inte fanns någon ström, eftersom det just hade blivit strömavbrott :P. Var till och med strömavbrott i skolan. Så fick boka en ny tid :). Hade vart skönt att få skiten gjord men, men :)

Nu har jag expreinterat med muffins. Bakade några chokladmuffins med gegga i mitten. Det var faktist rätt gott men smakade inte så mycket av resultatet eftersom jag hade ätit mig mätt på smeten.




 Carro & Nicole


Fräckis

Det hade varit logdans och blivit sent för alla på bondgården, men mjölkningen måste ju skötas tidigt på morgonen ändå, även om det blivit lite för mycket av det roliga under småtimmarna...
Så hände det sig en tidig morgon att pigan svimmade där hon satt på mjölkpallen och mjölkade.
Hon vaknar upp under kossan. Hon ser på juvret och säger yrvaket:
- En i taget pojkar!


2 av 3

Håller på att hitta insperation till julklapparna som jag ska köpa. Vet fortfarande inte vad jag ska köpa till vissa så kollar runt lite. Gick in på en sida som hette http://www.tjejbutiken.com/ och kolla vad jag hittade. Trodde inte att det fanns men den skulle kompletera mitt rosa tema i min röd lilla bil mohahaha.


Ledig!

Woho idag är man ledig från skolan :). Hade tänkt ta mig en låång sovmorgon med ikke då. Åkte till Niclas i gårkväll och gick upp med han i morse. Men det gjorde inget för jag kunde ändå inte sova så bra i natt. Dumma snor, hals, hosta bläää.

Har i alla fall tagit ner matteboke och räknat typ 5 tal. Men orkade inte mer. Det var roligare att spela angry bird på mobilen hihi :D Men ska nog ta och kolla på en film och vila mig nu så jag blir bättre tills i morgon :)


   


Bilder från BLÅ


                                                                    Lisa & Jag
 

                                                              Emma & Anna


                                                      Julia, Jennifer, Lisa & Jag

Träning eller inte?

Ska man träna idag eller inte, det är frågan. Mådde inte så himla bra i går. Täpt, snorig ont i halsen och hostig.. Just nu överväger jag. Men tror inte jag ska träna idag :(

Ta åt dig

Det som bjuds på bjuds.
Att smaka är inget fel.
Att inte gilla är en annan sak.
Men att smaka dör man inte av.
Tänk på den som lagt ner tid.
Tid på både gott och äckligt.

Tänk på de till nästa gång, för att tänka på sig själv i detta läge är respektlöst...


Årliga pepparkaksbaket!

I går var det dags för det årliga pepparkaket igen. En tradition som har hållt i i ca 5 år. Det äger rum hos rpger och det är en pappa grej men på senare tid har dom tagit med sig sina nya tjejor.



Efter pepparkaksbaket blev det middag, det var gott. Efter det åkte jag, Anna, Lisa och Emma till stallet och släppte av Emma som skulle fodra å mocka. Vi andra drog vidare till Centrum för att handla godis :). Sen hämtade vi upp Emma igen. Under tiden i bilen va det taggar musik och vi kom på att vi ville till krogen. Så vi fyra åkte in till blå :D. Det var kul!

Vi hade dessutom tur att Niclas var på en inflyttningsfest i Bromma för han kom och hämtade oss vid blå. Mycket snällt av min älskling:)



Knäck!

Kikade in på matildas blogg (http://balltskit.blogg.se/) en snabbis och fick se jättegoda knäck som hon hade bakat :). Då tänkte jag att det ska jag göra :D. Så nu har pappa, Helena och jag bakat det och det blev as gott :)!

Knäck
Ca: 75 st
Tid att tillreda ca 30 min.

Receptet:
2 dl Socker
2 dl Grädde
2 dl Sirap

3/4 dl hackade sötmandlar
4 msk ströbröd
1/2 kryddmått bakpulver

Gör så här:

1
, Placera ut knäckformarna på en plåt.

2, Blanda grädde, sirap och socker i en gryta. Koka de kraftigt utan lock i 12-15 min eller tills massan uppnått 120-125 grader (blir det varmare än så blir den jättehård).

3, Tillsätt sedan mandeln, ströbrödet och bakpulvret.



Julklappstips!

Idag har vi i företaget förpackat alla te påsar samt satt etikketer på :D. Så nu finns det att köpa av oss :D Bara höra av sig om det finns någon som är intresserad av de fyra olika smakerna (smakerna står på påsarna här nedan).


1 tepåse kostar 30kr




                               
                            


Nu har jag och mamma gjort klart pepparkakshuset :D


Kärlek till er

Det här är Olivia hon är söt och snäll och marknadsför här våra Heta Drycker. I bakgrunden finns även lilla Nicole och hon är en väldigt fin flicka hon med :) <3


Stor bak med mamma och malin!

Har nu bakat lussebullar och dekorerat pepparkakshus med glasyr och godis :)


Den stora dagen!

Idag var den stora dagen innne. Den dagen som vi skulle redovisa vår affärsplan.

Vi i Heta Drycker UF kom till skolan runt halv 9 tiden i morse. klockan 10.00 skulle vi redovisa inför en jury samt alla ekonomi tvåor. Vi körde några genrep och vi alla kunde allt vi skulle säga. Det var så himla skönt att vara den första gruppen för då hade man den gjord tidigt dels att man inte behövde jämföra sig med de andra redovisningarn.

Det var mycket nervositet men då det väl gällde bet vi ihop. Trots darrande ben, armar och borttappade ord lyckades vi genomföra vår redovisning. Jag tycker i alla fall att vi var bra! :).

Frågorna vi fick av juryn efter presentationen var inte de frågor vi hade förväntat oss. Vi trodde att dom skulle vara mycket hårdare. Men dom var faktist väldigt snälla. Kanske berodde de lite på att vi var först ut och dom inte hade kommit in i sina kritiska frågeställningar. Eller så var det helt enkelt så att vi berättade allt som de ville veta så att det inte fanns något att kritisera :)

Som sagt det var skönt att vara första gruppen ut så man slapp jämföra sig med alla andra. För en stor del av de andra företagens redovisningar var grymma men givetvist fanns det sådana som stack ut mer än andra.  

Under den sista rasten bjöd vi juryn på vårt blåbär/vanilj te. De tyckte dessutom att teet var väldigt gott :)



Så här ser då våra förpackningar ut och är det någon som är intresserad av att köpa får ni gärna höra av er. Jag kommer dessutom att lägga upp bättre bilder på alla te och chokladsorter i morgon eftersom då ska vi förpacka!


Övertrötta jävlar!

Idag har jag vart ovanligt snäll. Blev inte ens sur på John när han slängde upp min mössa i ett fack i taget. Allt började nog med att jag hade mer rätt än Carro på den mattematiska uppgiften läraren gav oss på tavlan :D.

Nu sitter jag övertrött i skolan med Elin och Carro och försöker plugga in redovisningen till imorgon. Vi väntar dessutom på Frida, Agnes och Nicole som sitter och skriver matteprov nu.


Ville bara säga att..

John och Caroline är det sötaste paret som finns! Dem passar varandra som handen i vanten och jag gillar dem båda jättemycket :) Ville bara säga det :)


RSS 2.0