TRÄNING!

whii nu är det fotbollsträning och hoppas de kommer mer än 6 (plus elin och sandra=sjuka och skadade) till träningen. De e inte mycket kvara nu så offra er för laget!

Valkursgrejs

Vad gör man inte en onsdagskväll då man inte spenderar den i Vallentunas bibliotek ^^. Nu är den i alla fall gjord och är glad att jag och Carro flyttade kursen till idag så vi hann med fotbollsträningen i morgon. Kursen innehöll sånt jag alldrig hört förut och man fattade ganska mycket efter att man kollat på filmen som visades i slutet. Känns som vi har feta ansvaret :S Trodde vi bara skulle vara där och räkna lite och sen få våra pengar och dra, men det blir nog lite jobbigare än så :/.

De negativa med kursen var ju helt klart att den var två timmar istället för en och en halv timme. Dryyyygt


Onsdag !

Dagen började med att jag vaknade upp hos älsklingen som gjorde frukost till mig :) Efter det åkte jag till skolan och ägde sönder på matten tillsammans med Carro ;D. När vi hade haft matte va det dags för projekt arbetet.... Fattar inte hur det ska gå när jag redan hatar det nu xD. (och vi har precis börjat). När vi äntligen gav upp med det åkte jag till Täby där jg mötte Niclas :) Vi kollade på lite mobiler till mig sen åkte vi till nya MAX i Arninge och åt middag :). Ikväll blir det röstkursen på Vallentuna bibliotek klockan sju och sen hem och sooooova <3.


Morfars dag!

Igår va det kalas hos morfar som fyllde år :). Blev först middag och sedan tårtor :D. Grattis morfar <3


Måndag

Första dagen efter helgen började med min första filosofilektion ever (och kanske den sista)... Nej men seriöst fattade ingenting och vet inte ens var filosofi inebär, vad är det vi ska göra liksom??? Aja det var ju första lektionen så kan ju hoppas på att det blir bättre. Efter det var det skolfoto som gällde :D kulkul och i år fick jag sittta :O men ska inte klaga fick min braiga sida fram i alla fall haha.

När skolan var slut åkte jag hem till mormor för att klippa gräset. Pojkvännen fick också sin nya HTC disire hem på posten så den ska jag åka och leka med i kväll :D

Nu blir det att äta mammas nybakta bullar och kolla på biggest loser sverige som börjar 20:00 :D


plugggggg

Nu blir det till att räkna lite matte innan man ska sova så se upp nu Carro för kommer ligga fett med före dig i morgon på lektionen mohahahha :D

Häverödals-Frösunda

Idag var det då dags för yttligare en söndagsmatch, som spelades i Häverödal. Yttligare en lång bortamatch men ochså den siste. Räknar inte Rådmansö som en lång bortamatch eftersom jag har "bott" där. Sen är det bara sköna hemma matcher kvar och sen är säsongen sluuuut :D

Det var en väldigt viktig match i dag (som vanligt) och det var verkligen viktigt för oss att ta poäng idag eftersom vi då skulle klättra några steg i tabellen. MEN men vi förlorade med 3-1..... Får ta på mig två av deras mål faktist eftersom jag stod på samma ställe båda gångerna men ikke kom åt bollen. Det var på deras hörnor det hände. Annars hade vi stötvist ganska bra spel i matchen då vi spelade oss förbi men sen tog det stopp... Kikki gjorde i alla fall första målet som snyggt gick över målvakten :. De ord som domaren sa till mig då jag va på väg mot omklädningsrummet efter matchen värmde och fick mig en tankeställare om vad jag egentligen kanske bör göra :)


Frösunda - MOIF, veteranmatch!

Idag var det en skön dag att vakna upp breve älsklingen. Vi åt frukost tillsammans och gick sedan ut och hjälpte mamma och Thomas att bära den nybyggda önskebrunnen till dens plats :). Efter det tog vi en promenad hem till mormor och morfar för att hälsa på dom :). När vi kom hem igen åkte vi hem till älsklingen för att han skulle packa till hans hockeyträning :). Klockan kvart över två åkte jag först hem till frida för att plocka upp henne och sen till carro för att plocka upp henne också :) Efter det åkte vi till frösunda planen för att kolla derbyt mellan Frösunda och MOIF plus att jag, Mickis, Frida och Carro tog hand om kiosken ;). Matchen slutade 1-0 till MOIF! 

