Jag älskar dig Niclas Björn Oskar Rosendahl!

.

Kolla att du kan!

Carro och jag stannade kvar lite längre idag efter matteleltionen för att göra klart de sista kolla att du kan uppgifgerna! Svåra tyckte jag, vi ska nämligen ha prov på de på onsdag. Fortsatte plugga efter skolan men fastnade totalt. Får bli ett sista försök i morgon. Imorgon ska jag dessutom på återbesök hos doktorn så då får jag reda på om foten är som den ska! Hoppas den är läkt så jag kan spela fotboll snarast :D

Klicka på länken som finns innan pilen och kolla på våra bilder från helgens turnering!

Nu har Carro och jag gått igenom alla bilder från Fridas kamera och Carro har precis lagt ut alla på frösundas hemsida. Så gå in på länken för att kolla på bilderna från turneringen vettja! :D

http://www.laget.se/FROSUNDASKDAM/30529-bilder-do-1-item-90017.html
  <— länken gömmer sig här bakom pilen!


11:36

Igår kväll kom Niclas hem till mig. Det var mysigt men synd att jag var så himla trött att jag nästan somnade på en gånG efter att han kom. Även i morse fattade jag inte ens att han åkte till skolan för jag sov. Tråkigt men man blev verkligen sjukt trött efter en helg på Åland.

Nu i skolan har vi plöjt igenom oss en hel internationella relationer lektion och dessutom info från studievägledaren! så nu blir det MAT! 11:20


Vi kom trea!


En helg i Åland!

Nu är jag hemma från en helvetes rolig helg! Hade väldigt gärna stannat där ett tag till för det var så roligt :).

lördagen hade vi tre matcher som slutade så här;

Åland - Frösunda  = 1-1
Järla - Frösunda   = 2-2
Sätra- Frösunda   = 1-2

Vi spelade faktist riktigt bra! Mer kan man nog inte säga, lagandan är på topp just nu och det känns som att alla kämpar och verkligen vill vinna så himla roligt! Och inte nog med att det var bra på plan så hade vi det skojs på hotellet också. På kvällen satt alla tillsammans, kollade på fångarna på fortet, spelade spel och snackade.

Söndagen spelade vi 2 matcher en i gruppen och en om vilken placering vi skulle få.

Trosa - Frösunda = 0-3 (gruppspel)

Vi slutade 2:a i vår grupp efter Åland så vi fick möta andra gruppens tvåa och spela om tredje och fjärdeplatsen! Och vilka vinner...?? Jo viii :D. Vi slutade trea i gruppen! Och de fick vi medalj för!

Kallhäll - Frösunda 0-2

För mig var cuppen rolig men ändå inte. Jag ville spela det var en sak som var säker. Att få se alla andra ha så roligt på planen och sitta och kolla på var vrål jobbigt. Blev så jävla glad när vi vann men ändå så jävla ledsen för att jag ville vara med! Men fick ett väldans ansvar att leka papparizzi, pressfotograf aaah vad ni kallar de :P Med allas proffsiga kameror och det var roligt :) (Tyvärr fick jag inga bilder själv eftersom jag tog kort med alla andras kameror :P)



Damälvan!

Nu har jag packat klart min väska. Blev ganska mycket kläder ändå. Tänkte att det är nog väldans kallt att stå och kolla på alla matcher så har massa tjocka kläder med mig ifall att. Tycker det är väldigt tråkigt att jag inte kommer få spela denna helg. Lite trist att man gör illa sig men sånt är livet. Har haft en väldans tur under min fotbollskarriär då jag inte skadat mig och behövt vara borta en längre tid. Nån gång ska väl vara den första. Fördelen då jag gjorde illa mig var att jag fick känna på hur det kändes, för nu kommer jag i alla fall ge medlidande till de som gör såna skador. Förut sa jag bara men ååh upp och hoppa så spelar vi. Men nu har jag verkligen fått smaka på egen ost så tar tillbaka det jag sagt!

Ialla fall så är nästan alla spelare från laget med till Åland. Det är roligt och nervöst kommer de vara att stå och kolla på då man själv inte kan göra nått. Men det ska bli kul, nyttigt att kolla också så man ser allt från en annan vinkel.

Hela helgen kommer vi att vara borta så See you later alligator!


 


Lagfoto från förra årets fotbolls turnering på Åland.


Dagens bilder!


Tack Frida!

Hemma från skolan nu! Skönt att vi blev klara med psykologin:). När vi skulle åka hem från skolan fick Frida ta och köra hem min bil. De var skönt:):). Nu måste jag packa min väska till åland. Eftersom jag inte ska spela så behöver jag inte ha så mycket packning med mig.

