Simmning 45 minuter (26/8)

Lite tidspress så hann bara 45 minuter istället för 1 timme :(

Min helg

Fredags
Idag var jag ledig och lyckades simma 45 minuter på gym och sim innan jag hämtade mamma på jobbet för att handla mat tillsammans. När vi var klara med shoppingen åkte vi till mormor och morfar för att fika. Åt sedan middag tilllsammans med pappa och H-lena. Därefter åkte jag och Anna lite il för att fördriva kvällen, pantade burkar på ICA o tjänade massvis med ståålar så vi sedan kunde åka till Donken för att köpa glass . Sem då vi skulle åka hem hamnade vi bland ett street racing gäng så vi stannade och kollade lite :)

Lördags
Denna dag skedde ett kalas i den stora staden. Aggis har nämligen fyllt år och ville fira sin dag i en park. Men innan vi åkte in jobbade jag och slutade 20.00 så Carro Frida och jag kom lite senare. Då var kalaset slut och allt slutade med att jag Ann och Aggis gick till sommar medans de andra åkte hem. Jag var då inte direkt partyklädd då jag kom till krogen i jeans och t-shirt. Var klädd i kläder för att inte frysa eftersom meningen var att vi skulle suttit i en park :P. Men de gick endå och vi kom in på krogen trots vardagsklädsel ^^ woho haha.

uppsala - frösunda sk (3-0)

Idag hade vi match mot Uppsala. Dock gick de inte riktigt dom vi tänkt oss. Carro får rött kort efter 5 min. Vilket gör att inte hon kunde spela denna och nästa match mot hävrödal:-(. Matchen slutar vilket fall 3-0 till Uppsala

fotbollsträning 2 timmar

.

Till Fian


Intresseklubben antecknar

Fått skäll om att jag då inte bloggar så mycket men det finns som sagt inte så mycket intressant som händer i mitt liv just nu men Fian gav mig lite tips om vad jag kunde skriva om.

1, Stackarn (Sofia Rosendahl) har haft så hög feber så hon var tvungen att spendera sin födelsedag på sjukhuset.

2, Jag glömde säga grattis till henne på hennes födelsedag :/. Dåligt av mig eftersom hon tillhör/tillhörde min familj.  Men återigen grattis kramar till henne från mig :) <3 <3


fotbollsträning 2 timmar

.

gång 1 timme

I morse vart de promenix med Elin ca 6. Någonting kilometer:-)

simmning 1 timme & gång 2.5 km

Idag tog jag mig i kragen för att uttnyttja simkortet jag fick i julklapp förra året. Stod ut en timme i alla fall, vilket är mitt mål då jag simmar. Efter simmningen gick jag spåret (2.5 km) med mamma.

FSK - BKV (2-0)

Idag bjöd vi Frösundare på en seger! 2-0 slutade matcen för oss, så himla sköönt med vinst och särkligt då BKV kaxade sönder. Man skulle kunna kalla dom riktigt dåliga förlorare och vi fick dom där vi ville ha dom då dom surade sönder, mohahha.

Igår handlade jag nya fotbollskor i förhoppningar att inte få så jävla ont i fötterna som mina förra. Och dom dög bra. Fick göra mål på Tinnas hörna. En boll som jag lyckades sätta i högra krysset. Trodde att den skulle ta i ribban, men blev sjukt glad då den verkligen satt. Efter det gjorde vi ett snabbt mål, även den på Tinnas hörna, då Frida fick sätta den :).

Efter matchen drog dem flesta hem till Gro i en favorit i repris. Vi fick mat och efterätt. Jag och Frida badade och sen spelade vi alla vollyboll, ruuligt :)



Fotbollsträning

Tisdag den 16/8 - 2 timmar

Torsdag den 18/8 - 1 Timme sen kollade vi på herrlaget

CV bilden som hoppas på jobb...


Gång 48 minuter ca 5.4 kilometer gånger 2

Måndag 8 Augusti gång 48 minuter ca 5.4 kilometer.

Tisdag 9 Augusti gång 48 minuter ca 5.4 kilometer med Elin

Match Norrskedika-Frösunda SK (7/4)

Denna match var betydligt tråkigare än Sunnersta matchen. För när vi mötte Sunnersta kunde man spela tiden ut. Denna match var bara en ständig väntan på att alla Norrskedika spelare skulle ligga och gråta (filma) varenda närkamp. Det som verkligen sög var att de fick in ett mål. Och det var inte rättvist. Men det är det sporten går ut på...

Förlust med 1-0

Match Sunnersta-Frösunda (4/8)

Visserligen var det längesen vi spelade denna match men finns annat att göra än att blogga om såna saker. I vilket fall vann vi med 3-0 och det var as skönt :)


fotbollsträning 1.5 timme

Träningen idag vart till en match, där damlaget mötte 97:orna + carro och Thomas. Ruligt värre då vi hade väldigt bra spel :-)

-


Idag...

Gick jag upp skaplig tid och befann mig hemma hos mormor och morfar klockan PRICK 09.00. Där åt jag frulle innan jag skulle klippa gräset. När jag var klar mös jag lite med Zlatan (katten). Katten som egentligen bor hemma hos mamma men som vrångt bestämmt sig för att flytta till mormor. Tur att han flyttade dit i vilket fall och inte till nån annan främling. Keligare katt än honom finns inte så glad att jag vet vart jag har honom :).

Blev sedan lagom klar med klippningen tills jag skulle till arbetet. Tog 4 timmar av Elin idag från 12.00-16.00 vilket var en skön tid att jobba för då kom jag hem och kunde äta middag med la familia. Men imorgon är jag ledig och skall ut på äventyr med mammsen!



Träningslägrets slut...

I helgen hade vi ett så kallat träningsläger i Frösunda Dam. Tyvärr kunde jag inte delta fredag och lördag på grund av att jag jobbade. Dock kunde jag vara med sista dagen av träningslägret. Samlingen var 10.00 då vi tränade lungt med fotbollstennis inför dagens match mot Rö. Men innan matchen åkte alla hem till Mickis och Matte för att äta lunch och bada.

Matchen slutade 5-0 till oss! Fick både ta Matildas roll som libro ett tag så hon fick springa av sig lite där uppe ;). Men fick sedan flytta upp på toppen där jag bidrog med ett mål.
 


RSS 2.0