Just nu är jag väldigt klyven om hur jag ska göra i kväll :(. Får dåligt samvete av att jag blir tillfrågad att följa med och sedan i sista sekunden säger nej :(. 


                                                             Lite bilder från dagen :)


Nya bäcken hos mamma

Ronja :)

Thomas ska skjuta frispark

Anfall

Frösunda fans


Lite bilder från tegel den 1 september 2010


Carro, Jag och Frida

Molly, Carro, Jag och Frida

Molly


Målvaktstrubbel!

Kul att Carro ringer och säger att vår nye målvakt Tina fick en spricka i handen i går på träningen :O! Det va verkligen nått som inte fick hända eftersom vi inte har några andra :( :( Bara 4 matcher kvar nu och vad ska hända. Går ju inte direkt att ställa en målvakt med gips i mål :( ... MEN när man sen fick veta att vår gamle målvakt Marika slår två flugor i en smäll och kommer hem i helgen för att träffa familjen och hjälpa oss att vinna mor Hävrödal så blev man glader :D Då är det bara 3 matcher kvar efter det som vi inte har någon "riktig" målvakt :(


Mohahaha, Bloggrape

Just precis. Gäller att logga ut innan man lämnar. :)

Amanda har precis åkt hem för att jag ska snart ner och träna och hon skulle hem och äta middag.
En annan har precis ätit en fantastisk måltid som mitt hjärta kokat ihop! *mums*

Ikväll blir det myspys med henne efter min träning och vi lär väl titta på sex and the city eller kanske blir fotbollen! :) vi har inte riktigt bestämt oss ännu! hehe Men mysigt ska det bli! Har saknat henne massor den här veckan när vi inte kunnat ses så mycket då båda har haft fullt upp med studier på varsitt håll.

Nu måste jag kila iväg till träningen ! :D

Tjolahopp!

// Niclas <3

Rolig historia av Nicole Auld :D

Två präster skulle duscha, men när dom har hoppat in i duschen så kommer dom på att dom har glömt tvål! Den ena prästen går tillbaka till kontoret och hämtar två tvålar.
På vägen tillbaka möter han tre nunnor i korridoren.
Den ena nunnan: - Vad är det däääär?????
Den andra nunnan: - Jag veet inte!!!!

Den första nunnen går fram mot prästen och drar i hans snopp, han blir så förvånad att han tappar ena tvålen.
Nunnan: - Det är en tvålauotomat!!!
Den andra nunnan vill oxå prova, så hon gör samma sak och prästen tappar då den andra tvålen.

Den tredje nunnan provar oxå, men de kommer ingen tvål, så hon fortsätter att dra, efter att hon dragit i snoppen några gånger tjuter hon förtjust: - JAG FICK FLYTANDE TVÅÅÅL!!!

tegelbruket och dagen efter

Tegel igår var kuuuuuuul. Tyvärr går ju sista tåget 00.04 från Tibble vilket sööög för de var då som draget började dra igång på dansgolvet. Men hade sällskap med mig hem av Frida och Lisa :)


Torsdagsträningen!
Snacka om att dagen har vart seeeeg. trött sen igår plus att jag tränade i morse innan skolan. Hade inte så mycket krafter men va tvungen att åka till skolan vid 12.00 men det blev en kort dag eftersom vi bara hade en lektion :) åkte hem till mormor efter det och sen hem till älsklingen som jag inte träffat på länge:) Gjorde mat åt honom och mig eftersom båda skulle iväg på träning så det blev ett kort möte :(. Sen va det direkt hem fäör att byta om till fotbollskläder. Träningen var rolig och det slutade med att vi mixade herr laget och dam laget. riktigt bra tempoo va det :)


Lilllördag

Lilllördagen är här och i kväll passar vi på att dra till tegel för att parta loss lite. Skönt att veta att man börjar efter 12 i morgon bitti plus att man bara har en lektion! ;D 


Skolans dag

Skolans dag äntligen överstökad! Va ingen höjdare direkt men det var skönare än att sitta inne i skolan och uggla framför datan :) Va ju inte så många i klassen som klädde ut sig och de va ju lite trååååk, kunde ju ansträngt sig lite i alla fall.. Men de som var bra med dagen var att det var god mat och mjukglassen kostade bara 10 kronor :D


Frida&Carro

Carro & Agnes & Nicole & Frida

Rabban

Nicole

Carro

Claes & Frida

Carro


RSS 2.0