Tjohoo

Lite info om gårdagen då jag hem till min älskling som kom hem från Åre :D. Hade längtat efter honom så det var skönt att träffas :)

Just nu sitter jag i skolan tillsammans med Elin, Nicole, Agnes, Frida och Carro! Vi sitter och skriver det sista  psykologiarbete som vi kommer ha :)


Brummm....

Efter middagen åkte jag hem till pappa för att hämta min bil. Var mer än 2 veckor sen som jag använde den så det har varit billiga 2 veckor :). Gick faktist bra att köra med foten. Hade kryckan i vänstra handen och tryckte ner kopplingen med den när jag skulle växla. Nee nu ljuger jag hihi :P. Gick bra att köra!! Åkte tillbaka till mormor och durschade, sen dess har jag kollat på tv tillsmmans med min morfar och mamma :).

Gjorde efterrätten, så himla god och så enkel att göra!

Recept:
Kesella vanilj + bär


Rensning!

Har nu suttit inguten i datorn hemma hos mormor och morfar. Intresserar mig fortfarande av att förstå mig på alla koder så sitter här koncentrerad. Har faktist lärt mig hyffsat mycket! *stolt*. Nu på eftermiddagen ska mormor iväg på en kurs. Då ska mamma jag, Malin och Thomas komma hit och äta med morfar :).  

Just nu har jag och mamma rensat ut mormors skafferi med kryddor. Vi hittade just en krydda som gick ut för 24 år sedan hahah. Så nu får vi se hur många kryddor som stannar i skafferit till mormor kommer hem :P Mohahha!


Del 1= Avklarad

Internationella relationer provet del 1 är avklarad. Känns underbart skönt! Pover bestod av 4 STORA frågor som innefattade väldigt mycket. Det blev mycket text och kramp i handen. Tyvärr räckte inte tiden till. Hade velat skriva ut svaren mycket mer men som sagt tiden var knivskap. Hoppas i alla fall på att de jag skrev ska ge bra resultat för jag kunde i stort sett frågorna, sen hänger ju allt på att innerhållet i de jag skrev ska innefatta de läraren vill ha!


2011-01-26

Nemen se man på! Kollade av en slump ner på högra sidan av dataskärmen och ser att det är den 26:e idag!
1 år + 1 månad med Niclas! Det var inte illa pinkat av en brunstig häst! Fast Niclas säger att man inte räknar månader efter 1 år så då återkommer jag om detta om 5 månader :P



Huller om buller!

Har suttit i några timmar nu och försökt förstå mig på alla koder till designen! Blev huller om buller på allt så va tvungen att låsa bloggen ett tag för att  jag inte ville att folk skolle se det. Nu är den i alla fall upplåst igen men är inte helt nöjd med resultatet efersom det är olika textstilar och storlekar men det låter jag vara. Har slösat bort massa tid på något som egentligen är ganska onödigt eftersom jag egentligen behöver plugga men ännu inte gjort det. Jaja det får gå som det går i morgon tycker jag kan ganska mycket i alla fall :)



Leva i lyx

Sitter nu i soffan och kollar på lyxfällan. Det är lite skrämmande att dom har noll koll på sin ekonomi. Kan svära på att jag inte kommer hamna i den situationen när jag flyttar hemmifrån! :).

Dessutom har jag nu fått ett humh om hur utbudskurvan och efterfrågekurvan fungerar, med hjälp av Niclas *stolt*. Hoppas den kommer till användning på provet i morgon bara.



skittzo

Ska plåga er läsare med ännu mer plugg snack! För idag har vi ängnat tiden åt internationella relationer. Efter skolan fick jag åka med Anki hem :). Och hemma blev det mer plugg! Det var min dag det missade till och med massa tv pogram som jag velat se :O.

Juste förresten så hände en läskig grej i morse! Några araber började prata ur datans högtalare :O. Skulle sminka mig och hörde röster från datan som var avstäng. Dessutom var högtalarna avstängda också men det kom ändå ljud från dom. Läskigt! Malin sa att de hade hänt dagen innan också men då trodde jag hon va scitzofren :P

(måste vart ljudvågor från nått flygplan men varför kommer de ner i en avstäng dator :S)


Måndag!

I morse var första gången på en vecka som jag skulle gå till tåget. Gick lite sent så fick spring hoppa, det var jobbigt så i morgon ska jag skutta iväg tidigare! Internationella relationer och en mattelektion bjöd dagen på. Carro hjälpte dessutom mig med mina repitioner som jag inte hann göra idag. Så får ta det nästa lektion istället, Tack carro :D. När skolan var slut fick vi skjuts av Anki hem. Det var skönt och jag slapp gå :P. När jag kom hem blev det bara slapp framför tv:n. Ska egentligen plugga men orkar inte hihi :).



