Lördagsmys

Igår fick vi storbesök av farmor och Evert. Pappa och Evert la beslag på min bil för att försöka fixa låsen (rätt meningslöst att ha en bil som inte går att låsa :P ). Dom lyckades till slut men åker endå på att köpa ett nytt handtag. Medans dem kämpade med bilen gick jag, farmor och Malin upp i skogen och plockade svamp. Lyckades hitta en hel stor korg med höstkantareller på 50 minuter vilket resulterar i att det finns en hel jävla del ;P.

Sen till jobbet för att jobbajobbajobba. Kvällen efter spenderades med Elin


.

Jobbtiderna har nu minskat och nu jobbar jag minst tre gånger i veckan, finns både possitiva och negativa saker med det eftersom lönen minskar men hinner istället umgås en massa med personer jag tycker om

Lördags kväll <3

Efter matchen i lördags väntades bowling med hela fotbollslaget :). Matilda vann över mig bläääää :P hahah. Sen efter en timmes bowling gick vi till tre kronor för att få i oss nått i magen. Somliga gick efter maten och somliga stannade kvar hela natten lång.


Märsta - Frösunda (19/9)

Vinst med 2-3 Bra jobbat tjejor :D

Fotbollsträning 2 timmar (15/9)

..

Fotbollsträning 1.5 timme (13/9)

.

Gång (13/9)

Igår var jag ute och gick med Elin i cirka 1.5 timme. Dock vet jag inte hur långt vi gick men säkert 7 km i alla fall, om inte mer :)

Frösunda sk-Sunnersta (11/9)

Glömd rapporterad match som slutade med enseger till oss. 2-1 vilket kändes sköönt! :)

Hektisk vecka!

Denan vecka har jag verkligen haft fullt upp, å det gillar jag! Jobbat mån-lördag och idag är jag ledig för att vi har match. Hemmamatch dessutom whihoo, var på tiden! Tycker vi åkt för gäves lånt fram och tillbaka nu.

Under veckas gång har min morfar fyllt år så har vart hos honom och firat !

Efter de har de inte hänt så mycket mer :P. Vart med Anna en dag och kollat tv!

Igår stannade jag hemma och kollade på "Hur många lingon finns det i världen" med pappa och Helena. Rätt bra film men mest sorlig och DÅLIGT slut gaah, annars ver den helt okej ;).

Detta inlägg är då mest för att farmor ska se vad jag gör :D. Eftersom hon är min trogna läsare. Dock är jag så dålig på att uppdatera så ska försöka bättra mig för farmors skull :)


 


Elin å Jag


Simmning 45 minuter (8/9)

.

löpning 6 km (6/9)

Igår åkte jag till mamma för att göra hene sällskap då hon skulle springa. Hon följer ett program så vi sprang 15 minuter ganska lugnt sen 15 minuter snabbt. Efter de sprang jag 0.9 km för att sätta en tid som jag senare kunde slå. Tis jag då ska slå är 3.50

Häverödal- Frösunda SK

Tung förlust då mickis kvitterade efter att ha gjort två snabba. men Häverödal lyckas trots detta göra 3-2 när de är 5 min kvar av matchen, surt!


Fotbollsträning 2 timmar (1/9)

.

RSS 2.0