Den stora dagen!

Idag var den stora dagen innne. Den dagen som vi skulle redovisa vår affärsplan.

Vi i Heta Drycker UF kom till skolan runt halv 9 tiden i morse. klockan 10.00 skulle vi redovisa inför en jury samt alla ekonomi tvåor. Vi körde några genrep och vi alla kunde allt vi skulle säga. Det var så himla skönt att vara den första gruppen för då hade man den gjord tidigt dels att man inte behövde jämföra sig med de andra redovisningarn.

Det var mycket nervositet men då det väl gällde bet vi ihop. Trots darrande ben, armar och borttappade ord lyckades vi genomföra vår redovisning. Jag tycker i alla fall att vi var bra! :).

Frågorna vi fick av juryn efter presentationen var inte de frågor vi hade förväntat oss. Vi trodde att dom skulle vara mycket hårdare. Men dom var faktist väldigt snälla. Kanske berodde de lite på att vi var först ut och dom inte hade kommit in i sina kritiska frågeställningar. Eller så var det helt enkelt så att vi berättade allt som de ville veta så att det inte fanns något att kritisera :)

Som sagt det var skönt att vara första gruppen ut så man slapp jämföra sig med alla andra. För en stor del av de andra företagens redovisningar var grymma men givetvist fanns det sådana som stack ut mer än andra.  

Under den sista rasten bjöd vi juryn på vårt blåbär/vanilj te. De tyckte dessutom att teet var väldigt gott :)



Så här ser då våra förpackningar ut och är det någon som är intresserad av att köpa får ni gärna höra av er. Jag kommer dessutom att lägga upp bättre bilder på alla te och chokladsorter i morgon eftersom då ska vi förpacka!


Kommentarer
Postat av: Elin

de e bara tet som ska förpackas i morron ;)

2010-12-02 @ 16:31:56
Postat av: Nicole

wooho, vi va bra :) jag tror juryn fick veta allt dom ville ;)

2010-12-02 @ 20:55:36
URL: http://knasflickans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0