1 vecka har gått nu är det bara 5 veckor kvar :D

Hemma från en riktigt plågsam träning! Ja tro det eller ej men för mig var det svårare att sitta brevid och kolla än vad det var när vi sprang idioten ett antal gånger, eller fysen! Klättrar på väggarna och kan inte sitta still, även fast jag borde. Idag var det en vecka sen som jag skadade mig men känns som att det var i alla fall 2 veckor sen. I alla fall så hoppade jag runt mycket och alla sa att jag skulle ta det lugnt. Jaja tänkte jag. Kände mig ju bra. Vet att dom bara vill mitt bästa och skulle jag trampa knas igen skulle det ta dubbelt så lån tid för mig att komma tillbaka. När jag kom hem från träningen och hade badat protesterade foten så blir utan sko på vänsterdojjan i morgon också...........

Plugg, möte och tränining!

Sitter och pluggar internationella relationer. Det är säkert jätteintressant och så men jag har verkligen inte ro att sitta och läsaläsaläsa. Vet att jag lär mig mer om jag sitter och antecknar ner allt men nu är det ju så många sidor och det kommer ta sjukt lång tid! Så är inte så taggad. Ikväll är det i alla fall träning och tydligen möte (som jag missat). Eftersom jag ännu inte är bra nog i fossigen får jag väl träna allt annat än den då. Den ska inte hindra mig! (Igår snubblade jag i trappan med både kryckor och mig dör jag var sur och vill upp på mitt rum snabbt. Men slutade med att jag låg i trappan istället...)

Let's dance

Sitter i soffan och kollar på Let's dance med mamma och Thomas. Är inte direkt så insatt i programmet så har inga favoriter men håller lite på bagge o waise dom är söta :P. Snart kommer Niclas hit. Han har dömt match i Vallentuna IP, så nu kommer han hit för att röva bort mig till honom. Vi ska nämligen sova hos honom i kväll eftersom han ska åka till Åre i morgon och jag ska hjälpa han att packa lite ;P.



Stryk på listan!

Nu är vi äntligen klara med psykologiarbetet! :D. En sak mindre att göra och det är så skönt.

Psykologiarbete- Redovisning
Internationella relationer prov

Klockan 12 börjar vi igen och ska ha en kort genomgång. Efter det ska jag åka hem och göra nått som jag inte har kommit på än.


Kärlek!

Blir lite små korta inlägg nu eftersom det är så jobbigt att läsa LÅNGA INLÄGG! Niclas kom hem till mig idag :D. Har inte sett honom på jättelänge känns det som så det var sköt att ha honom här. Desvärre sov vi största delen av tiden för att vi var trötta men det var skönt det med. Klockan halv 6 var han tvungen att åka igen för att han skulle dömma en hockeymatch!



Man blir ju inte fåvånad!

Idag när Frida och Elin skulle åka med oss hem från skolan sa jag till dom att dom fick säkert skjuts och plats i bilen om inte då pappa och Helena hade köpt möbler eller ett badkar! Sa de lite på skoj för man vet ju aldrig med dom liksom! Sen när vi kommit hem tar det typ en timme tills en stor lastbil backar upp på vår uppfart. Ut kommer stora kartonger. Jaha tänker jag vad händer nu då :O. Jo då har pappa och Helena köpt nya köksstolar och ett köksbord! Haha ja jag säger det igen. Man slutar inte att förvånas :D

2 gången denna vecka!

Idag när jag, Frida och Elin skulle gå ut från skolan för att möta upp pappa och Helena så ramlade jag igen. Japp skulle visa Frida och Elin hur duktig jag var som kunde hoppa jättelångt med kryckorna och när jag skulle ta sats så ramlade jag bakåt på rygg haha. Det är andra gången jag ramlar nu och båda gångerna har vart i SKOLAN! Som tur var va det bara dom som såg min vurpa annars hade det vart pinsamt.

 


Upp och ner!

Nu har vi fixat min hissnyckel så jag kan åka hiss tillsammans med mina vänner. Upp och ner, upp och ner... Blir jobbigt efter ett tag så skönt att åka hiss :P. Nu har vi tagit oss enda in i klassrummet för en sista lektion. Den kommer innehålla en förelösning av en som inte kommer från skolan. Jag längtar i alla fall tills jag slutar så jag kan åka hem och vila mig, för jag är trött :) :)


Fridas naglar!

Nu kom Frida till skolan och visade sina gröna naglar hon skrev om i sin blogg, fridafel.blogg.se. Dom var så fina så :D



Framsteg

Ha precis blivit servad på allt. Pappa bäddade sängen och Helena tog all tvätt. Hoppade över att kolla på träningen idag eftersom jag var sjukt trött och sliten. Somnade efter skolan som jag har gjort tidigare dagar också. Det tar på krafterna att vara i skolan och att kroppen säger att man ska vila! Vila är ju inte det man gör i skolan direkt där måste koncentrationen vara på topp eftersom vi har inlämning och prov nästa vecka, så vill inte missa genomgångarna. Hade verkligen velat ha slappa veckor framför mig som vi har haft. Med projektarbete som vi kan gå hem på och annat onödig. Då man kan vara hemma utan att missa något viktigt.

Nu måste jag istället plåga alla andra med att hjälpa mig med allt. Hämta mig så jag kan komma till och från skolan utan att behöva gå längre sträckor. De får hämta mat, dricka, bära mina saker, ha koll så jag inte ramlar aah mm.

Ett framsteg i dag var att jag nästan kunde stå på vänstra foten (hade stöd) med 90 graders vinkling. :D



Fisk Björkeby

Nu sitter jag och har internationell ekonomi lektion, lite små jobbigt för man måste egentligen lyssna jättemycket och noga men jag orkar inte det, nu ska vi kolla på typ rapport :P

Tidigare idag har vi haft matte, det gick långsamt och var tråkigt.

Längtar tills klockan blir 11.30 för då är det mat, och det blir fisk björkeby, fett gott :)



Design!

Frida satt och lekte lite med en tillfällig design åt mig :). Tack på dig Fridolf! :). Väntar dessutom på att Fian ska bli klar med den hon gjort te mig :). Alla är så snälla och hjälper mig idag :)

Pladask!

I morse kom Elin och hämtade mig och Malin i bilen. Det var snällt för jag orkar inte gå med kryckorna! När vi kom till tåget var jag nära på att halka men lyckades hålla mig på benet. Halt är det, för er som inte visste :). När vi skulle gå in i skolan så RAMLAR jag. Haha så jävla fail. Tur ramlade jag inte på foten och det var dessutom tur att det bara var Malin, Carro och Elin som såg det. Pinsamt. Det är pinsamt att hoppa på kryckor, gillar det inte.

Nu sitter jag och Frida i klassrummet och lyssnar på dålig musik. Hon håller dessutom på  att se på lite disign till mig :). Carro och Elin har gått till coop för att handla frukt. Vi har faktist kommit igång ganska bra med psykologin och jag är nöjd :)


fossingen

Ska nu gå och lägga mig i min sköna säng! Passade då på att kolla lite på fossingen och den va lite svullen idag! Ska försöka gå snart för klarar inte av att sitta STILL! De är inte min grej liksom!



invalido

I morse tänkte jag åka till skolan. Steg upp i god tid för att hinna fixa mig i ordning. Niclas och Malin var redan uppe och sprang. Gjoder som jag brukade, klädde på mig, satte på plattågen och gick på toaletten. På den biten mådde jag väldigt illa och sa att dom skulle göra frukost åt mig annars skulle jag svimma. Jag satte mig i trappan och då kom Niclas och fråga hur jag mådde. Jag svarade då att jag inte mådde bra och efter det sa jag, jag måste spy! Så dom hann hämta en hink i rättan tid för där satt jag i trappan och spydde. Vet inte vad det berodde på men har ju ont i foten hela tiden så de kanske strålar upp i magen. Precis då ringer en från Norrtälje sjukhus och säger att jag måste komma tillbaka och ta fler röntgenbilder (för dom som togs i går visade inte allt de ville ha).
Jag var ju i full fart till skolan men Malin och Niclas förbjöd mig och Niclas skjutsade mig till mormor och morfar.

Hemma hos mormor och morfar åta jag sen skjutsade mormor mig till mamma som tog mormors bil så mormor fick gå hem. Vi åkte till sjukhuset igen!

På sjukhuset fick jag:
* Rönka
* Bli undersökt.

Två små saker som tog flera timmar! Men vänta verkar ju vara rätt normalt på sjukhus. Fick i alla fall reda på att en benflisa var av i foten = mindre benbrott. Idag fick jag veta att jag får bellasta med foten i det skick jag klarar av. Och possitiva var att jag redan är tillbaka om 6 veckor :D


 


lite fel

hihi alla resultat jag skrev vad de blev i matcherna stämmde inte alls typ så här är de rätta resultaten;

första matchen slutade 4-2, Mickis gjorde mål när det var typ en sekund kvar :P andra blev lika som du sa, men tredje vann vi inte, den torskade vi, men vi gick ju vidare ändå :) // Carro som skrev de sista

Grattis!

Bra spelat idag alla tjejor! Blåa laget fick fick en tredje plats som avgjordes på straffar. Lag röd var också duktiga men fick ingen placering på denna prispall, tyvärr :(.




Fotbollsturnering!

Samling 06:45 i frösunda sen bar det av. När vi kom dit blev v indelade i 2 lag. Ett hette blått och ett hette röd. Jag tillhörde det blå laget och skulle spela back. Hade dessutom fått en fri roll där nere och fick spela så mycket jag ville, eftersom jag orkar springa massa.  Första matchen vann vi med 3-2 tror jag, mot upplands ekeby. Andra matchen spelade vi lika och tredje vann vi. Vi gick till semifinal med vårt blåa lag. Eller de andra i mitt lag. Jag var inte med, eftersom jag trampade fel när jag skulle ta bollen. Jag vek hela foten över tårna så det knacka till i hela foten. Det gjorde verkligen jätteont och jag skrek och sa fula ord. Men har ingen annan att skylla eftersom det var mitt eget fel att jag trampade på det sättet. Detta hände när det var bara några minuter kvar av första matchen. Blev buren till läktarna där jag låg som en säck potatis. Göran kollade lite på foten och jag fick mycket stöd från mina lagkamrater. De ringde i alla fall några sjukvårdare som skulle komma och kolla på foten, för det kändes verkligen inte bra. Till slut kom en ambulans och 2 personer kom och hämtade mig (kanske inte var rätt eftersom jag inte var akut sjuk men dom hämtade mig i alla fall). Jag blev buren till en säng som dom drog mig i genom allt folk. Det var jättepinsamt och alla kollade.

I ambulansen fick jag ligga där bak och så var det en sjukvårdare med mig. Mamma fick sitta i framsätet med han som körde. Under resan fick jag morfin som de sprutade in i armvecket. Men det hjälpte inte så jättemycket. När vi var framme på sjukhuset blev jag undersökt och höll på att svimma då jag skulle på toan. Blev vit i ansiktet, tappade hörseln, såg suddigt och kände mig yr. Som tur va hämtade mamma sängen åt mig fort. Efter det skickade dom mig på röntgen. Korten visade att en flisa av benet i foten gått av... Jag fick då en stödskena till benet. Så att foten ska vara 90 grader, vilket inte är de lättaste eftersom de gör ont. Fick dessutom kryckor som jag ska använda eftersom jag inte ens får stödja på vänstra foten.

Så hur detta ska gå i morgon i skolan ska bli spännande att se! Carro såg i alla fall en fördel med att jag hade onte i foten och det var att vi kommer få en hiss nyckel i skolan. Då behöver vi inte gå i trapporna upp till klassrummet. HAHAH!



Sovdags

Nu är det läggdags för alla små frösundare som ska spela cup i morgon :). Tidig uppstigning och samling 06.45! Så tidigt går jag inte ens upp när jag ska til skolan. Men det ska bli kul i morgon i alla fall och det är ju huvudsaken. Nu ska i alla fall jag gå och lägga mig så att jag är utvuilad tills i morgon :)

GODNATT!


Nu ska den ut!

Nu har vi precis haft årets juliga tradition, julgransplundring! Ser väldigt tomt ut nu när granen är borta och det kommer bli mycket mörkare om kvällarna då inte granen står där och lyser upp. Pappa ordnade hans tradisionella fiskedamm :D. Först fick jag ett par byxor i kroken men det var nog snarare bottennapp. Sen fick jag finfina saker :).

  

Fredagsmys!

Lite uppdatering från igår då vi har lite mys :). Alla utom Molly åkte till Vallentuna och hämtade pizzorna. När vi kom hem så åt vi, kollade på film och spelade sanning konsekvens. Kvällen var rolig och bjöd på mycket skratt. Jag masserade Olivia i typ med en halvtimme när vi kollade på film, det var kul :).



Mobil blogg(ursäkta stavningen)

Nu är det dags att bege mig till Frida fjollan och molly mupp :-P. Carro, olle, mickis, jag, Frida i molly. Liten träff med de gamla korvarna :-P. Tyvärr kunde ikke Matilda vara med idag. Men hennehenne får vi träffa på söndag :) :) :)

pizza!

Sitter i skolan och har precis haft lunch. Det blev pasta med lax och örtsås, Mumsigt värre :). Nu ska vi jobba vidare på vår psykologi och när vi har gjort det ett tag så blir det hemmgång! Ska då hem och packa och byta bostad en vecka frammåt. Lite stressigt är det med tanke på att jag ska va med brudarna ikväll och käka pizza :)

 





Allt för lite choklad!

Jag och Malin bestämde oss för att åka till macken och handla choklad medans mamma och Thomas var på gymmet. Vi gick ut till min bil och låste upp den. Lite trassel var det att få upp den eftersom det hade frysit på massa men fick till slut upp bildörren. Malin startade bilen och jag stängde igen hennes dörr för att gå till min sida. HAHAHA tror ni inte bilen går i baklås då. Där inne sitter Malin i en startad bil och kan inte komma någonstans. Turen var inte på vår sida då jag gav henne husnyckeln innan jag stängde dörren. Annars kunde jag ju bara gå in och hämta extranyckeln.

Efter ett tag kom vi in i bilen igen men bara i bak och på passagerarsätet så jag fick klättra in för att sätta mig bakom ratten. Då kom vi på en smart ide, vi tar mammas bil istället! Vad gör man inte för lite choklad hihi :P




Vill ha en ny design!

Börjar bli dags för en ny design tror jag. Illa nog är jag ite så bra på de, fast jag skulle vilja. Förra gången fixade Sofia min. Den är snygg men det är gamla bilder och vill ha lite nytt nu :D.



Gjorde en liten testing inte så bra men men :)


Hoppas på goda resultat!

Slutade skolan relativt tidigt idag och det var skönt. Vi fick ett arbete på psykologin där jag, Elin, Frida och Carro ska skriva om ätstörningar inom några olika teorier som vi ska använda oss av. Hoppas verkligen vi får bra betyg på det för då tror jag jag kommer få najs betyg i det ämnent :). För det här är typ det sista vi gör innan kursens slut.


139...

Japp 139 kvar till studenten och jag har precis beställt min studentmössa :D

 


Grattis :D

Dagen lider mot sitt slut och jag är lite sömnig! I morgon har vi 3 lektioner, 3 SERIÖSA lektioner. 2 internationella relationer och en psykologi... Det var evigheter sen vi hade så många lektioner på en och samma dag så får se hur trötta alla är efter första lektionen :P.

Nog pratat om mig och mer berömm till min pojkvän som fick fin fina resultat på kvällens tenta han skrev :D. Massa grattis saker till honom :):).

Nu blir det läggdags allesammans ciao :D



 Min gulliga pojkvän!


Innomhus-fotbollsträning 1.5 timme

Åter igen dags för ett tränar inlägg. I dag blev det fotbollsträning. Vi började med lite lätt uppvärmning och sen blev de att springa arslet av sig. Fram och tillbaka från ena kortsidan till den andra. Envis som man e ger man sig fan på att man ska klara det. Tänker alltid, detta är det sista vi gör. Genom att tänka så får jag ryck och vill verkligen ge gärnet! På grund av dålig luft blev det svårt i mångas andningar då lungorna inte fick de syre de behövde. Är ju trots allt ingen bra luft i salen trots att fönstrena är öppna.

Efter springningen var det trött på många ben. Men vi spelade på och återhämtade oss!

Jag kan låta grinig och så nör jag säger saker på planen. Inget illa menat men får en sådan aggresiv ton på rösten då jag är inne i spelet och verkligen vill att vi ska vinna!

Vad:           Innomhus-fotbollsträning
Tid:            1.5 timme
Sträcka:    ?
Tempo:      Spyfärdig
Kalorier:    ?



Fullt upp :D

Hade jättesvårt att gå upp i morse! Var så himla trött. Och det höll i sig hela dagen. Klockan 09:40 slutade vi idag :P. Rätt värt att gå upp till skolan för en lektion egentligen. Men man vill ju helst inte missa mattelektionen. När vi var klara tog jag bilen hem til mormor och morfar och visade mina bilder från igår. Dom skulle precis åka till deras kompisar och fika så jag hängde med och var chafför :). Efter nån timme åkte vi hem och jobbade lite o sen somnade jag o mormor typ i soffan för vi var så trötta :P.

Fullt upp hela dagen :) Nu är jag hemma och har precis ätit middag! Lite senare bär det av till fotbollsträningen sen ska jag SOOOVA :D



Modell!

Idag har jag, Frida och Molly vart på en liten utflyckt till den stora staden. Vi tog oss till The studio där vi skulle fota oss lite :). Föst fick vi checka in. Därefter var det väntetid. Vi satt i vänterummet 2.5 timme efter den tid som dom hade sagt åt oss att komma! Inte så schysst men det var ganska många där också och det tar ju trots allt ganska lång tid att fota och så. Vi fick till slut sminka oss. Jag och Frida hos en kille som pratade engelska och Molly av en tjej! Vi blev så fina så och Frida fick fina komplimanger av sminkösen :D. Han tyckte hon sulle bli modell för hon var så snygg :D.

Killen som sminkade oss gjorde mig generad (inte för att han var snygg) men jag var fett orolig över att det skulle bli för mycket så det var lite kul.

När vi kom in till rummet där vi skulle fota böt vi om och fotade oss en och en. Man turades hela tiden om så att de andra hann byta kläder mellan gångerna. Vi hade nämligen tre olika plagg :).

Efter fotograferingen fick vi sitta i ett rumm och kolla alla bilderna som hade tagits så vi kunde bestämma om vi skulle köpa nått eller inte. DYRT var det i alla fall! 550 kronor för 2 bilder. Så vi slog på stort och köpte 2 bilder var :P.

Så här blev de bilderna som jagbestämmde att behålla :)
 
  





Smitning!

Sitter i skolan nu och ska för första gången på länge ha en SERIÖS lektion. Det var längesedan men inget man direkt ser fram emot. Efter denna lektion ska jag och Frida smita till stan för att fota oss med Molly, Ruuligt :D


Packar!

Idag har jag städat lite men inte mycket mer. Har kollat på tv och tagit det lugnt. Efter middagen fixade jag lite med datan och sen åkte jag hem till pappa för att hämta lite kläder som jag ska ha till morgondagens fotografering.

Nu håller jag på att packa ihop alla saker och väntar på att Niclas ska dömma klart sin match :). För när han är klar ska jag tajma in honom och så ska vi äta godis som jag har köpt i macken :). Sen blir det nog läggdags tidigt i kväll, med tanke på att man ska upp tidigt till skolan i morgon... Bläää!


Dålig vana!

Vaknade alldeles för sent idag, och i morgon är det skola! Har inte brytt mig och att vända dygnet så får se hur det går i morgon hihi :P.

I morgon ska jag, Frida och Molly till en fotostudio och fota oss lite. Det var nämligen en snubbe som ringde mig förut och sa att Anna Allberg hade tipsat mig. Blev chockad som fasen men sa att han fick återkomma. Efter jag la på tänkte jag att Anna e väl på segling så han måste blåst mig. Så då han ringde upp mig igen på fredagen sket jag i att svara :). I går på träningen frågade jag Frida om nån hade ringt henne och det hade dom och Frida o Molly hade redan beställt tid dät :P. Så ska hänka på dom i morgon. Hoppas bilderna på mig blir fula så jag slipper köpa dom för dom är ju fett dyra :P

Innomhus-fotbollsträning 2 timmar

Idag var det:
* Teknikringen.
* Vanliga fysen kombinerat med springning på andra sidan.
* Försvarsspel.
* Skottövning.
* MATCH!

Bra tempo i dag. Känns som att hur vi en delar upp vårt lag (i två lag) på söndag så kommer det ändå vara rätt jämna faktist :).

Vad:           Innomhus-fotbollsträning
Tid:            2 timmar
Sträcka:    ?
Tempo:      Full fart
Kalorier:    ?

Lite uppdatering från gårdagens bröllop!

Klockan 17.00 skulle Anna, Anna o jag börja jobba i gamla stan. Den första timmen gjorde vi inte mycket alls, utan kollade på alla som kom. Vad vi inte visste var att själva vigseln skulle äga rum precis där vi var. Så vi fick se deras bröllop. De första bröllopet jag varit på, och vi fick betalt :D.

Sen blev de till att hälla upp skumpa, vin och servera förrätterna.

Missförstånd mella cateringfirman och bröllopsparet angående varmrätten. Då brudparet ville ha allt serverat och cateringfirman skickade varmrätten som buff'e. Jaa det vara bara till att vi fick lägga upp allt på tallrikar och servera :P.

Såg fram emot att se den stora bröllopstårtan man brukar se på tv. Men det var stora prinssestårtor, men dom var goda i alla fall :).

Kvällen var rolig och vi tjänade PENGAR PENGAR! :D Nu har jag ytterligare ett "jobb" att skriva in i mitt CV :D!



Tyvärr tog vi inga bilder från igår!


Bröllop

Igår var jag ensam med min älskling. Vi åt middag och spelade spel och det var roligt. Senare in på kvällen får jag ett sms av Anna som frågar om jag vill följa med henne och jobba som ervitör på ett bröllop. Hmm, betänketid men jag sa jaa till slut :) Men nu tycker jag att det bara ska bli roligt :)

Håller nu på att fixa mig lite smått men väntar på att Anna ska jobba klart så att jag typ kan gå hem till henne och fixa mig, om nu inte tiden rinner ut. Det är ju trots allt inte så länge kvar tills tåget går :).

 


Inpackad

Hejsan hoppsan! Sitter hemma i soffan med inpackning i håret. Blev en relativt tidig morgon i dag då jag och Niclas gick upp vid sju. Han skulle nämligen på föreläsning, så jag passade på att åka hem. Hade nämligen saker att fixa bla. Packa! Ikväll ska jag och har Niclas äta middag och ha myskväll. Vad jag ska fylla ut tiden däremellan vet jag ikke. Många åka till mormor? Om inte tjejorna hittat öå något skojs.

Shopping!

I dag sov jag 11 timmar :D. Utvilad! Dock gick jag upp klockan halv 12 o det var ju ikke så bra, snacka om att sova bort hela dagarna! Nu ska jag i alla fall iväg på shopping! Hoppas att man hittar NÅTT i alla fall eftersom jag aldrig köper kläder...

 


Innomhus-fotbollsträning 1.5 timme

Kvällen bjöd på en behövlig fotbolsträning! Det kändes verkligen att man hade tappat. Orkade inte alls lika mycket idag som jag annars gör. Att ligga i sängen framför tv och med en chokladkaka ger ingen motion det!

Först blev det de vanliga fys stationerna kombinerat med löpning. Man var alltså uppdelade i 2 grupper och körde var för sig. Effektivt och sparde tid så vi fick mycket speltid!

Vad:               Innonhus-fotbollsträning
Tid:                1.5 timme
Sträcka:        ?
Tempo:          Full fart frammåt
Kalorier:        ?

 


Isolerat mig!

Idag har jag åter igen isolerat in mig i huset! Har inte vart ute då jag inte gått till bilen och sedan in igen! 0 kontakt med omvärlden helt enkelt. Men orkar inte göra något heller :P.

Idag har jag lagt pussel med Helena och lagat vofflor till pappa och Helena. Efter det har jag lagt mer pussel och kollat på massa tv! Ikväll blir det ändring på isolerandet då jag ska på första fotbolsträningen för i år :). Whii ska bli ruuligt att träffa människor och Carro o Fridolf som jag ikke sett sen skolavslutningen förra året.  



Bröstsim 1 timme!

Idag pallrade jag iväg mig själv till gymmet för att hämta ut simkortet på Gym och Sim, som jag fick i julklapp. Var tvungen att ta ett j**la kort på mig som skulle sitta på kortet och det såg helt moffko ut :P haha.

I alla fall så simmade jag i halv-snabbt tempo i 1 timme utan avbryt eller att nudda botten. Kändes lite tråkigt att bara saimma fram och tillbaka men tiden gick fortare om man räknade sträckorna. Dock tappade jag bort mig i räkningen lite då och då så vet inte exakt hur mycket jag simmade men det var väl närmare 2 km i alla fall tror jag :).


Vad:
          Bröstsim
Tid:           1 timme
Sträcka:   Cirka 2 kilometer
Tempo:     Halvsnabbt
Kalorier:   ?


Ny kategori!

Har nu gjort en ny kategori på min blogg. Den heter träning 2011, och är till för att jag ska kunna gå tillbaka och se hur mycket jag lagt ner på träningen under detta år.


Kock!

Längesedan jag hade en så här slapp morgon! Niclas och jag har legat i sängen framför tv ända tills nu! Niclas lagade då frukost/lunch eller middag??? mat till mig, det var gott :D


 Tack för maten älskling :P


Spela spel!

Nu har jag, Niclas och Yvonne spelat spelet paketjakten! Det var verkligen ett skit roligt spel med mycket skratt :D :D.

PS, Niclas är sur för att jag inte hjälper han att städa nu, men det tänker jag inte göra !DS

Harry Potter!

Niclas o jag tog tåget in till sergel för att möta upp Susanne och Staffan. Sen åt i kungs.. nånting. Det var gott och jag och Niclas åt pizza. Vidgade mina vyer och lovade Niclas att jag skulle äta nått annat än Visuvio. Så jag tog en Caprisosa och petade bort svampen lite :P.

Harry Potter som vi såg var uppdelad i två delar så det slutade liksom mitt i filmen! Man ville ju se allt men nu får man helt enkelt vänta ett tag tills de släpper den andra delen! Men annars var filmen bra :D


Mys pys

Snart ska jag och Niclas åka till stan för att möta upp Niclas moster och hennes man. Vi ska kolla på Harry Potter och äta mysig middag. Det ser jag fram emot :D


Nytt år!

Min nyårsafton var mysig och lugn :D. Först åt;


jag
Niclas
Malin
Marcuz
Pappa
Helena
P1
Lisa
Daniel
Tim
Sofie

Middag hemma hos p1. Det var gott och vi fick kött o potatisgratäng :). Efter det blev det glass! Jag Lisa Niclas o Daniel spelade TP. Och jag och Niclas vann ;). Den varma tunnan hade stått på uppvärmning hela dagen och var skit varm! Den enda som fattades nu var Alex innan vi skulle hoppa i badet. Efter ett tag kom hon och vi plurrade i badet. Jävliogt hett var det men skönt :). Eller aah det var skönt att rulla i snön :D. Sen blev det skumpa i badet :). 12 slaget närmade sig och vi hoppade ur badet för att skjutra raketer :). PANG OCH BOM! NYÅRSKYSSAR!

Hockeyn där inne som spelades mellan Sverige och Canada var spännande men efter förlängning och straffar vann Sverige :D :D. Niclas blev helt tokig :P.

Sen vart det hemmgång :)

 








GOTT NYTT ÅR ALLESAMMANS :D


RSS 2.0